Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το iTunes με IPhone ή iPod;

Εναλλακτικές λύσεις για το δημοφιλές κατάστημα μουσικής της Apple

Για πολλά χρόνια, το iTunes ήταν το βασικό κομμάτι του λογισμικού που οι ιδιοκτήτες iPhone, iPod και iPad χρειάστηκαν για να συγχρονίσουν μουσικές , βίντεο, ebooks και άλλο περιεχόμενο στις συσκευές τους. Αλλά καθώς το iTunes έχει αλλάξει με τα χρόνια, έχουν συσσωρευτεί πολλοί κριτικοί, που οδηγούν πολλούς ανθρώπους να αναρωτιούνται, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το iTunes με τις συσκευές σας iOS;

Η απάντηση είναι: Όχι. Έχετε πολλές επιλογές.

Εναλλακτικές λύσεις στο λογισμικό ITunes

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το iTunes για τη διαχείριση της μουσικής , των ταινιών και άλλου περιεχομένου στις συσκευές Apple, επειδή είναι το πιο εύκολο πράγμα και κάνει χρήση του λογισμικού που διαθέτουν ήδη στους υπολογιστές τους.

Μετά από όλα, η εγκατάσταση του iPhone ή του iPod απαιτεί την εγκατάσταση του iTunes. Δεδομένου ότι η Apple συνδυάζει το iPhone , το iPod , το iPad και το iTunes σε ένα καλά ενσωματωμένο οικοσύστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι απλά θα μείνουν σε αυτό.

Αλλά, μόνο και μόνο επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που παρέχουν παρόμοιες λειτουργίες με το iTunes - διαχείριση της μουσικής σας, συγχρονισμό με το iPhone σας κ.λπ. - αλλά έχουν ορισμένους περιορισμούς:

Και όμως, αν είστε απογοητευμένοι από το iTunes ή απλώς περιέργεια να δείτε τι άλλο υπάρχει εκεί, ίσως να θέλετε εξετάστε μερικές από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις του iTunes:

Εναλλακτικές λύσεις για το iTunes Store

Ενώ το λογισμικό iTunes της επιφάνειας εργασίας είναι αυτό που οι άνθρωποι συνήθως θέλουν να αντικαταστήσουν, υπάρχει ένα άλλο στοιχείο του iTunes να εξετάσει: το iTunes Store. Ευτυχώς, υπάρχουν περισσότερες και καλύτερες εναλλακτικές λύσεις σε αυτό από ό, τι υπάρχει στο desktop πρόγραμμα.

Αν δεν θέλετε να αγοράσετε μουσική, ταινίες ή ebooks μέσω του iTunes Store , οι επιλογές σας είναι ευφάνταστες, όπως:

Αφήνει το iTunes πίσω από αυτό;

Παρόλο που δεν υπάρχει κανένας λόγος να δεσμευθείτε αποκλειστικά στο iTunes Store, αξίζει να θυμάστε ότι το οικοσύστημα iTunes / iPhone / iPod / iPad είναι στενά συνδεδεμένο και είναι ο ευκολότερος τρόπος για να έχετε περιεχόμενο στη συσκευή σας. Πολλές από τις άλλες επιλογές απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού επιφάνειας εργασίας ή εφαρμογών iOS ή απαιτούν πολλές υπηρεσίες για να αντικαταστήσουν τι προσφέρει το iTunes σε ένα μόνο μέρος.

Τούτου λεχθέντος, οι εναλλακτικές λύσεις στο iTunes προσφέρουν πράγματα που δεν συμβαίνουν, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών ειδών πωλήσεων, αποκλειστικού περιεχομένου και μεγαλύτερης ευελιξίας σε ορισμένες περιπτώσεις. Εκτός αν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με το iTunes, αξίζει να δοκιμάσετε κάποια από τα άλλα καταστήματα και υπηρεσίες για να ανακαλύψετε τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.