Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό του Windows Live Hotmail - IncrediMail

Το Windows Live Hotmail αντικαταστάθηκε από το Outlook.com το 2013. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Outlook.com και τον τρόπο χρήσης των λειτουργιών του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επισκεφθείτε το IncrediMail για να δείτε πώς να ρυθμίσετε την πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς email.

Πρόσβαση σε λογαριασμό Windows Live Hotmail με το IncrediMail

Ένας κλασικός πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το IncrediMail, έχει τα πλεονεκτήματά του. Για να ανακτήσετε τα μηνύματα από ένα λογαριασμό Hotmail στο IncrediMail και να τα στείλετε μέσω αυτού, επίσης:

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Windows Live Hotmail όπως και σε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό στο IncrediMail.

Σημείωση: Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Windows Live Hotmail από το IncrediMail και μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ταυτόχρονα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει το IncrediMail για αυτήν την επιλογή.

Εάν ο τρόπος με τον οποίο το IncrediMail χρησιμοποιεί για την πρόσβαση στο Windows Live Hotmail δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας χρησιμοποιώντας POP.