Οι κορυφαίες 8 μηχανές αναζήτησης εργασίας στον ιστό

Θέλετε να βρείτε μια δουλειά; Αυτές είναι οι καλύτερες μηχανές αναζήτησης εργασίας στον ιστό

Αν είστε στην αγορά για μια νέα δουλειά, θα θελήσετε να δείτε αυτό τον κατάλογο των οκτώ καλύτερων μηχανών αναζήτησης εργασίας στον ιστό. Όλα αυτά τα εργαλεία αναζήτησης εργασίας προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά και μπορούν να εξομαλύνουν τις προσπάθειές σας για την αναζήτηση εργασίας, ώστε οι προσπάθειές σας να είναι πιο παραγωγικές. Το καθένα είναι ένα απίστευτα χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την αναζήτησή σας, να βρείτε ενδιαφέρουσες νέες θέσεις που να συσχετίζονται με την εμπειρία και τα ενδιαφέροντά σας και να σας βοηθήσουν να βρείτε απασχόληση σε ένα ευρύ φάσμα ειδών.

01 από 08

Monster.com

Τέρας

Ο νέος επανασχεδιασμός του Monster.com είναι μια από τις παλαιότερες μηχανές αναζήτησης εργασίας στον Ιστό. Ενώ κάποια από τη χρησιμότητά της έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της έλλειψης καλού φιλτραρίσματος και πάρα πολλών δημοσιεύσεων από spammers recruiters, εξακολουθεί να είναι ένας σημαντικός ιστότοπος για την πραγματοποίηση αναζήτησης εργασίας. Μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας ανά τοποθεσία, λέξεις-κλειδιά και εργοδότη. Επιπλέον, το Monster διαθέτει άφθονα πρόσθετα για την αναζήτηση εργασίας: πίνακες δικτύωσης, ειδοποιήσεις αναζήτησης εργασίας και ηλεκτρονική ανάρτηση.

Οι εργοδότες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Monster.com για να βρουν εργαζόμενους με ονομαστική αμοιβή, ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν το ρεπερτόριό τους μίσθωσης, να βρουν έναν νέο υπάλληλο πλήρους απασχόλησης ή σύμβασης ή να συγκεντρώσουν μια ομάδα πιθανών υποψηφίων για μια επερχόμενη θέση. Περισσότερο "

02 από 08

Πράγματι

Πράγματι

Το Indeed.com είναι μια πολύ ισχυρή μηχανή αναζήτησης εργασίας, με τη δυνατότητα να συντάξει ένα βιογραφικό σημείωμα και να το υποβάλει στο εργοτάξιο για αναζητήσεις εργοδότη για λέξεις-κλειδιά, θέσεις εργασίας, κόγχες και πολλά άλλα. Πράγματι, αποκαλύπτει μια ευρεία ποικιλία εργασιών και πεδίων που κανονικά δεν θα βρείτε στις περισσότερες τοποθεσίες αναζήτησης εργασίας και κάνουν καλή δουλειά να κάνουν τις λειτουργίες αναζήτησης εργασίας όσο το δυνατόν πιο εύχρηστες. Μπορείτε να εγγραφείτε σε ειδοποιήσεις εργασίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. μπορείτε να τα ορίσετε για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, γεωγραφική θέση, μισθό και πολλά άλλα.

Επιπλέον, πράγματι καθιστά όσο το δυνατόν πιο απλό να παρακολουθείτε τις εργασίες για τις οποίες έχετε υποβάλει αίτηση. το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια σύνδεση (δωρεάν) και κάθε εργασία που έχετε υποβάλει αίτηση από την Indeed.com ή ότι έχετε μόλις εκδηλώσει ενδιαφέρον θα αποθηκευτεί στο προφίλ σας.

Οι καθημερινές και εβδομαδιαίες ειδοποιήσεις μπορούν να δημιουργηθούν με ειδοποιήσεις προς τα εισερχόμενά σας. τα κριτήρια περιλαμβάνουν τίτλο θέσης εργασίας, τοποθεσία, απαιτήσεις μισθού και σύνολα δεξιοτήτων. Περισσότερο "

03 του 08

ΗΠΑJobs

ΗΠΑ Jobs

Σκεφτείτε το USAjobs ως την πύλη σας στον τεράστιο κόσμο των θέσεων εργασίας των ΗΠΑ. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του USAjobs.gov και θα μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας ανά λέξη-κλειδί, τίτλο θέσης εργασίας, αριθμό ελέγχου, ικανότητες γραφείων ή τοποθεσία. Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα αναζήτησης παγκοσμίως σε οποιαδήποτε χώρα που διαφημίζει επί του παρόντος μια κενή θέση.

Όπως και πολλές άλλες μηχανές αναζήτησης εργασίας σε αυτήν τη λίστα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη (δωρεάν) στο USAjobs.gov, καθιστώντας τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για κυβερνητικές θέσεις εργασίας εξαιρετικά απλοποιημένη και εύκολη. Περισσότερο "

04 του 08

CareerBuilder

Δημιουργός καριέρας

Το CareerBuilder προσφέρει στους αναζητητές θέσεων εργασίας τη δυνατότητα να βρουν δουλειά, να δημοσιεύουν ένα βιογραφικό σημείωμα, να δημιουργούν ειδοποιήσεις εργασίας, να λαμβάνουν συμβουλές εργασίας και πόρους εργασίας, να αναζητούν εκθέσεις εργασίας και πολλά άλλα. Αυτή είναι μια πραγματικά τεράστια μηχανή αναζήτησης εργασίας που προσφέρει πολλούς καλούς πόρους στον αναζητητή εργασίας. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη λίστα των κοινοτήτων αναζήτησης εργασίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του CareerBuilder, πάνω από 24 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες επισκέπτονται κάθε μήνα το CareerBuilder για να βρουν νέες θέσεις εργασίας και να λαμβάνουν συμβουλές σταδιοδρομίας και προσφέρουν αναζητήσεις εργασίας σε περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως. Περισσότερο "

05 του 08

Ζάρια

Ζάρια

Το Dice.com είναι μια μηχανή αναζήτησης εργασίας που αφιερώνεται αποκλειστικά στην εύρεση εργασίας με τεχνολογία. Προσφέρει στοχοθετημένο χώρο για εξεύρεση ακριβώς της θέσης της τεχνολογίας που μπορεί να ψάχνετε.

Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η Dice είναι η δυνατότητα ανίχνευσης σε εξαιρετικά εξειδικευμένες θέσεις τεχνολογίας, δίνοντας στους αιτούντες εργασία την ευκαιρία να βρουν τις θέσεις εξειδικευμένης τεχνολογίας που είναι μερικές φορές ασαφείς σε άλλες μηχανές αναζήτησης εργασίας. Περισσότερο "

06 του 08

ΑπλώςΚαλήθηκε

Απλά μισθωμένος

Το SimplyHired προσφέρει επίσης μια πολύ μοναδική εμπειρία αναζήτησης εργασίας. ο χρήστης εκπαιδεύει τη μηχανή αναζήτησης εργασίας αξιολογώντας τις θέσεις εργασίας που του ενδιαφέρει. Το SimplyHired σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να αναζητάτε μισθούς, να προσθέτετε θέσεις εργασίας σε έναν χάρτη εργασίας και να βλέπετε αρκετά λεπτομερή προφίλ διαφόρων εταιρειών.

Αν ψάχνετε για μια καλή μηχανή αναζήτησης εργασίας που επικεντρώνεται στις τοπικές λίστες εργασίας, το SimplyHired μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Μπορείτε να περιηγηθείτε ανά πόλη, με ταχυδρομικό κώδικα ή από την πολιτεία για να βρείτε τη δουλειά που ίσως είναι κατάλληλη για εσάς. Περισσότερο "

07 του 08

LinkedIn

LinkedIN

Το LinkedIn.com συνδυάζει τα καλύτερα δύο κόσμων: την ικανότητα εκτίναξης του Διαδικτύου για δουλειές με τη μηχανή αναζήτησης εργασίας και την ευκαιρία να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες φίλους και ιδιώτες για να εμβαθύνετε την αναζήτηση εργασίας σας.

Οι καταχωρίσεις εργασίας του LinkedIn είναι υψηλής ποιότητας και εάν είστε συνδεδεμένοι με κάποιον που ήδη γνωρίζει τη συγκεκριμένη δουλειά, έχετε έναν τρόπο πριν να παραδώσετε ακόμη και το βιογραφικό σας σημείωμα. Περισσότερο "

08 από 08

Craigslist

Craigslist

Υπάρχουν διάφορα είδη ενδιαφέρουσας εργασίας στο Craigslist. Απλά βρείτε την πόλη σας, κοιτάξτε κάτω από την Εργασία και, στη συνέχεια, κοιτάξτε κάτω από την κατηγορία εργασίας σας. Τα μη κερδοσκοπικά, τα συστήματα, η κυβέρνηση, η γραφή κλπ. Οι θέσεις εργασίας αντιπροσωπεύονται εδώ.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε διάφορες ροές RSS που αφορούν οποιαδήποτε εργασία που αναζητάτε, σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

Προσοχή: Craigslist αυτό είναι μια ελεύθερη αγορά και μερικές από τις εργασίες που δημοσιεύονται σε αυτό το site θα μπορούσαν να είναι απάτες. Να είστε προσεκτικοί και την κοινή λογική όταν απαντάτε σε λίστες εργασιών στο Craigslist. Περισσότερο "