Τα καλύτερα Sonic the Hedgehog Παιχνίδια για το Android

Από τα κλασικά μέχρι τα σύγχρονα παιχνίδια, εδώ είναι τα Sonic παιχνίδια που πρέπει να παίξετε.

Η 25χρονη ιστορία της Sonic είναι γεμάτη και από τα δύο παιχνίδια που είναι λαμπρά και αλλιώς ... λείπουν. Εάν είστε fan του χρόνου που θέλει να ξαναβρεί τις ημέρες δόξας της σειράς, μπορείτε να το κάνετε αυτό. Εάν ήσασταν παιδί της Nintendo μεγαλώνοντας, ήρθε η ώρα να δούμε τι είναι η φασαρία είναι όλα σχετικά. Εάν γεννηθήκατε μετά από την εποχή 16-bit, μπορείτε να παίξετε μερικά από τα highlights της σειράς στο Android. Τα μοντέρνα παιχνίδια έχουν μια μικρή πτώση - τα χειρότερα από τα οποία δεν αναφέρονται εδώ - αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν λίγα αξιοπρεπή παιχνίδια για να έχουν.

01 από 10

Sonic CD

Στιγμιότυπο οθόνης του Sonic CD για Android. Sega

Αυτό είναι ίσως το magnum opus του Sonic. Αυτή η πλατφόρμα κάνει πράγματα με το ταξίδι στο χρόνο που επιτελούν λίγα άλλα παιχνίδια. Κάθε πράξη έχει ένα παρελθόν, παρόν και μέλλον που μπορείτε να φτάσετε - αλλά μόνο με το να φτάσετε αρκετά γρήγορα για να ενεργοποιήσετε το ταξίδι στο χρόνο. Και τότε, θα πρέπει να βρείτε κάποια καταστρεπτικά αντικείμενα στις πράξεις 1 και 2 για να ενεργοποιήσετε το καλό μέλλον στην πράξη 3, μια μάχη αφεντικό. Κάνετε όλα αυτά, και μπορείτε να πάρετε το καλύτερο τέλος είναι δυνατόν. Όσον αφορά τα παιχνίδια Sonic, είναι εκπληκτικά εμπλεκόμενο και τα επίπεδά του έχουν την αίσθηση μαζικής κλίμακας που δεν είχαν τα παιχνίδια Genesis. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ένα μεγάλο, και ίσως το αποκορύφωμα της σειράς. Υπάρχουν επίσης τα καταπληκτικά soundtracks - τόσο το πρωτότυπο ιαπωνικό όσο και το αμερικανικό soundtrack του Spencer Nilsen, το οποίο μου αρέσει εν μέρει επειδή είναι αυτό που μεγάλωσα.

Δεν ήταν πολλοί άνθρωποι που έπαιξαν αυτό το γεγονός, επειδή ήταν στο Sega CD, το πρόσθετο στο Sega Genesis. Υπάρχει πραγματικά μια πολύ ωραία ιστορία για το πώς αυτό το παιχνίδι το έκανε στο κινητό. Ο Christian Whitehead - γνωστός και ως "Taxman", ένα μακροχρόνιο μέλος των Sonic κοινότητες - δημιούργησε τον Retro Engine και χρησιμοποίησε το Sonic CD για να το αποδείξει. Τελικά αυτός και ο συνεργάτης του Simon "Stealth" Thomley - επίσης μέλος της κοινότητας του Sonic - διέσχισαν μονοπάτια με το Sega και έκαναν το Sonic CD στον Retro Engine για επιφάνεια εργασίας, κονσόλες και κινητά. Όχι μόνο το παιχνίδι μεταφέρεται στο Android, αλλά είναι σε ευρεία οθόνη, προσαρμοσμένο σε πολλαπλές αναλύσεις οθόνης, διαθέτει τα χαρακτηριστικά του Tails and Knuckles ως χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν και έχει και τα ιαπωνικά και αμερικανικά soundtracks. Αυτή είναι από καιρό η οριστική έκδοση του παιχνιδιού.

Σημειώστε ότι αυτό φαίνεται να έχει διαγραφεί από το Google Play κάποια στιγμή. Μπορείτε να το πάρετε στο Amazon, και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Εάν χρησιμοποιείτε το Amazon Underground, είναι δωρεάν και σε αυτήν την πλατφόρμα.

02 από 10

Sonic the Hedgehog 2

Το αποκατεστημένο επίπεδο Hidden Palace στο Sonic the Hedgehog 2. Sega

Stealth και Taxman είχαν ανατεθεί να φέρουν αυτό το κλασικό Sonic παιχνίδι στο Android επίσης, ενημερώνοντας την έκδοση iOS στη διαδικασία. Πολλά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν τη θύρα CD Sonic εξαιρετική είναι και εδώ, αλλά αυτό το παιχνίδι ήταν ήδη πολύ πλήρες. Μετά από όλα, οι Knuckles είχαν προστεθεί στο Sonic 2 μέσω της κασέτας Sonic και Knuckles που περιείχε το ουσιαστικά ένα ROM χάκερ για να προσθέσει το Knuckles μέσα. Προσθέτουν την ικανότητα να έχουν ουράνια μύγα, κάτι που δεν μπορούσε στο Sonic 2. Έτσι , η μεγάλη προσθήκη στο παιχνίδι ήταν το Hidden Palace. Αυτό το επίπεδο βασίζεται στο κομμένο περιεχόμενο από το παιχνίδι, το οποίο διατίθεται μόνο σε διαφυγόντες εκδόσεις beta του παιχνιδιού. Προσβάσιμο μέσω του Mystic Cave Act 2, αυτό το επίπεδο δεν έχει καμία σημασία πέρα ​​από το να είναι ένα δροσερό αυγό του Πάσχα, αλλά τι είναι ένα αυγό του Πάσχα. Ω, και η τέχνη, η μουσική και η σχεδίαση του παιχνιδιού είναι ακόμα αστραφτερά για τη σειρά. Αυτό το κλασικό είναι η δοκιμασία του χρόνου.

03 από 10

Σόνικ ο σκαντζόχοιρος

Σκέδες στο αρχικό Sonic the Hedgehog. Sega

Αυτό είναι το πιο διάσημο και εικονικό παιχνίδι στο franchise, σε μεγάλο βαθμό επειδή καθόρισε το Sega τρόπο πίσω στην ημέρα. Εκατομμύρια συστήματα Genesis ήρθαν με αυτό το παιχνίδι, μετά από όλα, και παρείχε τη στάση που επέτρεψε Sega να ανταγωνιστεί με μια τότε κυρίαρχη Nintendo. Το παιχνίδι στερείται πολλών χαρακτηριστικών που καθιστούν τα παιχνίδια αργότερα μεγαλύτερα - οι 2-act ζώνες αντί για 3 όπως σε αυτό το παιχνίδι, και η έλλειψη Sonic για μια περιστροφική παύλα αισθάνθηκε περιοριστική. Ευτυχώς, το χριστιανικό λιμάνι Whitehead προχωρεί πολύ για να διορθώσει πολλά θέματα, προσθέτοντας στην περιστροφή και χαρακτήρες από αργότερα στο franchise για να κάνει την οριστική έκδοση του παιχνιδιού. Η σειρά βελτιώθηκε σε μεταγενέστερες καταχωρήσεις κατά τη γνώμη μου, με καλύτερη ροή παιχνιδιών και πιο διασκεδαστική, αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι ένα εικονικό παιχνίδι για έναν λόγο. Περισσότερο "

04 από 10

Sonic 4 Επεισόδιο 2

Στιγμιότυπο οθόνης του Sonic 4 Episode 2 για Android. Sega

Ο Sega έφερε πίσω μερικά από τα αρχικά στελέχη του Sonic και το μοντέρνο 2D Sonic Dimps για να κάνει κάποια νέα παιχνίδια που ακολουθούν τα αναγνωρισμένα πρωτότυπα παιχνίδια. Το επεισόδιο 1 είναι εντάξει, αλλά αν πρέπει να παίξετε ένα από τα επεισόδια του Sonic 4, το δεύτερο επεισόδιο είναι ο τρόπος να πάτε. Ο Sega διέθεσε πολλά θέματα που ήταν άμεσα εμφανή στο πρώτο επεισόδιο του παιχνιδιού - η φυσική πραγματικά αισθάνεται σαν ένα παιχνίδι Sonic και όχι μια απαλή μίμηση - και έκανε ένα πραγματικά καλό Sonic παιχνίδι. Αισθάνεται ότι πολλά από αυτά που είναι υπέροχα σε αυτό το παιχνίδι μιμούνται τα κλασικά παιχνίδια, ίσως σε υπερβολικό βαθμό. Και η επίθεση είναι μια αμφιλεγόμενη προσθήκη στα 2D παιχνίδια. Η αγάπη του Dimps για τις απύθμενες κοιλότητες στο σχεδιασμό του παιχνιδιού Sonic είναι καλά εμφανής.

Ανεξαρτήτως, είναι δύσκολο να διαμαρτυρηθείτε για αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ εάν είστε fan του Sonic επειδή είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να καθίσετε και να απολαύσετε ένα νόμιμο νέο 2D Sonic παιχνίδι. Παίξτε με ένα gamepad, αν είναι δυνατόν - Απολαμβάνω το παιχνίδι περισσότερο με φυσικούς ελέγχους αντί για χειριστήρια αφής, όπως ανακάλυψα όταν επαναλάμβανα έπαιζα το παιχνίδι μερικά χρόνια αργότερα στον Η / Υ. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση διαθέσιμη αν θέλετε να δείτε τι είναι η φασαρία περίπου. Περισσότερο "

05 από 10

Sonic και Sega All-Stars Racing

Το παιχνίδι debut kart του Sonic για το Android. Sega

Ξέρω ότι είναι ανόητο ότι ο Sonic είναι σε ένα αυτοκίνητο, ας το βγάλουμε από το δρόμο πρώτα. Αλλά αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι αγώνων καρτ με μια μεγάλη λίστα χαρακτήρων επισκεπτών από όλα τα παιχνίδια Sonic και Sega. Οι πιθανότητες να πάρεις τον Mario Kart στο κινητό είναι αμφίβολο, επομένως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή αν και μέχρι να συμβεί αυτό. Αυτό είναι απλά ένα καλοφτιαγμένο παιχνίδι καρτ καρτ, με όλα τα shenanigans που ελπίζατε από αυτό το είδος παιχνιδιού, με ένα μεγάλο κομμάτι χαρακτήρων όχι μόνο Sonic, αλλά Sega παιχνίδια. Ο Alex Kidd είναι ένας αγωνιζόμενος! Είναι δύσκολο να πάει στραβά με αυτό, και ακόμη και αν η ηχητική οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι ανόητη, το παιχνίδι όπου αγωνίστηκε με τα πόδια δεν ήταν μεγάλη. Περισσότερο "

06 από 10

Sonic Dash

Ατελείωτος δρομέας Sonic Dash για το Android. Sega

Αυτός ο ατέλειωτος δρομέας που βασίζεται σε λωρίδες αισθάνεται πολύ σαν το franchise Sonic που προσπαθεί απλώς να κυνηγάει τις δημοφιλείς τάσεις, αλλά δεν είναι ένα τρομερό παιχνίδι. Είναι ένα καλό παιχνίδι, παίζει καλά σε σύγκριση με άλλους ατελείωτες δρομείς και μπορείτε να το πάρετε δωρεάν χωρίς IAP στο Amazon Underground. Γεια σου, δεν χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα καθόλου δεν είναι κακό, για να μην αναφέρω ότι ο Amazon και ο Sega είχαν έναν διαγωνισμό για να πάρουν κάρτες δώρων $ 10 Amazon.com συλλέγοντας κουτιά του Amazon στο παιχνίδι. Υπάρχει μια συνέχεια που χαρακτηρίζει χαρακτήρες από τα παιχνίδια Sonic Boom που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, αν και πέρα ​​από την αστεία τηλεοπτική εκπομπή, δεν είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος θα πρέπει να προσποιηθεί ότι η Sonic Boom υπάρχει. Περισσότερο "

07 από 10

Sonic 4 Επεισόδιο 1

Το πρώτο επεισόδιο του Sonic the Hedgehog Episode 1 για το Android. Sega

Θυμάμαι να παίζω αυτό για πρώτη φορά και να αισθάνομαι μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή που παίζει μια άμεση συνέχεια στα ηχητικά παιχνίδια της νεολαίας μου. Αλλά η φυσική ήταν μια καταστροφή: ο Sonic δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να σταθεί ακόμα σε έναν κατακόρυφο τοίχο. Επίσης, οι εκδόσεις της κονσόλας υπέστησαν σημαντική ανανέωση με μεγάλη καθυστέρηση που αντικατέστησε μερικά επίπεδα που διαφορετικά παρέμειναν στις εκδόσεις για κινητά. Τα επίπεδα καλαθιού ορυχείων όπου μπορείτε κλίση εμπρός και πίσω βρέθηκαν σε διαρρεύσει builds της έκδοσης Xbox 360, αλλά έμειναν στις εκδόσεις για κινητά. Δεν είναι ένα τρομερό παιχνίδι, αλλά ένα σοβαρό λάθος που έφερε αυτή τη νέα σειρά παιχνιδιών μακριά σε λάθος πόδι. Αυτό αξίζει τον κόπο ως επί το πλείστον ως περιέργεια και επίσης επειδή βοηθά να ξεκλειδώσετε κάποια επιπλέον επίπεδα στο Επεισόδιο 2 με Sonic CD villain Metal Sonic. Περισσότερο "

08 από 10

Sonic Jump

Στιγμιότυπο οθόνης του Sonic Jump for Android. Sega

Το άλμπουμ Sonic είναι κάπως ανόητο, αλλά προφανώς προηγείται ακόμη και το Doodle Jump, το οποίο διαφορετικά θα υποθέατε ότι εμπνεύστηκε αυτό το παιχνίδι Και τελειώνει αρκετά διασκέδαση, ακόμη και με την ελεύθερη για να παίξει συνέχεια πυρετού, με το συνεχές άλμα και αναπήδηση με το χρονικό όριο να είναι διασκεδαστικό να παίζεις. Δεν θα φωτίσει τον κόσμο σας στη φωτιά, αλλά σε ένα συγκεκριμένο σημείο με το Sonic franchise, "αυτό δεν είναι τρομερό" είναι εντάξει. Θυμηθείτε, η σειρά έχει δει πολύ χαμηλά. Περισσότερο "

09 από 10

Τα ηχητικά και όλα τα αστέρια μετασχηματίζονται

Η μετασχηματισμένη συνέχεια των Sonic και Sega All-Stars Racing. Sega

Αυτό είναι όπου αρχίζουμε να μπαίνουμε σε μια πιο δύσκολη φάση των παιχνιδιών. Αυτό το δεύτερο παιχνίδι Sonic αγώνων είναι ένας τόνος διασκέδασης στην πιο ιδανική φάση του. Χρησιμοποιεί οχήματα εδάφους, αέρος και θαλάσσης με παρόμοιο τρόπο όπως και το Diddy Kong Racing, με τη διαφορά ότι μετακινείτε ανάμεσα σε αυτούς τους διαφορετικούς τρόπους σε διάφορα σημεία στις πίστες. Οι χαρακτήρες στο παιχνίδι επεκτείνονται από το πρωτότυπο, συμπεριλαμβανομένων των Danica Patrick και Wreck-it Ralph για κάποιο λόγο.

Τώρα, η έκδοση για κινητά είναι λίγο στο τραχύ τέλος. Αντί να προσαρμόζει μόνο την έκδοση της κονσόλας σε κινητά, ο Sega έκανε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη δομή του παιχνιδιού για να γίνει πιο ελεύθερο για παιχνίδι, ενώ ήταν ένα πληρωμένο παιχνίδι. Τώρα είναι ελεύθερο να κατεβάσετε και ίσως αξίζει τον κόπο να κάνετε check out ως λήψη χωρίς κίνδυνο. Αλλά η καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού είναι η κονσόλα και η έκδοση PC. Μπορείτε να παίξετε αυτό εξ αποστάσεως αν το έχετε ή μέσω του GeForce NOW σε συσκευές Nvidia Shield, που είναι η συνιστώμενη επιλογή μου.

10 από 10

Εξομολογήστε τους Κλασικούς

Knuckles στο Sonic 3. Sega

Sonic 3 και Knuckles δεν θα μπορούσε ποτέ να φτάσει στο κινητό λόγω των ζητημάτων σχετικά με τη χορήγηση άδειας μουσικής και το παιχνίδι δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο και άλλες καταχωρήσεις πίσω την ημέρα. Και η Sega πρέπει ακόμα να φέρει σε κινητά παιχνίδια όπως το Sonic Adventure. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να εξομοιωθούν, με τα παιχνίδια Genesis που μπορούν να παιχτούν με roms που μπορούν να εξαχθούν από τις νόμιμα αγορασμένες εκδόσεις Steam σε έναν εξομοιωτή όπως το RetroArch. Δεν υπάρχει πολύς λόγος να παίζετε πέρα ​​από τα παιχνίδια Genesis, αλλά εάν έχετε τους δίσκους που υποστηρίζονται, το Reicast και το Dolphin μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια Dreamcast και GameCube / Wii αντίστοιχα.