Οδηγός Αγοράς iPod Touch: Βασικές Συμβουλές και Αξεσουάρ

9 πράγματα που εξετάζουν πριν από την αγορά ενός iPod Touch

Δεν υπάρχει πιο ζεστό - ή πιο δροσερό - iPod από το iPod Touch. Με το μικρό βάρος, το μικρό μέγεθος, τα εκτεταμένα χαρακτηριστικά και την υπέροχη οθόνη αφής, είναι ένα συναρπαστικό πακέτο.

Ωστόσο, η αγορά ενός iPod Touch δεν είναι τόσο απλή όσο η απλή λήψη της ίδιας της συσκευής. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τα εξαρτήματα, τις εγγυήσεις και άλλα στοιχεία που μπορούν να κάνουν τη συσκευή πιο ευχάριστη για χρήση.

Ας δούμε κάποιες από τις επιλογές σας και τη σημασία τους. Καθώς διαβάζετε μέσω της λίστας, θα παρατηρήσετε ότι κάθε στοιχείο έχει μια σύσταση: από Απαιτούμενο σε Προτεινόμενο σε Προαιρετικό. Μερικοί σίγουρα θα κάνουν την εμπειρία σας iPod Touch καλύτερη και μερικές είναι απλές πολυτέλειες που δεν είναι απαραίτητες, αλλά ίσως να θέλετε να εξετάσετε και στο μέλλον.

01 από 09

iPod Touch

5η γενιά iPod touch. image copyright Apple Inc.

Έχετε μερικές αποφάσεις για να κάνετε σχετικά με την αγορά του iPod touch ίδια.

Γενιά. Η 6η γενιά του iPod Touch κυκλοφόρησε το 2015 και τα παλαιότερα μοντέλα παραμένουν διαθέσιμα.

Κάθε νέα γενιά iPod έχει μερικά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και δεν χρειάζεστε το τελευταίο και το μεγαλύτερο, πηγαίνετε για μια παλαιότερη γενιά.

Λάβετε υπόψη ότι όλοι συνδέεστε στο διαδίκτυο. Το Bluetooth εισήχθη στη 2η γενιά και οι κάμερες εισήχθησαν στην 4η γενιά.

Χρώμα. Τα iPods ήταν πάντα διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και είστε βέβαιοι να βρείτε ένα για να ταιριάζει στο στυλ σας.

Χώρος αποθήκευσης. Ίσως η μεγαλύτερη προσοχή για οποιοδήποτε iPod είναι η χωρητικότητά του, διότι αυτό καθορίζει πόσα τραγούδια, παιχνίδια και εφαρμογές μπορείτε να πάρετε στη συσκευή.

Οι περισσότερες νεότερες γενιές σας δίνουν την επιλογή των 32GB ή 64GB και η 6η γενιά έρχεται επίσης με μια επιλογή 128GB που διατίθεται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων της Apple.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να αγοράσετε τόσο πολύ χώρο αποθήκευσης όσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Όσο περισσότερο αποθηκεύετε, τόσο πιο διασκεδαστικό θα έχετε και όσο περισσότερο θα είστε ικανοποιημένοι με το iPod σας.

Απαιτείται. Περισσότερο "

02 του 09

Θήκη iPod Touch

Case Logic Silicone iPod touch υπόθεση. εικόνα πνευματικής ιδιοκτησίας

Έχετε μια θήκη για το τηλέφωνό σας; Στη συνέχεια θα πρέπει να πάρετε μια υπόθεση για το iPod Touch σας επίσης.

Δεν αξίζει τον κίνδυνο σοβαρών ζημιών όταν απλά πληρώσατε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για οποιαδήποτε συσκευή. Και, ας το παραδεχτούμε, ακόμα και οι πιο προσεκτικοί μεταξύ μας να ρίξουν αυτά τα πράγματα από καιρό σε καιρό.

Αποκτήστε μια θήκη για να αποφύγετε τις γρατζουνιές, να απορροφήσετε τους κραδασμούς από το τράνταγμα και να αποτρέψετε σοβαρές ζημιές κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις τυχαίες σταγόνες. Είναι μια πολύ μικρή επένδυση που δεν θα μετανιώσετε.

Συνιστάται έντονα. Περισσότερο "

03 του 09

Προστατευτικό οθόνης

Προστατευτικό οθόνης Crystal Film. image copyright Crystal Film

Το iPod Touch διαθέτει μια όμορφη οθόνη αφής. Όπως κάθε οθόνη, παίρνει εύκολα βρωμιά και μουτζούρες από το λάδι στα δάχτυλά σας, έτσι ώστε η οθόνη συχνά φαίνεται βρώμικη.

Προστατέψτε την οθόνη του iPod Touch με ένα λεπτό πλαστικό προστατευτικό οθόνης επικάλυψης. Είναι μια άλλη μικρή επένδυση που θα βελτιώσει την εμπειρία του iPod σας.

Συνιστάται έντονα. Περισσότερο "

04 του 09

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το πιο πρόσφατο εικονίδιο του iTunes. image copyright Apple Inc.

Το iPod Touch είναι πρωτίστως ένα media player και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το φορτώσετε με μουσική. Μετά από όλα, είναι ένα iPod!

Συνιστάται έντονα. Περισσότερο "

05 του 09

iPod Touch παιχνίδια και εφαρμογές

image copyright Apple

Ένα από τα πλεονεκτήματα της αναβάθμισης στο iPod Touch είναι ότι δεν είναι απλά ένα μεγάλο media player. Σε αντίθεση με άλλα iPod, αυτή η συσκευή μπορεί να εκτελεί παιχνίδια και εφαρμογές και από το App Store.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτά τα προγράμματα τρίτων, δεν έχετε την πλήρη εμπειρία iPod Touch. Λήψη κάποιων εφαρμογών - το μεγαλύτερο εύρος από δωρεάν έως US $ 9.99 - και να συμμετάσχετε στη διασκέδαση!

Συνιστάται έντονα. Περισσότερο "

06 του 09

AppleCare Extended Warranty

Το iPod Touch έρχεται με τηλεφωνική υποστήριξη 90 ημερών, 1ετή εγγύηση υποστήριξης υλικού. Πιθανότατα θα έχετε το iPod Touch περισσότερο από αυτό και ίσως είναι καλή ιδέα να προσθέσετε μια εκτεταμένη εγγύηση στην αρχική σας αγορά.

Μπορεί να μην καταλήξετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την εγγύηση, αλλά αν το κάνετε, η διαφορά κόστους θα αξίζει τον κόπο.

Συνιστάται. Περισσότερο "

07 του 09

Ακουστικά ή μια αναβάθμιση του Earbuds

JBL Reference 610 Ασύρματα ακουστικά. image copyright JBL

Όταν αγοράζετε ένα νέο iPod Touch, περιλαμβάνεται ένα σετ Apple EarBuds. Αυτά είναι εξαιρετικά για να ακούτε μουσική εν κινήσει και ακούγονται καλά, αλλά έχετε και άλλες επιλογές.

Προαιρετικός. Περισσότερο "

08 από 09

Φορητά ηχεία

Το Harmon Kardon Go + Play. image copyright Harmon Kardon

Δεν χρειάζεται να ακούτε μόνοι σας το iPod σας. Ένας καλός ομιλητής σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη μουσική σας με φίλους και να απολαύσετε τις μουσικές σας σε ένα δωμάτιο χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στη συσκευή.

Τα φορητά ηχεία έχουν βελτιωθεί σημαντικά από τότε που παρουσιάστηκαν και η ποιότητα του ήχου είναι εκπληκτική σε πολλές από τις επιλογές σας. Ορισμένοι όπως το Beats Pill και το Sonos Play δίνουν ακόμη και ήχους ίσο με το μέσο στερεοφωνικό σπιτιών.

Προαιρετικός. Περισσότερο "

09 του 09

Wi-Fi Hotspot Account

Σε αντίθεση με το iPhone, το iPod Touch μπορεί να συνδεθεί μόνο στο διαδίκτυο όταν έχει πρόσβαση σε ένα hotspot Wi-Fi. Μπορεί να έχετε ένα στο σπίτι ή το γραφείο σας, αλλά τι γίνεται όταν είστε έξω και περίπου;

Πολλές εταιρείες επικοινωνιών - όπως η AT & T, η T-Mobile και η Verizon - προσφέρουν συνδρομές στα δίκτυα hotspot τους, τα οποία μπορούν να βρεθούν σε μέρη όπως το Starbucks, τα ξενοδοχεία και τα αεροδρόμια. Οι συνδρομές δεν είναι φθηνές, αλλά μπορούν να είναι χρήσιμες, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σχετικά με τις επιλογές σας. Ποιος ξέρει, μπορεί ακόμη και να συμπεριληφθεί στο τρέχον σας σχέδιο.

Οι άλλες επιλογές Wi-Fi περιλαμβάνουν:

Προαιρετικός.

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.