Οι 10 καλύτερες τηλεοράσεις που θα αγοράσουν το 2018

Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερος χρόνος για να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση

Το 2018, οι τηλεοράσεις είναι καλύτερες και πιο προηγμένες από ποτέ και είναι σημαντικά φθηνότερες από ό, τι παλιά. Αλλά όταν αγοράζετε μια νέα τηλεόραση, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε το καλύτερο κτύπημα για το buck σας, και υπάρχουν πολλά που πρέπει να εξετάσετε. Για παράδειγμα, θα πρέπει να ξέρετε πού θα πάει η τηλεόραση στο σπίτι και ποιες έξυπνες λειτουργίες πρέπει να έχει (αυτές οι δυνατότητες θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε μια σειρά εφαρμογών όπως Spotify, Netflix κ.λπ.), καθώς και όπως η ποιότητα της ανάλυσης οθόνης / pixel (720p, 1080p ή 4K). Για να βοηθήσουμε, έχουμε συντάξει μια λίστα παρακάτω από τις οκτώ καλύτερες τηλεοράσεις στην αγορά σήμερα, οπότε η απόφαση για το ποιος θα αγοράσει για το σπίτι σας θα είναι πολύ πιο εύκολο από το να αποφασίσετε τι να παρακολουθήσετε στο Netflix μόλις το ορίσετε.

Η Samsung κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός με αυτήν την τηλεόραση υψηλής απόδοσης 4K UHD υψηλής απόδοσης. Όπως συμβαίνει με τη Samsung, η έμφαση δίνεται στο χρώμα, με περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις από τις κανονικές τηλεοράσεις 4K. Η τηλεόραση έχει επεκτείνει το βάθος HDR που προσφέρει εξαιρετική αντίθεση μεταξύ των πιο σκοτεινών σκοτεινών και των ελαφρύτερων φώτων, δίνοντας εξαιρετικές λεπτομέρειες και σαφήνεια χρώματος που θα μεταμορφώσει τις αγαπημένες σας εκπομπές και αθλήματα. Η Samsung έχει επίσης διακρίνει αυτή την τηλεόραση με σχέδιο 360 μοιρών με καθαρή εμφάνιση, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο είναι τοποθετημένο, ενώ ένα βολικό One Remote ελέγχει όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Το κουτί One Connect στο πίσω μέρος της τηλεόρασης συνδέει όλες τις συσκευές σας και σας επιτρέπει να τις αναπαράγετε στο έξυπνο Samsung Smart Hub.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τις καλύτερες τηλεοράσεις Samsung που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Σας συνιστούμε τηλεοράσεις μάρκας TCL για λίγα χρόνια για έναν απλό λόγο - η εταιρεία κάνει μια μεγάλη τηλεόραση smart TV. Η TCL 32S305, η τελευταία έξυπνη τηλεόραση 32 ιντσών από αυτόν τον πρωτοποριακό κινέζικο κατασκευαστή, δεν αποτελεί εξαίρεση και θα ικανοποιήσει τους περισσότερους αγοραστές του προϋπολογισμού.

Το TCL 32S305 ελέγχει τα περισσότερα από τα πράγματα που θέλουν οι άνθρωποι από τις έξυπνες τηλεοράσεις και έρχεται κάτω από τα $ 200. Έχει αθλητική ποιότητα εικόνας 720p HD (η οποία είναι απολύτως λεπτή σε σετ 32 ιντσών) και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Για θύρες, αυτό το μοντέλο διαθέτει τρία HDMI, ένα USB, μια ανοιχτή ακουστικά, RF, σύνθετο και οπτικό ήχο, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τις περισσότερες, αν όχι όλες, τις συσκευές σας.

Τώρα ας μιλήσουμε για το τι κάνει αυτό το σύνολο "έξυπνο". Έχει εγκατεστημένο λογισμικό ροής TV που σας επιτρέπει να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για να προβάλλετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και βίντεο. Οι εφαρμογές Roku περιλαμβάνουν τα Netflix, Hulu, HBO Now, Vudu, Amazon Video και YouTube, οπότε υπάρχουν πολλές επιλογές.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις άλλες καλύτερες φτηνές τηλεοράσεις που μπορείτε να αγοράσετε.

Μεταξύ των πιο πρόσφατων μοντέλων 4K, η αγαπημένη μας τηλεόραση είναι το Sony XBR55X900E, ένα θηρίο 65 ιντσών με εικόνα που θα σας χτυπήσει από τα πόδια σας. Αυτό το μοντέλο έχει υποστήριξη για υψηλή δυναμική εμβέλεια (HDR), η οποία καθιστά τα λευκά πιο φωτεινά και τα μαύρα πιο σκούρα και ακόμη και το μη HDR περιεχόμενο μπορεί να αναβαθμιστεί για να φανεί εκπληκτικό λόγω του νέου 4K HDR επεξεργαστή X1 της Sony. Πάνω από την απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, αυτή είναι και μια έξυπνη τηλεόραση με λειτουργικό σύστημα Android TV που σας επιτρέπει να μεταφέρετε Netflix, Amazon Video και YouTube (τα οποία έχουν περιεχόμενο 4K) και σας επιτρέπει να παίξετε παιχνίδια Android.

Επειδή το XBR55X900E είναι ένα σχετικά νέο μοντέλο τηλεόρασης, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πολλές κριτικές. Τούτου λεχθέντος, η Sony έχει ένα μεγάλο ιστορικό με 4K τηλεοράσεις και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα που συνιστά ιδιαίτερα. Επιπλέον, οι λίγες κριτικές που έχουν έρθει μέχρι τώρα ήταν αστρικές, με τους ανθρώπους να συγχαίρουν την αξία του σετ για αυτό που παίρνετε, καθώς αυτό θα κοστίσει εύκολα χιλιάδες δολάρια περισσότερο από πριν από μερικά χρόνια.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες 4K τηλεοράσεις που μπορείτε να αγοράσετε.

Το 55P607 μοιάζει εντυπωσιακά με τις περισσότερες άλλες τηλεοράσεις TCL, με ευρεία, με δύο πόδια πόδια και με σταθερή ποιότητα κατασκευής. Αλλά όπου αυτή η τηλεόραση εντείνει το παιχνίδι της, είναι στην ποιότητα της εικόνας και την έξυπνη λειτουργικότητα. Ο αξιοθαύμαχος λόγος αντίθεσης 6437: 1 σημαίνει ότι μπορεί να εμφανίσει πολύ βαθύ μαύρο χρώμα, παράλληλα με τις καλύτερες τηλεοράσεις LED υψηλής τεχνολογίας στην αγορά. Εκτός από αυτό, έχει τοπικό dimming που μπορεί να αυξήσει τον λόγο αντίθεσης σε 7269: 1. Οι τρεις εισόδους HDMI και μία είσοδος USB βρίσκονται στο πλάι της τηλεόρασης και επωφελούνται από τη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, την οποία οι παίκτες θα είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι.

Όσον αφορά τα έξυπνα χαρακτηριστικά του, το P607 τρέχει την έξυπνη πλατφόρμα Roku TV, την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι θα βρουν φιλικοί και διαισθητικοί. Έρχεται προφορτωμένο με δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Netflix, το YouTube, το Amazon Video και το Hulu και προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 4.000 κανάλια συνεχούς ροής. Οι θεατές μπορούν επίσης να κάνουν λήψη της εφαρμογής Roku, η οποία μετατρέπει το smartphone ή το tablet σας σε τηλεχειριστήριο, επιτρέποντάς σας να κάνετε πράγματα όπως οι εφαρμογές εκκίνησης, οι είσοδοι των διακοπτών και ακόμη και η αναπαραγωγή του ήχου της τηλεόρασης μέσω της συσκευής σας.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις άλλες καλύτερες έξυπνες τηλεοράσεις που μπορείτε να αγοράσετε.

Εάν είστε στο κυνήγι για μια τηλεόραση 40 ιντσών, είναι πιθανό ένα δευτερεύον που θα είναι κρυμμένο στο υπνοδωμάτιό σας. Ακόμα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε στην ποιότητα ή τα χαρακτηριστικά της εικόνας. Ο λόγος αντίθεσης 5768: 1 σημαίνει ότι εμφανίζει σκούρες σκηνές με μεγάλη λεπτομέρεια, κάτι το οποίο είναι τέλειο αν βλέπετε μια ταινία ενώ πασπαλίζετε στο κρεβάτι, αν και μειώνεται ελαφρώς σε πιο φωτεινά περιβάλλοντα. Παίρνει επίσης ένα χτύπημα εξαιτίας των κακών γωνιών θέασης, αλλά υποθέτοντας ότι βάζετε μια τηλεόραση 40 ιντσών σε ένα μικρότερο δωμάτιο, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Έχει ένα ρυθμό κίνησης 120, αλλά ακόμα δεν θα παρατηρήσετε καθυστέρηση ενώ παρακολουθείτε σκηνές δράσης που κινούνται γρήγορα.

Το MU6300 τρέχει την έξυπνη πλατφόρμα της Samsung 2017 Tizen, η οποία είναι εύκολη στην πλοήγηση, χάρη σε μια γραμμή μενού στο κάτω μέρος της οθόνης. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει επίσης ένα μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε να μιλάτε φωνητικές εντολές και να βρείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές χωρίς να σηκώσετε ακόμη ένα δάχτυλο. Ενώ αυτή η τηλεόραση δεν θα το κόψει ως κεντρικό μέσο μέσων μαζικής ενημέρωσης, λειτουργεί πολύ καλά ως μια δευτερεύουσα τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά σας.

Αν συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε μια συλλογή DVD, τότε θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε και με αυτή τη μικρή τηλεόραση από το Scepter. Το Scepter προσφέρει τηλεόραση 24 "720p που μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο και διαθέτει ενσωματωμένο DVD player. Η οπισθοφωτισμένη τηλεόραση LED είναι κατασκευασμένη με ελκυστικό φινίρισμα από πινέλο και παίζει μέσα με λαμπερά χρώματα και υψηλή ανάλυση σε αναλογία 16: 9. Εκτός από τη συσκευή αναπαραγωγής DVD, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μέσα σας μέσω των θύρας HDMI και USB.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις άλλες καλύτερες μικρές τηλεοράσεις διαμερισμάτων που μπορείτε να αγοράσετε.

Το κόστος αγοράς μεγάλων τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας εξακολουθεί να μειώνεται, αλλά τι γίνεται εάν θέλετε μια τηλεόραση 32 ιντσών, η οποία μπορεί να είναι ιδανική για μικρότερα δωμάτια; Μην κοιτάτε περισσότερο από το Sony KDL32W600D, το οποίο προσφέρει όλα όσα θέλετε σε μια σύγχρονη τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.

Αυτή η τηλεόραση έχει μέγεθος 32,5 x 6,1 x 20,6 ίντσες και ζυγίζει 16,2 λίβρες. Έχει μια άμεση οθόνη LED με μεγάλη εικόνα που θα κάνει τα σπορ και τις ταινίες pop. Στο πίσω μέρος θα βρείτε δύο θύρες HDMI και δύο θύρες USB. Έχει επίσης έξυπνη λειτουργικότητα, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόραση στο οικιακό δίκτυο Wi-Fi και να μεταδώσετε περιεχόμενο από το YouTube, το Netflix, το Hulu, το Amazon και πολλά άλλα.

Ελέγξτε τις άλλες αξιολογήσεις μας για τις καλύτερες τηλεοράσεις Sony που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Το μοντέλο MU7000 της Samsung διαθέτει ελκυστικό σχεδιασμό, εξαιρετικές επιλογές εισόδου και υπέροχη ποιότητα εικόνας, που σε συνδυασμό καθιστούν μια καλή επιλογή για gamers και λάτρεις κινηματογράφου.

Ο λόγος αντίθεσης 6362: 1 και η αξιοσημείωτη μαύρη ομοιομορφία σημαίνουν ότι οι σκούρες σκηνές δείχνουν πολύ καλά, ακόμα και σε ένα σκοτεινό home theater ή αίθουσα παιχνιδιών. Έχει επίσης μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, παράγει τα χρώματα αρκετά ακριβή και είναι έτοιμη να δείξει 4Κ σε όλη τη δόξα της. Αυτή η μελλοντική απόδειξη σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την αναβάθμιση της κατά τα επόμενα δύο χρόνια. Οι τρεις εισόδους HMDI και δύο εισόδους USB είναι τοποθετημένες στην πλευρά της τηλεόρασης, γεγονός που καθιστά εύκολη τη σύνδεση περιφερειακών. Και όπως το MU6300, τρέχει την έξυπνη έξυπνη πλατφόρμα Tizen της Samsung, ώστε να έχετε πρόσβαση σχεδόν σε οτιδήποτε θέλετε να παρακολουθήσετε.

Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση που θα κυριαρχήσει στο δωμάτιό σας ή θα γεμίσει ένα μεγάλο δωμάτιο, αλλά δεν θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε το σπίτι σας για να πληρώσετε για αυτό, πηγαίνετε με αυτή την προσιτή αλλά τραγανή τηλεόραση 75 ιντσών από το Scepter. Έχει ένα μέγεθος οθόνης 74,5 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, φέρνοντας οκτώ εκατομμύρια pixel με χρώμα και ορισμό 4Κ. Έχει τέσσερις θύρες HDMI που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με όλα τα αγαπημένα σας πολυμέσα, ενώ μια καινοτόμος θύρα USB επιτρέπει στους χρήστες να ακούν μουσική και να έχουν πρόσβαση σε ψηφιακά αρχεία εικόνας και βίντεο. Η τηλεόραση δεν έχει έξυπνη λειτουργικότητα, αλλά αν το μέγεθος του βραβείου σας σε σχέση με την ενσωματωμένη έξυπνη λειτουργία είναι αυτός ο συμβιβασμός που πρέπει να κάνετε.

Αυτή η έξυπνη τηλεόραση 4K της LG είναι μια εξαιρετική τιμή για τους καταναλωτές που θέλουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις ροές τους σε μια οθόνη 4K, αλλά έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό. Η LG έχει ένα βραβευμένο απλό περιβάλλον εργασίας με interface webOS 3.5 και ένα ισχυρό κατάστημα εφαρμογών. Παρόλο που δεν είναι τόσο φωτεινό όσο οι επιλογές υψηλότερων τιμών, η ανάλυση 2160p και η τεχνολογία IPS παρέχουν απίστευτα καθαρή και πολύχρωμη εικόνα με True Color Accuracy για να χαρτογραφούν ακριβείς και ζωντανές εικόνες. Η τηλεόραση διαθέτει ρυθμό ανανέωσης TruMotion 120, ιδανικό για αθλητικά και βιντεοπαιχνίδια, ενώ δύο ηχεία 10W και ULTRA Surround παρέχουν εκπληκτικά καλό ήχο για μια τηλεόραση σε αυτή την τιμή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .