Το καλύτερο iPod για τις ανάγκες σας

Animal Farm μας έδωσε την ιδέα ότι όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά είναι πιο ίσα από άλλα. Το ίδιο ισχύει και για τα iPod. Όλοι είναι μεγάλοι, αλλά μερικοί είναι μεγαλύτεροι από τους άλλους.

Αυτός ο κατάλογος ταξινομεί τα τρέχοντα iPods για να καθορίσει ποια είναι η καλύτερη. Αυτές οι ταξινομήσεις βασίζονται στη λειτουργικότητα, τις επιδόσεις, τη χωρητικότητα και την τιμή. Το iPhone δεν περιλαμβάνεται. Θα πρέπει να σας δώσει έναν τρόπο να αξιολογήσετε τα μοντέλα μεταξύ τους και να σας βοηθήσουμε στις αποφάσεις αγοράς.

Για περισσότερες συγκρίσεις σε βάθος-προδιαγραφές, ελέγξτε το διάγραμμα σύγκρισης iPod .

01 από 05

Η 6η γενιά iPod touch είναι η καλύτερη φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων / συσκευή Διαδικτύου (που δεν είναι τηλέφωνο) που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Παίρνει όλα τα πλεονεκτήματα του μοντέλου της 5ης γενιάς - της οθόνης 4 ιντσών της οθόνης αμφιβόλου, της σύνδεσης στο Internet, της υποστήριξης του App Store, της συνομιλίας μέσω FaceTime και προσθέτει μια χούφτα βασικών βελτιώσεων. Αυτή η έκδοση βασίζεται στον ταχύτατο επεξεργαστή A8, περιλαμβάνει τον συν-επεξεργαστή κίνησης M8 για την παρακολούθηση της κίνησης και της σωματικής δραστηριότητας και βελτιώνει σημαντικά την απεικόνιση, κάνοντας την πίσω κάμερα 8 megapixel και προσθέτοντας υποστήριξη για βίντεο αργής κίνησης πάνω από το υπάρχον 1080p HD εγγραφή. Ακόμα καλύτερα, περιλαμβάνει επίσης ένα μοντέλο με 128GB αποθήκευσης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ το 6ο γεν. touch είναι το κορυφαίο iPod μου, αυτή η βαθμολογία δεν ισχύει για το 16GB μοντέλο. Δείτε το τέλος της λίστας για τη σκέψη μου και γιατί πρέπει να το αποφύγετε.

02 του 05

Η 6η γενιά του iPod nano ήταν ένα βήμα πίσω. Η Apple πρόθεσε σαφώς ότι το μοντέλο νανο-με το μικροσκοπικό σχήμα και την οθόνη πολλαπλών τόνων-αποτελεί καινοτομία, αλλά απλά αφαιρεί πάρα πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Ο 7ος γεν. το μοντέλο το διορθώνει. Επαναφέρει χαρακτηριστικά όπως η αναπαραγωγή βίντεο που είχε αφαιρεθεί από το 6ο γονίδιο. μοντέλο, προσθέτοντας ταυτόχρονα και νέα βασικά χαρακτηριστικά, όπως μια μεγαλύτερη οθόνη 2,5 ιντσών, ένα κουμπί στο σπίτι και το βύσμα Lightning. Μετά το βήμα της 6ης γενιάς, το nano είναι και πάλι το καλύτερο μη iOS iPod και μόλις 149 δολάρια ΗΠΑ για ένα 16GB μοντέλο είναι η τέλεια συσκευή για όσους έχουν προϋπολογισμό που θέλουν να απολαύσουν ένα iPod.

03 του 05

Το Shuffle δεν θα είναι ποτέ υποψήφιος για τις κορυφαίες τιμές iPod. Είναι πολύ περιορισμένη για καθημερινή χρήση από όλους τους χρήστες. Αλλά οι χρήστες που έχουν σχεδιαστεί για να το αγαπούν.

Το Shuffle είναι το καλύτερο που χρησιμοποιείτε σε περιορισμένους τρόπους, όπως στο γυμναστήριο και όταν τρέχετε. Είναι μικρό, ελαφρύ, κλιπ σε ρούχα και δεν θα σας πάρει στο δρόμο σας. Δεν έχει οθόνη ή πάρα πολλά χαρακτηριστικά, αλλά όταν ασκείτε δεν τα χρειάζεστε.

Αυτή η εκδοχή του Shuffle επιστρέφει στο σχεδιασμό του μοντέλου δεύτερης γενιάς, προσφέροντας τα κουμπιά στο πρόσωπο ότι δεν είχε το μοντέλο 3ης γενιάς . Ως αποτέλεσμα, αυτή η έκδοση διορθώνει τα περισσότερα από τα προβλήματα του προηγούμενου. Είναι ακόμα μικροσκοπικό και ελαφρύ - μόλις 0,44 ουγκιές - και προσιτό (US $ 49). Προσφέρει μόνο 2GB αποθήκευσης, αλλά είναι ένα εξαιρετικό πακέτο για τους σωστούς χρήστες.

04 του 05

Το Classic είναι ο γέρος της σειράς iPod αυτές τις μέρες. Είναι ένας άμεσος απόγονος του πρώτου iPod και δείχνει την ηλικία του. Σε αντίθεση με την αφή, δεν προσφέρει υποστήριξη για το App Store. Σε αντίθεση με το νανο, χρησιμοποιεί σκληρό δίσκο, αντί μνήμης στερεάς κατάστασης, έτσι είναι πιο ογκώδες και βαρύτερο από άλλα iPods.

Ο κύριος ισχυρισμός για τη συνάφεια ήταν η μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης: 160GB. Όταν το κορυφαίο iPod προσφέρει μόνο 64GB αποθήκευσης, το Classic προσφέρει αρκετό χώρο για να κρατήσει σχεδόν οποιαδήποτε μουσική βιβλιοθήκη. Τώρα που το iPhone και το touch top στο 128GB, το Classic είναι λιγότερο χρήσιμο.

Ως αποτέλεσμα αυτού, η Apple έχει διακόψει το Classic, αλλά είναι πολύ εύκολο να τα βρείτε εκεί αν προτιμάτε την παραδοσιακή εμπειρία χωρίς iPod.

05 του 05

Τραγουδούσα τους επαίνους του iPod touch στην κορυφή της λίστας, έτσι γιατί είναι αυτό το μοντέλο στο κάτω μέρος; Χώρος αποθήκευσης. Το iPod touch entry-level προσφέρει μόνο 16GB αποθήκευσης. Όταν υπολογίζετε πόσο χώρο χρειάζεται το iOS και όλες οι προεπιλεγμένες εφαρμογές του, ο χρήστης έχει μείνει με αποθηκευτικό χώρο 10GB ή λιγότερο για τις εφαρμογές, τις φωτογραφίες, τη μουσική και πολλά άλλα. Αυτό δεν αρκεί αυτές τις μέρες.

Τα πιο περίτεχνα παιχνίδια μπορούν να διαρκέσουν έως και 4GB, ενώ η εγγραφή για 1 ώρα βίντεο HD μπορεί να απαιτήσει αποθήκευση περίπου 7 GB . Το μοντέλο των 16GB πιθανότατα υπάρχει έτσι ώστε η Apple να μπορεί να χρεώσει κάτω από $ 200 (σε αυτή την περίπτωση, $ 199) για μια αφή. Αλλά η Apple απλά δεν πρέπει να πουλάει μοντέλα 16GB πια: δεν είναι αρκετά καλά.

Αν θέλετε ένα άγγιγμα, αλλά έχετε επίσης έναν προϋπολογισμό, περάστε τα επιπλέον $ 50 για να αποκτήσετε το 32GB μοντέλο. Είναι περισσότερο από αξίζει τη διαφορά στην τιμή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .