Επισκόπηση Mini-PC της Acer Revo One Desktop

Λευκός υπολογιστής mini-tower με πολύ μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης

Το Acer Revo One είναι ένα στερεό μικρό μίνι-PC για όσους αναζητούν κάτι για την επιφάνεια εργασίας τους ή για ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Ο μεγάλος υβριδικός σκληρός δίσκος και ο επεξεργαστής Core i5 με υψηλότερη απόδοση καθιστούν αυτό το μεγάλο ακόμη και για βίντεο 4K. Υπάρχει μια σειρά από ιδιορρυθμίες σε αυτό, αν και το κατέχουν πίσω συμπεριλαμβανομένων των λιγότερων υψηλής ταχύτητας περιφερειακές θύρες και λιγότερο από το τέλειο ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αναθεώρηση - Acer Revo One RL85-UR45

Το Acer Revo One είναι η τελευταία προσπάθεια της εταιρείας σε ένα μίνι-PC χαμηλού κόστους που θα χρησιμοποιηθεί είτε με ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου είτε ως ένα διακριτικό desktop σύστημα. Αποτελείται από έναν λευκό γυαλιστερό πλαστικό κύβο που είναι μεγαλύτερος από τους περισσότερους μίνι υπολογιστές, όπως το Apple Mac Mini ή το HP Pavilion Mini . Θα ήταν σχεδόν συγκρίσιμο με το μέγεθος του Apple Airport Extreme, αλλά λίγο πιο κοντό και με περισσότερες στρογγυλεμένες γωνίες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το χρώμα δεν ταιριάζει με τα μαύρα και ασημένια χρώματα που χρησιμοποιούνται με τα περισσότερα συστήματα οικιακού κινηματογράφου και τις οθόνες, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεχωρίσει κάπως σε ένα γραφείο ή γραφείο. Διαθέτει ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι που ταιριάζουν με τη μονάδα, αλλά οι χρήστες ενδέχεται να θέλουν να εξετάσουν άλλες επιλογές, καθώς οι συσκευές αισθάνονται ότι δεν έχουν γίνει σωστά.

Η ενεργοποίηση αυτής της υψηλής τεχνολογίας εκδοχή του Acer Revo One είναι ο επεξεργαστής διπλού πυρήνα Intel Core i5-5200U. Αυτός είναι ένας αρκετά ισχυρός επεξεργαστής που επιτρέπει στο Acer να είναι κάτι περισσότερο από ένα κουτί ροής και web browser. Στην πραγματικότητα, αν θέλετε να κάνετε ροή βίντεο 4K , είναι σίγουρα καλό να έχετε αυτό το επίπεδο απόδοσης. Δεν είναι ακόμα το ισοδύναμο ενός παραδοσιακού επιτραπέζιου υπολογιστή, αλλά ισοδυναμεί με ένα φορητό σύστημα. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με 8GB μνήμης DDR3 για να προσφέρει μια ομαλή συνολική εμπειρία με τα Windows, ακόμα και όταν κάνει πολλαπλές εργασίες.

Αυτό που θέτει πραγματικά το Revo One εκτός από άλλους mini-υπολογιστές είναι η αποθήκευση. Η Acer πακέτα σε ένα μεγάλο τετραβάοτο δίσκο στο σύστημα που παρέχει μεγάλο χώρο για εφαρμογές, δεδομένα και ειδικά αρχεία πολυμέσων, όπως πολλοί άνθρωποι είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν αυτό με ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Εκτός από αυτό, ο δίσκος είναι μια υβριδική μονάδα SSD που διαθέτει 8GB μνήμης cache μνήμης στερεάς κατάστασης για να ενισχύσει κάπως την απόδοση. Η μονάδα εξακολουθεί να περιστρέφεται στα 5400 σ.α.λ. αλλά κάνει καλύτερα από τους περισσότερους σκληρούς δίσκους σε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά, αλλά δεν είναι ακόμα τόσο γρήγορη όσο μια πλήρης SSD. Εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο, υπάρχουν δύο θύρες USB 3.0 για χρήση με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Θα ήταν ωραίο αν και οι τέσσερις θύρες USB χρησιμοποιούσαν το ταχύτερο πρότυπο αντί για δύο.

Τα γραφικά για το Revo One βασίζονται στο Intel HD Graphics 5500 που είναι ενσωματωμένα στον επεξεργαστή Core i5. Αυτό είναι καλό για τη βασική σας χρήση, συμπεριλαμβανομένης της αν θέλετε να μεταδώσετε βίντεο σε έναν πίνακα οθόνης 4K ή Ultra HD. Εάν χρησιμοποιείτε μια τέτοια οθόνη, υπάρχει μια μίνι υποδοχή DisplayPort για να εξασφαλίσετε υποστήριξη 60Hz για ανανέωση. Το μόνο πρόβλημα με αυτή τη λύση είναι ότι δεν παρέχει υψηλό επίπεδο υποστήριξης 3D βίντεο. Μπορεί να παίξει μερικά παλαιότερα παιχνίδια σε χαμηλότερες αναλύσεις και επίπεδα λεπτομέρειας, αλλά αυτό είναι γι 'αυτό. Franky, αυτό είναι ένα πρόβλημα που πλήττει τους περισσότερους μίνι-υπολογιστές που εξαρτώνται απόλυτα από τα ενσωματωμένα γραφικά.

Η τιμολόγηση αυτής της υψηλής τεχνολογίας έκδοση του Acer Revo One είναι $ 500. Αυτό το βάζει ελαφρώς πιο ακριβό από το Apple Mac Mini, το οποίο έχει πέσει στα $ 499 στην πρόσφατη ανανέωση. Το σύστημα της Apple μπορεί να είναι λιγότερο ακριβό τώρα, αλλά διαθέτει επίσης το μισό χώρο αποθήκευσης και δεν συνοδεύεται από ποντίκι και πληκτρολόγιο. Ο άλλος πρωταρχικός ανταγωνιστής είναι το HP Pavilion Mini. Είναι σχεδόν το μισό κόστος του Revo One, αλλά θυσιάζει πολλές επιδόσεις χρησιμοποιώντας έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα Pentium και μισή μνήμη του Revo One. Τώρα υπάρχει μια έκδοση Core i3 του Revo One που κρατά τον ίδιο σκληρό δίσκο και ρίχνει τη μνήμη σε 4GB που είναι περίπου $ 480 για εκείνους που θέλουν να περάσουν λίγο λιγότερο.