Οι 7 καλύτερες τηλεοράσεις Sony που αγοράζουν το 2018

Έχουμε τη σέσουλα στους καλύτερους σωλήνες της μάρκας

Το "One and Only", "Είναι μια Sony" και "Χρώμα όπως κανένα άλλο". Αυτά ήταν μερικά από τα συνθήματα μάρκετινγκ της Sony καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών και επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η Sony είναι πραγματικά μια από τις πιο αξιόπιστες και διαδεδομένες Κατασκευαστές τηλεοράσεων στον κόσμο. Όταν αγοράζετε μια τηλεόραση Sony, μπορείτε να περιμένετε προσεγμένο σχεδιασμό και καλύτερη ποιότητα εικόνας στην τάξη. Έτσι τι χωρίζει μια τηλεόραση Sony από την επόμενη; Ανεξάρτητα από το αν έχετε προϋπολογισμό, αίσθηση δαπανών ή χρειάζεστε κάτι για το μικρό σας δωμάτιο dorm, βρήκαμε την τηλεόραση Sony για εσάς.

Σίγουρα, είναι η επιλογή μας για την καλύτερη συνολική τηλεόραση Sony, αλλά αν μπορούσαμε να της δώσουμε περισσότερα βραβεία, θα την ονομάζαμε το καλύτερο για την τεχνολογία ήχου, σχεδίασης και τεχνολογίας OLED. Οι τηλεοράσεις OLED χρησιμοποιούν οργανικές δίοδοι εκπομπής φωτός για την παραγωγή ασύγκριτης ποιότητας εικόνας και ακριβούς χρώματος. Και ενώ η LG παράγει πραγματικά τα πάνελ OLED στο 55 ιντσών A1E, η Sony προσθέτει μερικές ειδικές πινελιές που την καθιστούν άξια της τιμής. Για αρχάριους, ο φυσικός ρυθμός ανανέωσής του 120Hz, βελτιωμένος από το Motionflow XR, έχει ως αποτέλεσμα ομαλές σκηνές δράσης χωρίς θόλωση.

Η σχεδίασή του είναι επίσης μια αναζωογονητική απόκλιση από τα παραδοσιακά πόδια ή το στήριγμα βάσης των περισσότερων τηλεοράσεων: Τοποθέτει ένα στήριγμα στην πλάτη, που σημαίνει ότι η τηλεόραση ακουμπά απευθείας στο τραπέζι σας και όταν φαίνεται από μπροστά φαίνεται ελάχιστη. (Επίσης στο πίσω μέρος, διαθέτει τέσσερις εισόδους HDMI, δύο USB 2.0 και μία είσοδο USB 3.0.)

Αυτό θα μπορούσε να σας αφήσει να αναρωτιέστε ποια είναι τα ηχεία και δικαίως. Αποδεικνύεται ότι τα ηχεία είναι πραγματικά ενσωματωμένα στην οθόνη χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που η Sony καλεί ακουστική επιφάνεια. Ο κεντρικός σχεδιασμός ομιλητών αποδίδει διάλογο που πραγματικά ακούγεται σαν να βγαίνει από τα στόματα των ηθοποιών, αν και είναι μια πολύ λεπτή λεπτομέρεια που οι περισσότεροι θεατές δεν θα παρατηρήσουν.

Όπως συμβαίνει με όλες τις υπόλοιπες συσκευές της Sony αυτής, το A1E τρέχει το έξυπνο τηλεοπτικό σύστημα της Google, το οποίο σας δίνει πρόσβαση σε εφαρμογές που υποστηρίζουν 4K όπως Amazon, Netflix, Ταινίες Google Play και πολλά άλλα.

Η ναυαρχίδα της Sony έχει σχεδίαση που θα είναι πολύ πιο οικεία στους fans της Sony: Το LED 4K X940E κάθεται σε μια κεντρική ασημένια βάση που, παρά το μικρό της μέγεθος, θα ταιριάζει άνετα στα περισσότερα tabletop. Τα σύνορα είναι κατά μέσο όρο 0,55 "αλλά σε 2,56", είναι αρκετά παχύ σε σύγκριση με άλλες τηλεοράσεις. Ωστόσο, αυτό είναι αρκετά unnoticeable για μια τηλεόραση 75 ιντσών.

Όταν το X940E λάμπει πραγματικά είναι σε ποιότητα εικόνας. Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και διαθέτει υψηλό λόγο αντίθεσης 4941: 1, πράγμα που σημαίνει ότι εμφανίζει σκούρες σκηνές εξαιρετικά καλά. Με εξαιρετική τοπική μείωση, η αναλογία αντίθεσης αυξάνεται στα 11634: 1, γεγονός που είναι ένα από τα καλύτερα που θα βρείτε στην αγορά. Και επειδή η οθόνη μπορεί να πάρει πολύ φωτεινή, επίσης αγώνες λαμπρότητας σε ηλιόλουστα δωμάτια. Έχει σχετικά μακρύ χρόνο απόκρισης, που σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή σας για να παρακολουθείτε αθλήματα ή να παίζετε βιντεοπαιχνίδια, αλλά οι buff δεν θα παρατηρήσουν καθυστέρηση.

Μέχρι τη Sony X900E, οι τηλεοράσεις με LED Full Array (γνωστές και ως Full Array Local Dimming ή FALD) περιορίστηκαν κυρίως σε μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης. Το FALD χρησιμοποιεί LED αντί για τους παλαιότερους λαμπτήρες φθορισμού ψυχρής καθόδου (CCFLs), αποδίδοντας τελικά εκπληκτική αντίθεση, καλύτερη ποιότητα εικόνας με HDR 4K και κατανάλωση λιγότερης ενέργειας από τις λύσεις LCD. Αλλά σημαίνει επίσης ότι οι τηλεοράσεις είναι παχύτερες και πιο ακριβά, γεγονός που αποτελεί έκρηξη για τους καταναλωτές. Ευτυχώς, η Sony έχει κατορθώσει να φέρει την τεχνολογία στη ζωή στο X900E, το οποίο κυμαίνεται σε μεγέθη από ένα μικρό 49-incher σε όλη τη διαδρομή μέχρι ένα 75-incher. Το σετ έχει επίσης φυσικό ρυθμό ανανέωσης 120Hz και Motionflow XR, βελτιώνοντας την εμπειρία προβολής.

Έτσι, ενώ η ποιότητα εικόνας του X900E αξίζει μόνο του, ο σχεδιασμός είναι επίσης εντυπωσιακός. Έχει μια λεπτή, μαύρη στεφάνη και μια κεντρική βάση στήριξης που πολλοί προτιμούν να χωρίζουν τα πόδια. Διαθέτει μία είσοδο HDMI στην πλάτη και τρεις στην πλάτη, αλλά όλα είναι συμβατά με 4K HDCP 2.2. Οι αναθεωρητές του Amazon δεν είναι μεγάλοι οπαδοί του απομακρυσμένου τηλεχειριστηρίου που το συνοδεύουν, λόγω της ελαστικής αίσθησης και των μόλις ανεβασμένων κουμπιών που δεν έχουν ανατροφοδότηση, αλλά έχει φωνητικές δυνατότητες, οπότε αν το χρησιμοποιείτε ανάλογα, δεν θα πρέπει να ασχοληθείτε με υλικό πολύ.

Για τους πρωτοεμφανιζόμενους που μετακινούνται σε μια νέα κρεβατοκάμαρα, η Sony X800E των 43 ιντσών κάνει μια μεγάλη επιλογή 4Κ τηλεόρασης που δεν σκουπίζει τα σημαντικά χαρακτηριστικά. Έχει αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας για μια τηλεόραση LED, διαθέτει σταθερή ποιότητα ήχου και έχει ευρείες οπτικές γωνίες, ώστε οι φίλοι να μπορούν να συγκεντρωθούν για μαραθώνιο κινηματογράφου. Ίσως η αγαπημένη μας ποιότητα είναι ο γρήγορος χρόνος απόκρισης, που σημαίνει ελάχιστα ή καθόλου αξιοσημείωτη θόλωση κατά τη διάρκεια σκηνών γρήγορης κίνησης. Έχει 60Hz φυσικό ρυθμό ανανέωσης, συν το Motionflow XR και έχει χαμηλή υστέρηση εισόδου, γι 'αυτό κάνει μια ιδανική τηλεόραση για τυχερά παιχνίδια και παρακολουθεί αθλήματα. (Απλά σιγουρευτείτε ότι η εργασία σας έχει γίνει πρώτα.) Στο κάτω μέρος, έχει χαμηλή αναλογία αντίθεσης, πράγμα που σημαίνει ότι οι μαύροι δεν είναι τόσο βαθιές όσο ελπίζουμε και έτσι είναι πιο δύσκολο να δούμε σε σκοτεινά δωμάτια.

Αν πιέζετε πένες, αλλά θέλετε ακόμα μια τηλεόραση που θα σας αφήσει με μια αξέχαστη εμπειρία προβολής, το X720E entry-level αξίζει μια ματιά. Design-σοφός, αυτό που έχουμε περιμένουν από τη Sony, με μια κεντρική στάση που έχει ένα μικρό αποτύπωμα. Έρχεται σε μοντέλα 43 ιντσών, 49 ιντσών και 55 ιντσών, αλλά οι 43- και 49-κίτρινοι έχουν εξωτερικά τούβλα ενέργειας που μπορεί να τους κάνουν δύσκολο να τοποθετηθούν σε τοίχο, ανάλογα με την επιθυμητή ρύθμιση.

Σε αυτό το σημείο τιμών, θα πρέπει να ζήσετε με χαμηλό λόγο αντίθεσης και κακή ομοιότητα μαύρου χρώματος, γεγονός που καθιστά δύσκολη την προβολή σε σκοτεινούς χώρους. Από την άλλη πλευρά, η τηλεόραση έχει ευρείες οπτικές γωνίες και έχει πολύ φωτεινό τρόπο για να καταπολεμήσει την λάμψη, γι 'αυτό θα παραμείνει σε ηλιόλουστες συνθήκες. Η ελάχιστη κορυφαία φωτεινότητα HDR, η έλλειψη τοπικής απόσβεσης και η έλλειψη ευρείας χρωματικής γκάμας είναι ακόμη περισσότερα μειονεκτήματα, αλλά εξακολουθεί να είναι ιδανική για να παρακολουθείτε τηλεόραση ή να παίζετε βιντεοπαιχνίδια.

Ψάχνετε για ένα μεγαλύτερο μοντέλο, αλλά εξακολουθείτε να έχετε έναν προϋπολογισμό; Το Sony X690E έρχεται σε μεγέθη οθόνης 60 ιντσών και 70 ιντσών. Πρόκειται για μια ολοκαίνουρια στερεά τηλεόραση 4K LED που αποδίδει ωραία ποιότητα εικόνας, 60Hz φυσική ανανέωση συν Motionflow XR, ομαλή κίνηση κίνηση και χαμηλή υστέρηση εισόδου. Αυτό το καθιστά εξίσου ικανό να χειριστεί ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, γεμάτα δράση αθλήματα και βιντεοπαιχνίδια.

Έχει πάχος 3,39 ίντσες, γεγονός που το καθιστά λίγο ασταθές για τοποθέτηση σε τοίχο και ελαφρώς δυσάρεστο σε ευρείες οπτικές γωνίες, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα πλαστικά του μέρη, έχει μια πλούσια οικοδομική ποιότητα εντούτοις. Έχει εξαιρετική απόδοση σε σκούρες ρυθμίσεις, χάρη στον υψηλό λόγο αντίθεσης και τη μαύρη ομοιομορφία και έχει αρκετά καλό ήχο για να ταιριάζει.

Αν ψάχνετε για αξία, μπορείτε να αγοράσετε αυτή την ανακαινισμένη τηλεόραση με πιστοποίηση X940D. Είναι ανακαινισμένο από τον κατασκευαστή, οπότε δείχνει ελάχιστα ή και καθόλου σημάδια φθοράς και εξακολουθεί να συνοδεύεται από όλα τα αυθεντικά αξεσουάρ. Και να πληρώσετε κάτω από 2.000 δολάρια για οποιαδήποτε τηλεόραση 75 ιντσών αυτής της ποιότητας είναι πραγματικά μια συμφωνία. Θα απευθυνθεί κυρίως σε θεατές που θέλουν την απόδοση ενός OLED αλλά δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

Συνολικά, το X940D προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, χάρη στην πλήρη εξομάλυνση και ενίσχυση της σειράς με το Dynamic Range PRO. Θα έχετε μεγάλη φωτεινότητα, ακριβή χρώματα με την οθόνη TRILUMINOS, καθώς και βαθύ μαύρο χρώμα. Με την τηλεόραση Android της Google, θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή βίντεο Amazon, η οποία συνοδεύεται από περιεχόμενο 4K και HDR. Για να μην αναφέρουμε, όλα τα πιστοποιημένα ανακαινισμένα προϊόντα έρχονται με εγγύηση προμηθευτή 90 ημερών, έτσι δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .