Πώς να αποκτήσετε το Netflix στο Xbox

Ένα από τα πιο καυτά χαρακτηριστικά των σημερινών συστημάτων τυχερών παιχνιδιών είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε ταινίες και εκπομπές Netflix "Instant Watch" στην τηλεόρασή σας και όχι στον υπολογιστή σας.

Γιατί είναι φοβερό

Η ροή του Netflix στο Xbox 360 ή το Xbox One αντί του υπολογιστή σας είναι φοβερό γιατί μπορείτε να τα παρακολουθήσετε σε μια καλή οθόνη τηλεόρασης και όχι σε μια οθόνη υπολογιστή. Η ροή είναι επίσης πολύ γρήγορη και βολική, οπότε αντί να περιμένετε να κατεβάσετε μια ταινία στο Xbox Live Marketplace ή να περιμένετε να φτάσουν κανονικά οι ταινίες Netflix στο e-mail, η ταινία σας θα ξεκινήσει μέσα σε λίγα λεπτά αφού γυρίσετε το Xbox σας είναι ενεργοποιημένο.

Τι πρέπει να ξεκινήσω;

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ροής Netflix θα χρειαστείτε μερικά πράγματα.

Ρύθμιση

Μόλις έχετε όλα τα παραπάνω, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το Xbox 360 ή το Xbox One και να μεταβείτε στην αντίστοιχη αγορά του συστήματος. Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε Netflix σε οποιοδήποτε σύστημα. Αυτό θα σας μεταφέρει στην εφαρμογή Netflix, την οποία θα χρειαστεί να κάνετε λήψη. Αφού συγχρονίσετε τη συσκευή σας με το λογαριασμό σας Netflix, καλό είναι να πάτε.

Άλλα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι διαθέσιμες όλες οι ταινίες για ροή Netflix. Υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμοι τίτλοι, αλλά γενικά δεν είναι νεότερες ταινίες. Εάν περιμένετε να είστε σε θέση να παρακολουθήσετε νέες κυκλοφορίες, θα είστε απογοητευμένοι.

Αυτό που θα βρείτε είναι μια μεγάλη επιλογή παλαιότερων ταινιών από οποιοδήποτε είδος και εποχή μπορείτε να σκεφτείτε. Υπάρχουν επίσης πολλές τηλεοπτικές εκπομπές με πλήρεις εποχές. Περισσότερες ταινίες προστίθενται συνεχώς, και η πρόθεση είναι ότι κάθε ταινία θα είναι τελικά διαθέσιμη για μετάδοση, αλλά δεν είναι ακόμα εκεί ακόμα. Η υπηρεσία είναι ακόμα αρκετά κακή τώρα, εφ 'όσον ξέρετε τι να περιμένετε.