Πώς να δημιουργήσετε ένα αρχείο MP3 Audition για έναν ραδιοφωνικό σταθμό

Αν θέλετε να πάρετε μια δουλειά στο διαδίκτυο σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, το πρώτο πράγμα που πιθανότατα θα χρειαστείτε είναι ένα αρχείο επίδειξης που θα αποσταλεί σε έναν διευθυντή προγράμματος.

Αυτή η ταινία demo μπορεί να καταλήξει να είναι πολύ γενική και θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σταθμό, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Κάποιοι διευθυντές ίσως απαιτήσουν να μιλήσετε για κάτι πολύ συγκεκριμένο - ένα θέμα που σας περιγράφουν εκ των προτέρων - ειδικά αν έχουν πολλούς αιτούντες να καταγράφουν το ίδιο πράγμα.

Ευτυχώς, δεν είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσετε το δικό σας ακροατήριο ή αρχείο επίδειξης, εφ 'όσον προετοιμάζετε, εξασκείτε και σχεδιάζετε.

Οδηγός προετοιμασίας κασέτας ακρόασης

Μόλις έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να καταγράψετε το demo σας, το επόμενο βήμα είναι να σχεδιάσετε τα πάντα και να προετοιμαστείτε για τη δημιουργία του αρχείου ήχου.

Αποκτήστε το υλικό και το λογισμικό έτοιμο

Χωρίς να έχετε πρόσβαση σε ένα στούντιο με τον κατάλληλο εξοπλισμό, το καλύτερο για μια πηγή εγγραφής ήχου είναι το τηλέφωνο ή ο υπολογιστής σας.

  1. Εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα ή μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να καταγράφετε τη φωνή σας.
    1. Η δωρεάν εφαρμογή Audacity είναι μια καλή επιλογή για υπολογιστές. Αν πραγματοποιείτε εγγραφές από ένα smartphone, μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Smart Recorder για Android ή το Voice Recorder & Audio Editor για συσκευές iOS.
  2. Συνδέστε ένα μικρόφωνο εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή. Δείτε τα καλύτερα μικρόφωνα USB για αγορά, αν δεν έχετε.

Αποφασίστε τι θα καταγράψετε

Προετοιμάστε μερικά σενάρια για τα οποία θα μιλήσετε στην εγγραφή σας. Για παράδειγμα, μιλήστε για τον καιρό, συμπεριλάβετε ένα εμπορικό σήμα 30 δευτερολέπτων σχετικά με ένα κατασκευασμένο προϊόν και δημιουργήστε μια προωθητική ανακοίνωση.

Αν δημιουργείτε μια επίδειξη για έναν συγκεκριμένο σταθμό, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το όνομα αυτού του σταθμού. Εάν πρόκειται για μια γενική επίδειξη, τότε το όνομα δεν είναι τόσο σημαντικό.

Αποφασίστε τη σειρά με την οποία θα καταγράφετε τα σενάρια σας έτσι ώστε να μην περιπλέκετε τα θέματα όταν έρχεται χρόνος για εγγραφή.

Καταγράψτε τη φωνή σας και στείλτε με email το αρχείο

  1. Καταγράψτε τη φωνή σας με τα σενάρια που έχετε ετοιμάσει, αλλά βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε αυτό που θέλετε να πείτε πριν ολοκληρώσετε την εγγραφή.
    1. Δοκιμάστε το καλύτερο για να ακούσετε φυσικό και φιλικό. Βοηθάει να χαμογελάς ενώ μιλάς, αφού αυτό συχνά δείχνει ακόμα και μέσα από φωνητική εγγραφή.
  2. Όταν είστε ικανοποιημένοι με την παρουσίασή σας, εξαγάγετε το αρχείο στον υπολογιστή σας, είτε απευθείας από το πρόγραμμα επιφάνειας εργασίας είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας. Το MP3 είναι μια καλή μορφή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφού υποστηρίζεται από τα περισσότερα προγράμματα.
    1. Σημείωση: Να θυμάστε ότι μπορείτε να γράψετε όσες φορές θέλετε πριν στείλετε το demo στον ραδιοφωνικό σταθμό. Απλά διαγράψτε ό, τι δεν σας αρέσει και συνεχίστε να προσπαθείτε μέχρι να έχετε την καλύτερη ηχογράφηση που μπορείτε να κάνετε.
  3. Καλέστε το σταθμό και ζητήστε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου του Διευθυντή Προγράμματος.
  4. Στείλτε το demo σας στον Διευθυντή του Προγράμματος με μια σύντομη εισαγωγική επιστολή και επισυνάψτε το αρχείο επίδειξης με οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία, όπως ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα ή αναφορές.
  5. Παρακολουθήστε με μια τηλεφωνική κλήση σε μια εβδομάδα.

Συμβουλές