Καταγραφή κλήσεων VoIP για επιχειρήσεις

Λογισμικό για την καταγραφή των τηλεφωνικών κλήσεων του οργανισμού σας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ίσως θέλετε να καταγράψετε τις τηλεφωνικές κλήσεις των πελατών σας και των υπαλλήλων σας. Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένα από τα πιο κοινά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει η εταιρεία σας για την καταγραφή κλήσεων VoIP .

PBXpress

Το PBXpress είναι κάτι περισσότερο από μια συσκευή εγγραφής κλήσεων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για PBX. Προσφέρει προηγμένα εργαλεία για την εγγραφή και την αρχειοθέτηση κλήσεων μέσω του PBX σας. Η χρήση του δεν υπόκειται στον πάροχο υπηρεσίας VoIP ή στο υλικό. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα demo του live-CD πριν αγοράσετε.

VPI Capture

Το λογισμικό εγγραφής κλήσεων IP Capture IP της VPI μπορεί να καταγράψει αλληλεπιδράσεις ήχου και οθόνης VoIP με ελάχιστη επίδραση στους πόρους του δικτύου. Καταγράφει όλο τον ήχο σε ένα βιομηχανικό πρότυπο, μη ιδιόκτητο σχήμα αρχείου GSM. Μπορεί επίσης να προσαρμοστεί και να κλιμακωθεί για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των επιχειρήσεων - από τις μικρές επιχειρήσεις έως τις παγκόσμιες επιχειρήσεις που απασχολούν εσωτερικούς και / ή απομακρυσμένους πράκτορες.

Cain & amp; Αβέλ

Παρά την εμφάνιση με το όνομα του λογισμικού, η Cain & Abel είναι δύο μέρη που λειτουργούν χέρι-χέρι. (Αναρωτιέμαι γιατί επέλεξαν ένα τέτοιο όνομα στη συνέχεια!) Βασικά, είναι ένα εργαλείο ανάκτησης κωδικού πρόσβασης, αλλά με ένα sniffer (ο Cain είναι ο sniffer ενώ ο Abel είναι η brute-force) που χρησιμοποιεί το SIP για να εξαγάγει ήχου συνομιλίες και να τις αποθηκεύσει σε WAV αρχεία.

Σκιά κλήσης

Το Call Shadow είναι ένα σχετικά φτηνό και εύκολο στη χρήση λογισμικό καταγραφής κλήσεων VoIP για επιχειρήσεις. Προσφέρει μια ενδιαφέρουσα λίστα χαρακτηριστικών. Μπορεί να δοκιμαστεί δωρεάν για 30 ημέρες.

Εάν κανένα από αυτά τα εργαλεία δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες εγγραφής κλήσεων, ίσως βρείτε κάτι πιο κατάλληλο σε αυτή τη λίστα με προσωπικά εργαλεία για εγγραφή κλήσεων VoIP .