Πώς να προωθήσετε την αλληλογραφία iCloud σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Με σχεδόν κάθε προϊόν της Apple έρχεται ένας λογαριασμός iCloud. με αυτόν τον λογαριασμό iCloud έρχεται μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @ icloud.com και ο λογαριασμός iCloud Mail για να τον χρησιμοποιήσετε.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση και ταλαιπωρία. Τι γίνεται αν έχετε ήδη αρκετούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω άλλων υπηρεσιών και ακόμη και άλλων λογαριασμών iCloud Mail; Έλεγχος όλων αυτών των λογαριασμών ξεχωριστά μπορεί να είναι μια χρονοβόρα ταλαιπωρία. Η λύση: Προωθήστε το iCloud Mail σας αυτόματα στην κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας-αυτή που ελέγχετε τακτικά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να διατηρήσετε ένα αντίγραφο στο λογαριασμό iCloud Mail προώθησης ως αντίγραφο ασφαλείας.

Προώθηση μηνυμάτων iCloud Mail σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δείτε πώς να το ορίσετε:

  1. Κάντε κλικ στο εργαλείο εμφάνισης μενού Εμφάνιση ενεργειών κοντά στην διεπαφή ιστού iCloud Mail στην κάτω αριστερή γωνία του icloud.com.
  2. Επιλέξτε Προτιμήσεις από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Ανοίξτε την καρτέλα Γενικά .
  4. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Προώθηση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου είναι στο πλαίσιο Προώθηση .
  5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θέλετε να προωθούνται τα εισερχόμενα μηνύματα, ακολουθώντας την επιλογή Προώθηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου .
  6. Προαιρετικά, να διαγραφούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον λογαριασμό iCloud Mail μόλις προωθηθούν:
    • Επιλέξτε Διαγραφή μηνυμάτων μετά τη διαβίβαση .
    • Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία προώθησης προτού ενεργοποιήσετε την αυτόματη διαγραφή για να αποφύγετε την απώλεια μηνυμάτων.
    • Σημείωση: Το iCloud Mail δεν θα στείλει το ίδιο μήνυμα επαλήθευσης. η προώθηση θα ξεκινήσει αμέσως.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Ολοκλήρωση