Παρακολουθήστε δωρεάν τηλεόραση και ταινίες στο SurfTheChannel

Σημείωση του συντάκτη: Το SurfTheChannel ήταν μία από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης βίντεο στον ιστό, παρέχοντας συνδέσεις με χιλιάδες δωρεάν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες από όλο τον ιστό. Από τον Οκτώβριο του 2012, σταμάτησε να παρέχει υπηρεσία. Αυτό το άρθρο διατηρείται για λόγους αρχειοθέτησης. Αν ψάχνετε για άλλους ιστότοπους που παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες, θα θέλετε να ελέγξετε τι είναι το YouTube ή οι ιστότοποι βίντεο: τα κορυφαία δέκα ηλεκτρονικά.

Πώς λειτουργεί;

Το SurfTheChannel σας προσφέρει την τυπική μορφή μηχανής αναζήτησης: απλά πληκτρολογήστε αυτό που ψάχνετε στο πλαίσιο αναζήτησης και θα πάρετε μια λίστα με τα αποτελέσματα αναζήτησης πίσω. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αναζητήσετε περιεχόμενο εδώ: με μια απλή αναζήτηση, επιλέγοντας τους πιο δημοφιλείς τηλεοπτικούς συνδέσμους που εμφανίζονται μπροστά και στο κέντρο στην αρχική σελίδα ή βλέποντας αυτά που εμφανίζονται στα κανάλια. Μπορείτε επίσης να δείτε τι νέο υπάρχει με την εγγραφή στις ροές RSS των καναλιών στον αναγνώστη τροφοδοσίας . αυτό σας δίνει μια πρώτη ματιά σε αυτά που έχουν προστεθεί στο site.

Πώς μπορώ να φιλτράρω τα αποτελέσματά μου;

Θα σας αρέσει πολύ το πώς το SurfTheChannel φιλτράρει τα αποτελέσματα αναζήτησης. Για παράδειγμα, μια απλή αναζήτηση για το "Singin 'in the Rain" όχι μόνο θα σας τραβήξει την αναμενόμενη κλασική ταινία, αλλά θα είναι επίσης αποτελέσματα από Τέχνες, Κινούμενα Σχέδια και Αθλητισμός. Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το απλό παράδειγμα, το SurfTheChannel κάνει πολύ φιλτράρισμα για εσάς. Υπάρχουν μερικοί ακόμη τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επεκτείνετε ή να περιορίσετε τα αποτελέσματα του SurfTheChannel:

Οποιαδήποτε από αυτές τις διαδρομές θα σας οδηγήσει σε αρκετά ενδιαφέρον περιεχόμενο. Επιπλέον, έχει μια αρκετά ακριβή αναζήτηση ιστότοπου.

Κοινότητα

Το SurfTheChannel έχει ομάδες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε για να μιλήσετε για τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες. απλά να γίνετε εγγεγραμμένος χρήστης (είναι δωρεάν) και μπορείτε να αρχίσετε να συμμετέχετε στη συζήτηση αμέσως.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω το SurfTheChannel;

Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει στον ερευνητή μια καλά σχεδιασμένη και εύχρηστη μηχανή αναζήτησης πολυμέσων. Θα μπορείτε να βρείτε περιεχόμενο εδώ που δεν θα μπορείτε να βρείτε εύκολα χρησιμοποιώντας μια άλλη μηχανή αναζήτησης μέσων.

Περίληψη

Το SurfTheChannel ήταν μια μηχανή / πύλη αναζήτησης βίντεο που συνδέεται με περιεχόμενο πολυμέσων που βρίσκεται σε όλο τον ιστό σε διάφορες πηγές. Από τον Οκτώβριο του 2012, δεν είναι πλέον σε υπηρεσία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε λειτουργία πλήρους οθόνης και να επιλέξετε τα αγαπημένα σας από μια πληθώρα ενδιαφέρουσα κανάλια: ντοκιμαντέρ, αθλητικά βίντεο, anime, μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Περιεχόμενο εδώ μπορεί να βρεθεί με την περιήγηση στα δημοφιλέστερα βίντεο που συνδέονται στην πρώτη σελίδα με τη σειρά των απόψεων ή τον έλεγχο της Κοινότητας για να δείτε ποια είναι τα πιο ενεργά μέλη της κοινότητας που έχουν υποβάλει πρόσφατα.

Κάθε κομμάτι περιεχομένου πολυμέσων προέρχεται όχι μόνο από την ίδια την ταινία / βίντεο, αλλά και από σχόλια κοινότητας, σύντομη περίληψη επεισοδίων και περισσότερες συνδέσεις για να βρείτε το ίδιο περιεχόμενο σε περίπτωση που ο πρώτος σύνδεσμος δεν λειτουργήσει.

Τα κανάλια παρέχουν ροές RSS για αναγνώστες που επιθυμούν να ενημερώνονται για το περιεχόμενο που προστίθεται συχνότερα. απλά εγγραφείτε στη ροή δεδομένων και οι τελευταίες προσθήκες βίντεο και ταινιών θα εμφανιστούν στον αναγνώστη τροφοδοσίας.

Όλα τα βίντεο προστίθενται και επιμελούνται από το προσωπικό. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν βίντεο στον ιστότοπο μέσα σε ένα σύνολο οδηγιών.