Οι καλύτερες εφαρμογές για φορέματα Android

Κορυφαίες λήψεις σε όλες τις κατηγορίες

Εάν ξεκινάτε απλώς με το smartwatch σας Android Wear - είτε πρόκειται για το Moto 360 είτε για κάποιο άλλο μοντέλο - θα μπορούσατε πιθανώς να χρησιμοποιήσετε μερικές προτάσεις για το τι θα κατεβάσετε. Μετά από όλα, ένα φορητό είναι μόνο τόσο διασκεδαστικό όσο μπορείτε να κάνετε με αυτό, και αυτό είναι όπου οι εφαρμογές έρχονται. Διαβάστε για μερικές από τις καλύτερες λήψεις σε διάφορες κατηγορίες.

Σπίτι

Έλεγχος απόχρωσης

Για όσους αγόραζαν τις λυχνίες LED της Philips, η εφαρμογή Android Wear παρέχει έναν εύκολο τρόπο για τον έλεγχο τους. Θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την πολύχρωμη οθόνη στο σαλόνι σας με ένα απλό πάτημα στο smartwatch σας.

Κοινωνικός

προσάναμμα

Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ακούσει για την Tinder, την απίστευτα δημοφιλής εφαρμογή χρονολόγησης που σας επιτρέπει να σπρώξετε δεξιά ή αριστερά σε πιθανές προοπτικές. Με την εφαρμογή για το Android Wear, μπορείτε να προβάλετε τα προφίλ των ανθρώπων και να απολαύσετε την ίδια διεπαφή με το δάχτυλο αριστερά και το δάχτυλο.

Fitness / Υγεία

Runtastic

Αυτό είναι ένα must-download για δρομείς, ποδηλάτες και πεζοπόρους, Runtastic κομμάτια στατιστικά όπως απόσταση, διάρκεια, ανύψωση και θερμίδες καίγονται, δίνοντάς σας μια σε βάθος εικόνα της προόδου προπόνηση σας.

Νυχτείτε ως Android

Κάντε λήψη αυτής της εφαρμογής παρακολούθησης ύπνου για να βελτιστοποιήσετε το χρόνο αφύπνισης και τα πρότυπα προβολής για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συνήθειες αναβολής. Sleep as Android παρακολουθεί τους κύκλους ύπνου σας για να σας ξυπνήσει την καλύτερη στιγμή, βοηθώντας σας να διασφαλίσετε ότι η μέρα σας θα ξεκινήσει στο δεξί πόδι.

Στράβα Τρέξιμο και ποδηλασία

Το Strava περιλαμβάνει ορισμένα χαρακτηριστικά που δεν θα βρείτε στην εφαρμογή Runtastic, όπως η δυνατότητα χρήσης φωνητικού ελέγχου για την εκκίνηση και τη διακοπή των προπονήσεων. Όπως το Runtastic, η εφαρμογή χρησιμοποιεί το GPS για να παρακολουθεί τις διαδρομές και τις βόλτες σας.

Εκπαίδευση

Duolingo

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σας επιτρέπει να μαθαίνετε γλώσσες όπως ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, δανικά και σουηδικά. Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι το σετ χαρακτηριστικών είναι λίγο πιο χαραγμένο στην εφαρμογή Android Wear, αλλά θα εξακολουθείτε να μπορείτε να φτιάξετε κάρτες flash και τα παρόμοια. Εάν έχετε λίγα λεπτά για να σκοτώσετε εν κινήσει, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε την ώρα.

Παραγωγικότητα

Evernote

Αυτή η απίστευτα δημοφιλής εφαρμογή λήψης σημειώσεων βρίσκεται στην κορυφή των λιστών "καλύτερης εφαρμογής" σε διάφορες πλατφόρμες, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι κερδίζει ένα σημείο εδώ. Με την εφαρμογή Evernote για Android Wear, μπορείτε να προβάλετε σημειώσεις, λίστες και σημειώματα στο ρολόι σας και να εγγράψετε φωνητικές σημειώσεις που θα αποθηκευτούν στην εφαρμογή.

IFTTT

Το IFTTT σάς επιτρέπει να δημιουργείτε "συνταγές" ακολουθώντας τη λογική της "εάν αυτό, τότε αυτό." Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν τον καθορισμό ενός κανόνα που αποθηκεύει μια φωτογραφία στο Dropbox αν τη δημοσιεύσετε στο Instagram. Με την εφαρμογή για Android Wear, μπορείτε να δημιουργήσετε νέους κανόνες απευθείας από τον καρπό σας.

Εναλλάσσει τη φθορά

Σε αντίθεση με ορισμένες από τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, αυτή η εφαρμογή έγινε πλήρως για το Android Wear. Σας δίνει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις τηλεφώνου, όπως Bluetooth, WiFi, αθόρυβη λειτουργία και ρύθμιση έντασης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να βγάζετε το smartphone σας από την τσέπη σας.

Wear Store

Ειδικά για νέους ιδιοκτήτες Android Wear, αυτή η εφαρμογή μπορεί να κάνει μια πολύτιμη λήψη. Το κατάστημα Wear Store εμφανίζει όλες τις επιλογές που λειτουργούν με το smartwatch σας, λαμβάνοντας τις εικασίες από την εξεύρεση συμβατών εφαρμογών.

Παιχνίδια

Android Wear 2048

Το 2048 είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στο Android, το οποίο σας επιτελεί με το συνδυασμό πλακιδίων για να ... 2048. Η έκδοση Android Wear φέρνει το εθιστικό gameplay στον καρπό σας.

TetroCrate

Οι οπαδοί του Tetris θα απολαύσουν αυτή την εφαρμογή Android Wear, καθώς διαθέτει την ίδια ιδέα: την τοποθέτηση μπλοκ για τη σωστή συμπλήρωση κενών χωρίς κενά. Όπως πάντα, είναι πολύ πιο διασκεδαστικό που ακούγεται.