Dell Inspiron 3050 Micro Επισκόπηση

Μικρό PC για Windows κάτω από $ 200 Μπορείτε να συνδέσετε μέχρι μια HDTV

Η επιφάνεια εργασίας Inspiron Micro της Dell είναι απίστευτα μικρή και εξαιρετικά προσιτή, καθιστώντας την επιλογή για όσους θέλουν να συνδέσουν τον υπολογιστή τους σε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, ώστε να γίνει διπλός ως υπολογιστής με Windows.

Είναι χρήσιμο σε αυτή την περίπτωση για περιήγηση στο διαδίκτυο ή streaming media, αλλά οι περιορισμοί του εμποδίζουν να κάνει πολλά περισσότερα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την αποθήκευση και τη μνήμη .

Συγκρίνετε Τιμές

Πλεονεκτήματα & amp; Μειονεκτήματα

Παρόλο που είναι εξαιρετικό για βασικές λειτουργίες για τον μέσο χρήστη, ο υπολογιστής Dell Inspiron 3050 Micro δεν θα λειτουργήσει καλά για προηγμένους υπολογιστές.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Περιγραφή του μικροϋπολογιστή Dell Inspiron 3050 Micro

Αναθεώρηση του μικροϋπολογιστή Dell Inspiron 3050 Micro

Για να μην ξεπεράσει η HP και το Stream Mini Desktop της, η Dell έχει κυκλοφορήσει το δικό της desktop desktop Inspiron Micro mini. Ωστόσο, δεν είναι τόσο πολύχρωμο έρχεται σε ένα πρότυπο μαύρο κουτί σχεδιασμό που μετρά μόλις πάνω από πέντε ίντσες πλατεία και περίπου δύο ίντσες ψηλό.

Περιλαμβάνεται με το σύστημά σας ένα ενσύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο, αλλά για επιπλέον $ 20, μπορείτε να αναβαθμίσετε σε ασύρματα περιφερειακά , κάτι που είναι χρήσιμο αν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε σε μια εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου. Είναι πολύ παρόμοιο με το Chromebox Dell, αλλά με ένα ελαφρώς διαφορετικό εξωτερικό σχέδιο που είναι λίγο πιο στρογγυλεμένο και με το κουμπί τροφοδοσίας μπροστά και όχι πάνω.

Η τροφοδοσία του Dell Inspiron Micro είναι ο επεξεργαστής διπλού πυρήνα Intel Celeron J1800. Πρόκειται για ένα περίεργο επεξεργαστή, καθώς έχει σχεδιαστεί για πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, κάτι που σημαίνει ότι είναι λίγο πιο αργό από πολλούς επεξεργαστές επιτραπέζιων υπολογιστών. Ωστόσο, είναι καλό για βασικούς υπολογιστές, όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο ή σε streaming media.

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν μόνο 2 GB μνήμης DDR3 που σημαίνει ότι είναι αυστηρά περιορισμένη εάν προσπαθείτε να κάνετε οποιεσδήποτε απαιτητικές εργασίες ή πολλαπλές εργασίες. Ακόμα και αν αναβαθμίσετε τον επεξεργαστή Pentium J2900 quad core, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μόνο 2 GB μνήμης, πράγμα που σημαίνει ότι εξακολουθεί να είναι πολύ περιορισμένο.

Ενώ το Inspiron Micro είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει σε ένα μικρό σκληρό δίσκο, λόγω του χαμηλού κόστους του, χρησιμοποιεί μια μικρή μονάδα SSD με χωρητικότητα 32 GB. Η χωρητικότητα, φυσικά, είναι το μεγάλο ζήτημα - μετά το λειτουργικό σύστημα, δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χώρος για εφαρμογές, αρχεία δεδομένων ή αρχεία πολυμέσων. Οι χρήστες θα πρέπει να βασίζονται στην τοπική αποθήκευση δικτύου ή στο cloud για τα αρχεία τους.

Η άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε εξωτερικές μονάδες δίσκου . Υπάρχουν τέσσερις θύρες USB, αλλά μόνο μία πλευρά είναι η ταχύτερη USB 3.0, η οποία χρησιμοποιείται καλύτερα με εξωτερικές μονάδες υψηλής ταχύτητας. Υπάρχει επίσης ένας αναγνώστης καρτών μέσων για δημοφιλείς κάρτες μνήμης flash χαμηλού κόστους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επέκταση της αποθήκευσης λίγο.

Ένα πράγμα που δεν γνωρίζουν αυτά τα μικρά συστήματα είναι τα γραφικά επειδή πρέπει να βασίζονται σε αυτά που είναι ενσωματωμένα στον επεξεργαστή. Τα γραφικά Intel HD που είναι ενσωματωμένα στην Celeron είναι παλαιότερα και αρκετά χαμηλά. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δεν είναι πραγματικά κατάλληλο για εφαρμογές 3D. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους που θα το χρησιμοποιούν για βασικές εφαρμογές και ροή βίντεο.

Ενώ το σύστημα διαθέτει μια υποδοχή DisplayPort για χρήση με ορισμένες οθόνες 4Κ , δεν έχει τη δυνατότητα να οδηγεί τέτοιες υψηλές αναλύσεις.

Η Dell επέλεξε με σύνεση τη δικτύωση του Inspiron Micro συμπεριλαμβάνοντας τα τελευταία πρότυπα Wi-Fi 802.11ac . Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζει τόσο το φάσμα 2.4Ghz και 5GHz, όσο και τις μεγαλύτερες ταχύτητες. Καθώς η ασύρματη τεχνολογία γίνεται η πιο διαδεδομένη μέθοδος σύνδεσης των επιτραπέζιων υπολογιστών με τους επιτραπέζιους υπολογιστές, αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε σύγκριση με το 802.11n που χρησιμοποιείται από τα περισσότερα συστήματα χαμηλού κόστους.

Η τιμολόγηση για το Dell Inspiron Micro είναι σύμφωνη με τον κύριο ανταγωνιστή του, το HP Stream Mini Desktop. Και οι δύο κοστίζουν περίπου $ 179 για περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά. Και οι δύο προσφέρουν περιορισμένη απόδοση και χώρο αποθήκευσης με μόνο 2 GB μνήμης RAM και χώρο αποθήκευσης 32 GB, αλλά η HP προσφέρει επεξεργαστή Celeron ελαφρώς υψηλότερης απόδοσης.

Αντίθετα, η Dell προσφέρει καλύτερη ασύρματη δικτύωση. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι η HP προσφέρει ένα πιο ακριβό αλλά πιο ικανό HP Pavilion Mini που κοστίζει λίγο περισσότερο από $ 320, ενώ η Dell περιορίζει το Inspiron Micro μόνο στη βασική διαμόρφωση.

Συγκρίνετε Τιμές