Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σταγονόμετρου (δείγμα χρώματος) στο MS Publisher

Αντί να επιλέγετε από το θέμα χρώματα ή άλλες παλέτες χρωμάτων στο Microsoft Publisher , χρησιμοποιήστε το σταγονόμετρο για να επιλέξετε ένα χρώμα πλήρωσης, περιγράμματος ή κειμένου από οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο του εγγράφου σας.

01 από 08

Εισαγωγή του γραφικού σας

Τοποθετήστε το έργο τέχνης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο έγγραφό σας.

02 από 08

Επιλέξτε το εργαλείο

Δείγμα χρώματα από οποιαδήποτε εικόνα για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη επιλογή χρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την πλήρωση αντικειμένων, γραμμών χρωματισμού ή χρωματισμού. | Κάντε κλικ στην εικόνα για να την δείτε μεγαλύτερη. © Jacci Howard Bear; με άδεια στο cheatsubtit.com

Με την επιλεγμένη εικόνα, επιλέξτε Εργαλεία εικόνας> Μορφή> Όριο εικόνας> Χρώμα γραμμής δείγματος.

Εάν επιλέγετε χρώματα από άλλα σχήματα, επιλέξτε ένα σχήμα και μεταβείτε στο Εργαλεία σχεδίασης> Μορφή> Συμπλήρωση σχήματος> Χρώμα δείγματος πλήρωσης ή περίγραμμα σχήματος> Χρώμα δείγματος γραμμής.

Αν επιλέγετε ένα χρώμα από το κείμενο που έχετε προσθέσει στη σελίδα, επισημάνετε το κείμενο και περιηγηθείτε στο Εργαλεία πλαισίου κειμένου> Μορφοποίηση> Χρώμα γραμματοσειράς> Χρώμα γραμματοσειράς δείγματος.

03 του 08

Δείγμα του χρώματος

Όταν ο κέρσορας αλλάζει σε ένα σταγονόμετρο, τοποθετήστε το πάνω από οποιοδήποτε χρώμα στην εικόνα. Αν πατήσετε και κρατήσετε πατημένο, μια μικρή, έγχρωμη πλατεία σας δείχνει το χρώμα που επιλέγετε. Αυτό είναι πρακτικό αν προσπαθείτε να μηδενίσετε ένα χρώμα μεταξύ πολλών.

Επαναλάβετε αυτό το βήμα για όλα τα χρώματα που θέλετε να καταγράψετε. Εμφανίζονται τώρα στην ενότητα Πρόσφατα χρώματα κάτω από τα χρώματα του σχήματος και τα στάνταρ χρώματα .

Φροντίστε να αποθηκεύσετε τη δημοσίευσή σας σε αυτό το σημείο. Τα δειγματοληπτικά Πρόσφατα χρώματα παραμένουν στο έγγραφο.

04 του 08

Εφαρμογή χρώματος φόντου

Αφού χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σταγονόμετρου για δείγματα χρωμάτων, μπορείτε στη συνέχεια να εφαρμόσετε αυτά τα δείγματα χρωμάτων σε νέα αντικείμενα και κείμενο. | Κάντε κλικ στην εικόνα για να την δείτε μεγαλύτερη. © Jacci Howard Bear; αδειοδοτημένη στο dki.me Κουκουβάγια © Dixie Allan.

Τώρα που έχετε μια επιλογή χρωμάτων, μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε χρώμα σε άλλα αντικείμενα στη σελίδα σας.

Για να εφαρμόσετε ένα χρώμα φόντου, επιλέξτε Σχεδίαση σελίδας> Ιστορικό> Περισσότερα φόντα για να εμφανιστεί το μενού Επιλογές πλήρωσης .

Επιλέξτε το κουμπί Ένα χρώμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Χρώμα 1 για να αποκαλύψετε το Θέμα / Τυπικό / Πρόσφατα χρώματα . Επιλέξτε ένα από τα Πρόσφατα Χρώματα που επιλέξατε .

05 του 08

Εισαγάγετε μια μορφή κύκλου

Αν θέλετε να εισαγάγετε ένα σχήμα κύκλου, χρησιμοποιήστε την επιλογή Εισαγωγή> Σχήματα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εργαλεία σχεδίασης> Μορφή> Συμπλήρωση σχήματος .

Επιλέξτε ένα χρώμα από τα Πρόσφατα χρώματα .

06 του 08

Εφαρμογή χρώματος σε κείμενο

Για οποιοδήποτε κείμενο, σχεδιάστε ένα πλαίσιο κειμένου χρησιμοποιώντας το Insert> Draw Text Box . Πληκτρολογήστε το κείμενο της επιλογής σας και επιλέξτε τη γραμματοσειρά που θέλετε. Στη συνέχεια, με το κείμενο που επισημαίνεται, επιλέξτε το μενού Χρώμα γραμματοσειράς και επιλέξτε ένα από τα Πρόσφατα χρώματα .

07 του 08

Κάντε μια τελική διάταξη της σελίδας σας

Τοποθετήστε κείμενο και αντικείμενα στη σελίδα.

08 από 08

Μια εναλλακτική μέθοδος

Δείγμα χρωμάτων σε κίνηση επιλέγοντας το αντικείμενο ή το κείμενο που θέλετε να χρωματίσετε. Δείγμα του χρώματος με το σταγονόμετρο από άλλο αντικείμενο ή κείμενο στη σελίδα και αυτόματα εφαρμόζεται στο επιλεγμένο αντικείμενο / κείμενο.