Τι είναι το Idle Backup;

Η εφεδρική αντιγραφή μπορεί να είναι μια χρήσιμη λειτουργία για να ενεργοποιηθεί στο εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Το εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας είναι ένα χαρακτηριστικό που παρέχει κάποια υποστήριξη σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας όταν δεν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή, σε αντίθεση με την εκτέλεση τους συνεχώς.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της εφεδρικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας;

Είτε δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων online είτε χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε κάτι σαν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο , το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα απαιτήσει τους πόρους του συστήματος για την εκτέλεση των αντιγράφων ασφαλείας.

Καθώς δημιουργείται το αντίγραφο ασφαλείας, η αυξημένη τάση στον υπολογιστή ή / και το δίκτυο μπορεί να προκαλέσει κακή απόδοση όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε άλλες εργασίες.

Το εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας μπορεί να εξαλείψει αυτό μόνο με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας όταν βρίσκεστε μακριά από τον υπολογιστή σας, ώστε να μην παρατηρήσετε τον αντίκτυπο στην απόδοση.

Πώς λειτουργούν τα εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας;

Οι εφαρμογές που υποστηρίζουν τα εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας θα παρακολουθούν τη χρήση της CPU και θα ξεκινούν / συνεχίζουν τα αντίγραφα ασφαλείας όταν η χρήση πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο, μετά από το οποίο το λογισμικό υποθέτει ότι δεν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας, οπότε μπορούν να εκτελεστούν τα αντίγραφα ασφαλείας.

Ορισμένα προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σάς επιτρέπουν απλώς να ενεργοποιήσετε την επιλογή εφεδρικής αντιγράφων ασφαλείας χωρίς προχωρημένες ρυθμίσεις. Άλλοι θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε πόσο καιρό πρέπει να είστε μακριά από τον υπολογιστή σας πριν να μπορέσουν να εκτελεστούν τα αντίγραφα ασφαλείας.

Ορισμένα εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα επιτρέπουν τη ρύθμιση του κατωφλίου χρήσης CPU, ώστε να έχετε ακόμα περισσότερο έλεγχο όταν ενεργοποιείται η λειτουργία αδράνειας.

Πώς αντιγράφουν τα εφεδρικά αντίγραφα από τα προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας;

Για παράδειγμα, λέτε ότι προγραμματίζετε όλα τα αντίγραφα ασφαλείας για να ξεκινήσετε όταν φύγετε για εργασία στις 9:00 πμ. Σε αυτό το σενάριο, δεν θα χρησιμοποιούσατε τον υπολογιστή σας μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, οπότε θα ήταν σαν ένα εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας στο ότι εκτελείται ενώ βρίσκεστε μακριά.

Ωστόσο, τα εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας είναι ευεργετικά επειδή τρέχουν κάθε φορά που δεν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή. Μπορεί να κατεβείτε τον υπολογιστή σας πολλές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, οπότε τα αντίγραφα ασφαλείας θα μπορούσαν να εκτελούνται κάθε φορά που βρίσκεστε μακριά, ακόμα και όταν βρίσκεστε στη δουλειά (ή κοιμάστε, σε διαλείμματα κ.λπ.).