7 ιστοσελίδες και εφαρμογές για κινητά

Μεταφράστε το Emojis σε και από απλά αγγλικά για να δείτε τι πραγματικά σημαίνουν

Οι Emojis μας βοηθούν να εκφράζουμε καλύτερα τα συναισθήματά μας online και στα μηνύματα κειμένου όταν οι λέξεις δεν είναι αρκετές. Παρόλα αυτά, η πολυπλοκότητα των σκέψεων και των συναισθημάτων μας ξεπερνάει ακόμα περισσότερο το περιορισμένο εύρος των ιδεογραμμάτων και των χαμογελαστών προσώπων που προσφέρει το πληκτρολόγιο στις κινητές συσκευές μας .

Ακόμα και όταν νομίζετε ότι χρησιμοποιήσατε τα καλύτερα τρία ή τέσσερα emojis για να μεταφέρετε με ακρίβεια ένα συγκεκριμένο μήνυμα, αυτό δεν εγγυάται ότι άλλα άτομα θα είναι σε θέση να μεταφράσουν το μήνυμά σας τόσο εύκολα. Ομοίως, η προσπάθεια να αποκωδικοποιηθεί το μήνυμα πίσω από τα emojis που χρησιμοποιούν άλλοι μπορεί να είναι εξίσου συγκεχυμένη.

Σε αυτούς τους τύπους περιπτώσεων, ένα εργαλείο μεταφραστή emoji μπορεί να έρθει σε πρακτικό. Ανατρέξτε στην ακόλουθη λίστα με ιστότοπους μεταφραστών emoji και εφαρμογές για κινητά που σας βοηθούν να εκφράσετε και να αποκωδικοποιήσετε τα μηνύματα των φίλων σας λίγο πιο εύκολα.

01 από 07

Decodemoji

Στιγμιότυπο οθόνης της Decodemoji.com

Το Decodemoji είναι ένα εύχρηστο, web-based εργαλείο που σας επιτρέπει να εισάγετε οποιονδήποτε συνδυασμό emojis θέλετε, ώστε να μπορούν να μεταφραστούν σε απλό αγγλικό (και αντίστροφα). Το εργαλείο σχηματίζει πλήρεις προτάσεις, έτσι δεν παραμένετε ποτέ με λέξεις και φράσεις που δεν έχουν νόημα. Για παράδειγμα, η εισαγωγή ενός προσώπου που φυσάει ένα φιλί, ένα χαμογελαστό πρόσωπο με κέρατα και ένα χαμογελαστό πρόσωπο με ανοιχτό στόμα και κρύο ιδρώτα θα αποκωδικοποιήσει αυτόν τον συνδυασμό emoji όπως: "Το πρόσωπο του φιλιά κάνει αμαρτία ευτυχώς".

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

02 του 07

Emoji Μεταφραστής Έννοια

Στιγμιότυπο οθόνης της σημασίας του μεταφραστή Emoji για iOS

Η Apple έχει κάνει εικονικές προτάσεις (emojification) ένα μέρος της δυνατότητας αυτόματης συμπλήρωσης / αυτόματης διόρθωσης στο iOS 10, αλλά αν ψάχνετε για μια συγκεκριμένη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας και στη συνέχεια να τα δείτε όλα μεταφρασμένα σε emojis, Translator Emoji Το νόημα είναι μια δωρεάν εφαρμογή που ίσως θελήσετε να εξετάσετε κατά την εγκατάσταση στη συσκευή σας. Όπως μερικά από τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω, εντοπίζει συγκεκριμένες λέξεις και τα αντικαθιστά με το emojis αφήνοντας ταυτόχρονα τα μη αναγνωρίσιμα λόγια ως κείμενο. Μπορείτε επίσης να αντιστρέψετε την μετάφραση πληκτρολογώντας πρώτα το emojis και να το μεταφράσετε στα Αγγλικά.

Συμβατότητα:

03 του 07

Μεταφραστής Super Emoji

Στιγμιότυπο οθόνης του SuperEmojiTranslator.com

Ο Μεταφραστής Super Emoji παίρνει ορισμένες λέξεις σε ένα μήνυμα και τις αντικαθιστά με ένα ή περισσότερα emojis για να τα περιγράψει αφήνοντας παράλληλα τα μέρη του μηνύματος. Αφού κάνετε κλικ στο μεγάλο μπλε κουμπί "Ας ξεκινήσουμε" στην πρώτη σελίδα, πληκτρολογήστε ή επικολλήστε το μήνυμά σας στο συγκεκριμένο πεδίο και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί κάτω από αυτό για να μεταφράσετε το μήνυμά σας.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

04 του 07

Το εργαλείο μετάφρασης Emoji της Monica

Στιγμιότυπο οθόνης του Meowni.ca

Αυτό το εργαλείο μετάφρασης emoji χτίστηκε από την προγραμματιστή ιστοσελίδων Monica Dinculescu. Ένα διασκεδαστικό έργο που φιλοξενείται στην προσωπική ιστοσελίδα της, το εργαλείο απλώς αντικαθιστά μερικές λέξεις σε οποιοδήποτε μήνυμα με emojis ενώ αφήνει άθικτα τα υπόλοιπα άγνωστα / αναντικατάστατα λόγια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε την πληκτρολόγηση ή εναλλακτικά να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κάποιο κείμενο στο πεδίο δώσης. Πατήστε το μεγάλο, ροζ κουμπί Αντιγραφή στο Πρόχειρο για να το αντιγράψετε, ώστε να μπορείτε να το επικολλήσετε οπουδήποτε.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

05 του 07

Emojily

Στιγμιότυπα από το Emojily για Android

Το Emojily είναι ένας διαφορετικός τύπος μεταφραστικού εργαλείου που επικεντρώνεται στις διαφορές στο emojis μεταξύ της πλατφόρμας Android και iOS. Για χρήστες Android που θέλουν να γράψουν ή να ασχοληθούν με φίλους στα κοινωνικά μέσα , η δημιουργία ενός μηνύματος με το emojis Android θα μπορούσε να μεταφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό σε φίλους που το βλέπουν σε μια συσκευή iOS με iOS emojis. Το Emojily βοηθά στην επίλυση αυτού του προβλήματος επιτρέποντας στους χρήστες Android να πληκτρολογούν το μήνυμά τους σε ένα απλό πεδίο ώστε να μπορούν να δουν την έκδοση iOS που παράγεται αυτόματα στο παρακάτω πεδίο. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες Android λαμβάνουν μια παράλληλη σύγκριση του τρόπου εμφάνισης των μηνυμάτων τους και των emojis σε κάθε πλατφόρμα πριν την αποστολή ή την αποστολή.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

06 του 07

Μεταφραστής LingoJam Emoji

Στιγμιότυπο οθόνης του LingoJam.com

Αν έχετε μια πρόταση, μια παράγραφο ή ακόμα και αρκετές σελίδες αξίας λέξεων που θα θέλατε να ντύσετε με το emojis, ο Μεταφραστής Emoji του LingoJam μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό με ένα απλό κλικ του ποντικιού σας. Ενώ το εργαλείο δεν αντικαθιστά πλήρως τις λέξεις με το emojis, εντοπίζει τα αντίστοιχα emojis και στη συνέχεια τα εισάγει πριν και / ή μετά τη λέξη για να δώσει οπτική έμφαση. Απλά αντιγράψτε τις προτάσεις ή τις παραγράφους που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, επικολλήστε το στο πεδίο κειμένου στην αριστερή πλευρά της οθόνης και παρακολουθήστε το μήνυμά σας αμέσως να ζωντανεύει στα δεξιά με όλα τα διαφορετικά emojis .

Συμβατότητα:

Περισσότερο "

07 του 07

Emojilator

Στιγμιότυπο οθόνης του Emojilator.com

Αν σας άρεσε η ιδέα του Μεταφραστή Emoji του LingoJam αλλά θα προτιμούσατε να μεταφράσετε τα λόγια σας απευθείας σε emojis, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε το Emojilator. Αυτό το εργαλείο θα μεταφράσει μερικές ολόκληρες λέξεις σε emojis χρησιμοποιώντας emoji γράμματα, αριθμούς και γράμματα αντικείμενα (όπως το emoji saxophone που αντιπροσωπεύει το γράμμα J) για να γράψετε τις υπόλοιπες λέξεις στο μήνυμά σας. Πληκτρολογήστε ή αντιγράψτε και επικολλήστε το μήνυμά σας στο συγκεκριμένο πεδίο και στη συνέχεια τιτλοποιήστε το απευθείας στον λογαριασμό σας στο Twitter ή αντιγράψτε το και επικολλήστε το όπου θέλετε να το μοιραστείτε.

Συμβατότητα:

Περισσότερο "