Top 10 Runners για Android

Αστείρευτη διασκέδαση και υψηλά σκορ σε αυτούς τους ατελείωτες δρομείς.

Τα παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν για ένα λεπτό ή ώρες και ώρες είναι μερικά από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο κινητό. Να αποκτήσετε υψηλό σκορ ή να κερδίσετε έναν φίλο για καλύτερη βαθμολογία; Αυτές είναι μερικές από τις πιο ικανοποιητικές εμπειρίες. Και αυτά τα παιχνίδια παρέχουν μερικά από τα καλύτερα που μπορείτε να πάρετε. Προσπάθησα να είμαι προσεκτικός με αυτά - τα παιχνίδια που έχουν αυτόματο τρέξιμο αλλά δεν είναι απαραιτήτως υψηλά σκορ εστιασμένα δρομείς δεν αναφέρονται εδώ, και τα παιχνίδια που σκαρφαλώνουν πιο κοντά στο στυλ παιχνιδιού Flappy Bird ή Crossy Road αποκλείονται και εξετάζονται για συμπερίληψη σε άλλες μεγάλες λίστες.

01 από 10

Εκτέλεση του Ναού 2

Imangi Studios

Ο ατελείωτος δρομέας που ξεκίνησε ένα εκατομμύριο ακόμα ατελείωτες δρομείς. Ενώ το πρωτότυπο εξακολουθεί να κρατάει καλά, η συνέχεια πρόσθεσε μερικά χρήσιμα νέα κόλπα, και ένα διασκεδαστικό cast των χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων μερικών ενδιαφέρουσες διασημότητες. Ο Usain Bolt είναι το τέλειο είδος χαρακτήρα για έναν δρομέα, όχι; Οι αρχές αυτού του παιχνιδιού - η μετατόπιση μεταξύ λωρίδων, η συλλογή νομισμάτων για αναβαθμίσεις, οι πολύτιμοι λίθοι για την ανανέωση και πολλά άλλα, έβαλαν τα θεμέλια κάτω για αμέτρητα άλλα παιχνίδια για να τα χρησιμοποιήσουν για δικά τους. Περισσότερο "

02 από 10

Canabalt

Finji Studios

Νομίζω ότι αν θέλατε να εντοπίσετε το κινητό τυχερό παιχνίδι πίσω στο οποίο το είδος του ατελείωτου δρομέα έγινε δημοφιλές, το Canabalt είναι το προφανές σημείο γένεσης. Προσαρμοσμένη από το Flash σε κινητό και με τη μουσική του Danny Baranowsky (ο οποίος συνέχισε να κάνει τα soundtracks για το Super Meat Boy, Crypt of the Necrodancer και πολλά άλλα), ήταν ο πρώτος μεγάλος ατελείωτος δρομέας. Το αρχικό άλμα έξω από το γυάλινο παράθυρο παραμένει μια από τις εικονικές στιγμές στην ιστορία παιχνιδιών για κινητά. Το παιχνίδι έχει ενημερωθεί με νέες λειτουργίες από τότε για να ρίξει κάποια νέα tweaks στην εμπειρία, όπως ένας τρόπος που επικεντρώνεται στο προαναφερθέν παράθυρο-jumping. Περισσότερο "

03 από 10

ΜΟΝΟΣ

Laser Dog Games

Πριν από τα παιχνίδια σκυλιών λέιζερ συνέχισε να κάνει το φανταστικό Hopiko, έδειξαν αυτό το φανταστικό δρομέας διαστημόπλοιο υψηλής ταχύτητας. Πρέπει να αποφύγετε τα συντρίμμια και το θανατηφόρο περιβάλλον που έρχεται σε εσάς με γελοία ταχύτητα. Τα χαλαρά ιπτάμενα αντικείμενα δεν θα σας προκαλέσουν μεγάλη ζημιά χάρη στην ασπίδα σας, αλλά η κατάρρευση στο πάνω ή στο κάτω μέρος του κόσμου σίγουρα θα γίνει. Οι πέντε διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας προσφέρουν πολλές διαφορετικές προκλήσεις και έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε με ένα χτύπημα. Περισσότερο "

04 από 10

Η περιπέτεια του Άλτο

Χιονάνθρωπος

Ενώ το Ski Safari πιθανότατα όρισε αυτό το είδος ατελείωτου δρομέα όπου τραβάτε τα backflips καθώς πηγαίνετε, η Alto's Adventure το τελείωσε. Μία μέθοδος ήταν η προσθήκη ενός κομψού καλλιτεχνικού πινελιού στο παιχνίδι, που το κάνει να φαίνεται καθαρό και κομψό σε έναν κόσμο μετά το Monument Valley κινητού παιχνιδιού. Το άλλο είναι ότι το νυχτερίδα που ξεκλειδώνετε πραγματικά αλλάζει τα πράγματα, δίνοντάς σας μια νέα ιπτάμενη διάσταση για να αντιμετωπίσετε καθώς περνάτε από αυτόν τον πανέμορφο κόσμο. Το παιχνίδι πήγε ελεύθερο για παιχνίδι στο Android, το οποίο δεν είναι απροσδόκητο αλλά εξακολουθεί να είναι κατάλληλο για τη συλλογή νομισμάτων που κάνετε στο παιχνίδι. Περισσότερο "

05 από 10

Ήρωας του Touchdown

Παιχνίδια Cherrypick

Τα παιχνίδια Cherrypick συνδυάζουν το αμερικανικό ποδόσφαιρο με αμέτρητους δρομείς, που απαιτούν να αποφύγετε επιδέξια τους εισερχόμενους παίκτες καθώς προσπαθείτε να φτάσετε σε κάθε διαδοχική endzone. Είναι ενδιαφέρον πώς ολόκληρη η εξίσωση λειτουργεί επειδή υπάρχει μια πτυχή ποδοσφαίρου σε αυτήν, όπου πρέπει να μείνετε μακριά από τις οριοθετημένες γραμμές και να χτυπάτε τους υπερασπιστές. Είναι ένα διασκεδαστικό μείγμα που παίρνει επίσης αντιγραφή στο ζόμπι-έτοιμο πρέπει να παραδώσει από τον ίδιο προγραμματιστή.

06 από 10

Spider-Man Unlimited

Gameloft

Η Gameloft ανέλαβε τον ατελείωτο δρομέα που βασίζεται σε λωρίδες σε αυτό το παιχνίδι με τρελό τρόπο. Θα ήταν εύκολο να δημιουργηθεί ένας απλός ατέρμονος δρομέας που χαρακτήριζε κάποιες αναφορές Spider-Man, αλλά όχι. Ο Gameloft έχασε όλα τα οπαδοί του Spider-Man με αυτό το παιχνίδι. Όλα τα είδη των Spider-Mans από την ιστορία του κόμικ είναι παρόντα εδώ, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, του Spider-Gwen, του Spider-Man του Miles Morales και του Spider-Ham. Ναι, Spider-Ham, η αράχνη που κόπηκε από ένα ραδιενεργό χοίρο και έγινε ένας σούπερ-ήρωας μπορεί να παιχτεί όπως σε αυτό το παιχνίδι. Αν αυτό δεν σας πείσει να παίξετε αυτόν τον ατελείωτο δρομέα, τίποτα δεν θα το κάνει. Περισσότερο "

07 από 10

Jetpack Joyride

Halfbrick

Πολλά χιλιετηρίδα θα μπορούσαν να ανακαλέσουν το παιχνίδι Flash όπου έπρεπε να κάνετε κλικ για να φτάσετε ένα ελικοδρόμιο να ανεβαίνει για να πετάξει μέσα από τις σπηλιές. Το Halfbrick έλαβε έμπνευση από το παιχνίδι για το Jetpack Joyride, με πρωταγωνιστή τον επαναλαμβανόμενο πρωταγωνιστή Barry Steakfries από την Age of Zombies. Πέταξαν τα φανταχτερά νέα εμπόδια, τα ειδικά οχήματα για να οδηγούν και τις πολλές τρελές παραλλαγές για να ξεκλειδώσουν τα άφθονα κέρματα που συλλέγετε. Το βασικό gameplay είναι διαχρονικό, ο Halfbrick κατάφερε να επεκταθεί σε αυτό για ένα διαχρονικό παιχνίδι. Περισσότερο "

08 από 10

Subway Surfers

Κιλόο

Ο Kiloo πρωτοστάτησε στον δρομέα που βασίζεται σε λωρίδες με αυτό το παιχνίδι, απλουστεύοντας τη ρύθμιση του Temple Run για εναλλαγή μεταξύ των λωρίδων με κλίση προς τα κάτω, για να μετακινηθείτε μεταξύ τριών διαφορετικών λωρίδων. Τα πολύχρωμα γραφικά του παιχνιδιού και το ελκυστικό προαπαιτούμενο είχαν αρκετά για να το κάνουν ένα παιχνίδι standout που έχουν αντιγραφεί από πολλούς άλλους τίτλους, για να είναι επιτυχείς. Απλά είχε αυτή τη μαγική αφή, αυτή τη σπίθα τύχης που την βοήθησε να γίνει ένα ξεχωριστό κινητό παιχνίδι. Περισσότερο "

09 από 10

Time Surfer

Kumobius

Δυστυχώς, τα Tiny Wings του Andreas Illiger δεν το έκαναν ποτέ στο Android, αλλά πολλά παιχνίδια εμπνευσμένα από αυτό έχουν χτυπήσει το Android. Ένα από τα καλύτερα και πιο αξιοσημείωτα είναι ο Surfing Time του Kumobius. Μπορείτε να οδηγήσετε τα κύματα, χτυπώντας για να προσγειωθείτε στην κάτω και να απελευθερώσετε για να ξεκινήσετε ψηλά. Αλλά η μεγάλη συστροφή εδώ είναι ότι μπορείτε να αντιστρέψετε το χρόνο σε κάποιο βαθμό, να σας σώσουμε από την επικείμενη μοίρα σας ή να διορθώσετε το χρονοδιάγραμμά σας που μπορεί να σας εξοικονομήσει μακροπρόθεσμα. Υπάρχει ένας τόνος χαρακτήρων και κατοικίδιων ζώων που μπορούν να επηρεάσουν το gameplay σας για να ξεκλειδώσετε επίσης. Περισσότερο "

10 από 10

Robot Unicorn Attack 2

Παιχνίδια για κολύμπι ενηλίκων

Η ενδυμασία του Adult Swim στον ατέλειωτο δρομέα είναι ιδιαίτερα παράλογη λόγω της αρχής του, η οποία διακρίνεται για τα σχέδια Lisa Frank που κυβέρνησαν φακέλους τη δεκαετία του 1990 σε συνδυασμό με το τυρί του "Erasure's" Always "για να ρυθμίσετε τη διάθεση. Αλλά το παιχνίδι δεν θα κολλήσει, αν δεν ήταν διασκεδαστικό να παίξετε και αυτός ο αιώνιος δρομέας μονόκερος ξεχωρίζει χάρη εν μέρει στην δομή των τριών προσπαθειών του, που σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε και να βελτιώσετε την ανταμοιβή σας για έναν ιδιαίτερα τυχερό τρέξιμο. Αλλά οι τσαλακωμένες προσαρμογές και τα εναλλακτικά μουσικά κομμάτια (συμπεριλαμβανομένου του ένδοξου power metal του Blind Guardian) βοηθούν να γίνει και αυτή μια διασκεδαστική εμπειρία. Περισσότερο "