Αλληλογραφία iPhone και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο iPad (iOS Mail) 10.0

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Το iOS Mail για iPhone και iPad κάνει μια εξαιρετική δουλειά που κάνει τα email και τα συνημμένα όμορφα, γρήγορα και χρήσιμα.
Τα αποσπάσματα κειμένου επεκτείνουν το κείμενο που χρησιμοποιείται και η στοιχειώδης μορφοποίηση σάς επιτρέπει να επισημάνετε περάσματα. Λίγες ακόμη συντομεύσεις (όπως τα εκτεταμένα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η δυνατότητα ανάγνωσης που δανείστηκε από το Safari ή τα φίλτρα) θα ήταν εξαιρετική.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Εξερεύνηση εμπειρογνωμόνων - iOS Mail

Είναι πολύ διασκεδαστικό να διαγράψετε (ή να αρχειοθετήσετε) μηνύματα στο iPhone Mail: σύρετε και αγγίξτε. Σύρετε και αγγίξτε.

Το ταχυδρομείο είναι μια χαρά να δούμε

Κοιτάζοντας το περίεργο μήνυμα στο μεταξύ, είναι ακόμη πιο χαρούμενος. Όχι μόνο τα μηνύματα iPhone Mail και iPad (συλλογικά iOS Mail) αποδίδουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - ακόμη και εκείνα που είναι πλούσια σε μορφοποίηση και εικόνες - ακριβώς όπως προορίζονταν. όλα είναι τραγανή και ευανάγνωστη, επίσης, και μπορείτε να μεγεθύνετε το τσίμπημα μη φυσιολογικά, φυσικά.

Αν η οθόνη πορτραίτου δεν είναι αρκετά ευρεία, η εναλλαγή στο τοπίο συνήθως κάνει το κόλπο - ειδικά εάν προτιμάτε το μεγαλύτερο πληκτρολόγιο για την πληκτρολόγηση. Για να διαβάσετε μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενημερωτικά δελτία, ένας αναγνώστης που μοιάζει με Safari βλέπει συμπυκνωμένες εικόνες σε στήλες και διανέμεται αντίγραφο σε ευανάγνωστα στοιχεία θα ήταν ωραίο.

Ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό, η λίστα μηνυμάτων του iOS Mail είναι εύκολη στην πλοήγηση. Η μετακίνηση, η διαγραφή, η επισήμανση και η επισήμανση της ανάγνωσης ή της μη ανάγνωσης είναι ένα στιγμιότυπο για ένα μήνυμα καθώς και για πολλούς.

Η πλοήγηση σε φακέλους είναι γρήγορη και εύκολη και τα άτομα που χρησιμοποιούν πολλαπλούς λογαριασμούς (το iOS Mail υποστηρίζει iCloud, IMAP, POP και πολλούς λογαριασμούς Exchange, μερικοί που πιέζουν νέα μηνύματα στη συσκευή) θα αρέσουν τα ενοποιημένα εισερχόμενα καθώς και οι έξυπνοι φάκελοι που προσφέρονται από το iOS Mail . Θα μπορούσαν, ωστόσο, να επωφεληθούν από έναν τρόπο μετακίνησης αλληλογραφίας μεταξύ λογαριασμών, για παράδειγμα, και φακέλων προσαρμοσμένης αναζήτησης. Το iPhone Mail σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να διαγράφετε κανονικούς φακέλους, φυσικά, για να οργανώνετε τα μηνύματά σας.

Οι έξυπνοι φάκελοι περιλαμβάνουν το VIP , το οποίο εμφανίζει αυτόματα όλα τα μηνύματα από τα εισερχόμενά σας που στάλθηκαν από άτομα που έχετε επισημάνει ως σημαντικά. Αυτά τα μηνύματα μπορούν επίσης να ανακοινωθούν με ειδικό τρόπο χρησιμοποιώντας το Κέντρο ειδοποιήσεων.

Αναζήτηση και το φίλτρο που λείπει

Η αναζήτηση είναι γρήγορη, εύκολη και πολύ χρήσιμη για το iPhone Mail και το iPad Mail. Εάν ο διακομιστής αλληλογραφίας παίζει μαζί, μπορείτε να συνεχίσετε την αναζήτησή σας πέρα ​​από το περιεχόμενο που υπάρχει ήδη στο τηλέφωνο. Μπορείτε να εστιάσετε την αναζήτησή σας στους αποστολείς, τους παραλήπτες και τις γραμμές θέματος ή να αναζητήσετε πλήρη μηνύματα (συμπεριλαμβανομένου του κειμένου). Ωστόσο, ο συνδυασμός κριτηρίων για τη δημιουργία πιο πολύπλοκων αναζητήσεων δεν είναι εφικτός. Δεν υπάρχουν επίσης προσαρμοσμένα φίλτρα για την αυτόματη οργάνωση αλληλογραφίας.

Ο τρόπος με τον οποίο το iOS Mail εμφανίζει τα συνημμένα Office και PDF είναι υποδειγματικό και μπορείτε επίσης να ανοίξετε τα αρχεία για επεξεργασία σε άλλες εφαρμογές. Η αποστολή αρχείων είναι, δυστυχώς, περιορισμένη.

Πατώντας το Mail και μιλώντας στο Siri

Φυσικά, δεν θέλετε απλώς να δείτε το ταχυδρομείο, όσο όμορφο και να το διαγράψετε ή να το αναζητήσετε. θέλετε να συνθέσετε και να απαντήσετε, επίσης. Το iOS Mail παρέχει, εμπλουτισμένο κείμενο, απόσπαση φωτογραφιών και όλα αυτά. Τα πρότυπα θα μπορούσαν να βοηθήσουν να λαμβάνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις απαντήσεις γρηγορότερα, αλλά τα αποσπάσματα κειμένου βοηθούν πολύ για συχνά χρησιμοποιούμενες φράσεις. Αν προτιμάτε να μην χτυπήσετε καθόλου, η Siri μπορεί να πληκτρολογήσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εσάς καθώς μιλάτε. βρίσκει και διαβάζει μηνύματα επίσης.

Συνολικά, το iOS Mail είναι ένας πανέμορφος τρόπος για να διαβάζετε μηνύματα εν κινήσει και ένα βιώσιμο εργαλείο για την αποστολή αλληλογραφίας. Ωστόσο, θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο ευέλικτο και να προσφέρει περισσότερες συντομεύσεις.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους