Τα 8 καλύτερα ακουστικά JVC να αγοράσουν το 2018

Πιστό στη μάρκα JVC; Αυτά τα ακουστικά είναι βέβαιο ότι θα σας "wow"

Η JVC παρέχει ποιοτικά προϊόντα ήχου από τότε που ιδρύθηκε το 1927 στην Ιαπωνία. Σήμερα η JVC είναι γνωστή ως προμηθευτής προσιτών και ευπροσάρμοστων ακουστικών. Είτε ψάχνετε για επιλογές στο αυτί για κλοτσιές και χαλάρωση με τα αγαπημένα σας τραγούδια, τις επιλογές για το αυτί για εγγραφή και μίξη ή για αθλητικά ακουστικά για την εξάσκηση εν κινήσει, η JVC κάνει τα ακουστικά που θα λειτουργούν για εσάς. Ανατρέξτε στη λίστα με τα καλύτερα ακουστικά JVC παρακάτω.

Τα ακουστικά JVC HA-NC250 παρέχουν εκπληκτική ποιότητα ήχου και διαθέτουν προηγμένο θόρυβο και απομόνωση. Μέχρι και το 85 τοις εκατό του θορύβου παρασκηνίου απλώς θα εξασθενίσει καθώς θα γλιστρήσετε αυτά τα ακουστικά και θα ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση ακύρωσης θορύβου. Τα μαξιλαράκια αφρού μνήμης εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να ακούτε ώρες. Κάθε ακουστικό περιλαμβάνει έναν οδηγό νεοδυμίου 40 χιλ. Για να βελτιώσει την ποιότητα ήχου και μόλις 5,3 ουγκιές, το HA-NC250 είναι ένα από τα ελαφρύτερα ακουστικά της κατηγορίας του. Είστε έτοιμοι για διακοπές; Αυτά τα ακουστικά διπλώνουν επίπεδη, καθιστώντάς τα εύκολα να μεταφέρονται με την λεπτή θήκη μεταφοράς.

Αν ψάχνετε για ένα ζευγάρι αθλητικών ακουστικών που μπορούν να συμβαδίσουν με τα γρήγορα προπονήματα σας, τα JVC HAEBR80S Sports Clip ακουστικά μπορεί να είναι κατάλληλα για εσάς. Ο ρυθμιζόμενος συνδετήρας ταιριάζει απόλυτα για μια ασφαλή τοποθέτηση ακόμη κι αν τρέχετε, κάνετε kickboxing ή δοκιμάζετε ένα άλλο ενεργητικό άθλημα. Αυτά τα ακουστικά με πιστοποίηση Energy Star παρέχουν ισχυρό ήχο σε μικρή συσκευασία, χάρη στη μονάδα οδηγού νεοδυμίου 13,5 mm και ακουστικά που ενισχύουν τα μπάσα. Μην ανησυχείτε για το σπάσιμο ενός ιδρώτα - αυτά τα σπορ ακουστικά είναι επίσης στεγανά.

Με τα ακουστικά JFC της HAFX8R Riptiz, δεν χρειάζεται να θυσιάζετε τη μόδα για λειτουργία. Ελαφρύ και φορητό, αυτά τα ακουστικά έρχονται με ένα επιχρυσωμένο στερεοφωνικό βύσμα 3,5 χιλ. Το οποίο σας βοηθά να δημιουργήσετε μια σταθερή σύνδεση για την καλύτερη δυνατή καθαρότητα ήχου. Παρά την φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή, αυτά τα ακουστικά ενθουσιάσματος περιλαμβάνουν την τεχνολογία απομόνωσης θορύβου, ώστε να μπορείτε να συντονίσετε τον έξω κόσμο και να εστιάσετε στη μουσική σας ενώ σπουδάζετε, μετακινείτε ή εργάζεστε - το αδιάβροχο σώμα σημαίνει ότι δεν το κάνετε πρέπει να ανησυχείτε για μικρές πιτσιλιές ή διαρροές. Επιλέξτε από τέσσερα χρώματα διασκέδασης για συντονισμένη εμφάνιση. Με τα ακουστικά, ταιριάζει σε όλα. Αυτά τα ακουστικά έρχονται με τρία διαφορετικά μεγέθη μαλακών ακουστικών σιλικόνης για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια άνετη επιλογή.

Εάν επιθυμείτε άνετα ακουστικά στο αυτί χωρίς τη μεγάλη τιμή ορισμένων από τις μοντέρνες μάρκες, τα JVC HAS160V Flat ακουστικά έχουν τον ήχο που χρειάζεστε σε μια ευχάριστη τιμή για το πορτοφόλι. Οι αναθεωρητές συμφωνούν ότι αυτά τα ακουστικά προσφέρουν ποιότητα ήχου, καθώς και πιο ακριβές μάρκες για έναν ισορροπημένο ήχο που δεν ωθεί τα πρίμα ή το μπάσο. Αυτά τα ακουστικά διπλώνουν επίσης επίπεδη για εύκολη αποθήκευση και φορητότητα, καθιστώντας τους λιγότερο πιθανό να σπάσουν σε ένα σακίδιο ή να σπάσουν σε μια βαλίτσα. Μια εξαιρετική επιλογή για τους προ-εφήβους, αυτά τα ακουστικά είναι μαλακά, άνετα και ελαφριά, καθώς έρχονται σε διάφορα διαφορετικά χρώματα διασκέδασης που τα μεγαλύτερα παιδιά θα αγαπήσουν.

Ετοιμαστείτε να αυξήσετε τα μπάσα και να βυθίσετε στην αυλάκωση με αυτά τα μεγάλα ακουστικά υψηλής ευκρίνειας JVC HARX900. Χάρη στους οδηγούς νεοδυμίου 50 mm και καλά σχεδιασμένες δομές ήχου, συμπεριλαμβανομένης μιας θύρας δακτυλίου και ακουστικού φακού, αυτά τα ακουστικά παρέχουν ήχο πλήρους ποιότητας και βαθιά, χτύπημα μπάσων για να σας βοηθήσει να χάσετε τον εαυτό σας στα αγαπημένα σας τραγούδια. Ορισμένα ακουστικά έβαζαν δυσάρεστη πίεση στο κεφάλι ή στα αυτιά σας μετά από να ακούσετε για λίγο. αυτά τα ευέλικτα ακουστικά έχουν μαξιλάρια πλέγματος για διασπορά πίεσης έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας για ώρες χωρίς να ακούτε κόπωση. Αυτά τα ενσύρματα ακουστικά κρατούν τα πράγματα απλά. Απλά συνδέστε το τηλέφωνο, το tablet, το στερεοφωνικό ή το παιχνίδι και ετοιμαστείτε να παίξετε.

Κάθε γονέας μικρών παιδιών ή μικρά παιδιά θα εκτιμήσουν τα ακουστικά JVC HAKD6R TinyPhones. Αυτά τα ανθεκτικά ακουστικά έρχονται σε διασκεδαστικά, φωτεινά χρώματα που τα μικρά σας σίγουρα αγαπούν ενώ ακούνε τραγούδια φιλικά προς τα παιδιά ή δείχνουν ρολόγια σε μεγάλες οδικές εκδρομές. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει στο κεφάλι ενός παιδιού, αυτά τα ελαφριά ακουστικά έχουν περιορισμένη ένταση για να προστατεύουν τα μικρά αυτιά. Έρχονται ακόμη και με αυτοκόλλητα διασκέδασης, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να προσαρμόσουν τα ακουστικά τους. Το στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5mm 1/8 "συνεργάζεται με τις περισσότερες υποδοχές ακουστικών σε δισκία ή σε κινητά τηλέφωνα - δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός.

Το μοντέλο JVC HAS200V είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή για το αυτί. Κομψά και φορητά, αυτά τα ακουστικά με πιστοποίηση Energy Star διαθέτουν αμφίδρομη ακρόαση και απίστευτο ήχο για μια τόσο προσιτή τιμή. Η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου σημαίνει ότι τίποτα δεν σας αποσπά από τα αγαπημένα σας τραγούδια. Αυτά τα ελαφριά και πλήρως ρυθμιζόμενα ακουστικά θα σας κρατήσουν άνετα χωρίς να πιέζετε ή να προσθέτετε πίεση, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να αφήσετε τη μουσική να παίζει για ώρες. Όταν τελειώσετε, απλώς στρίψτε τα ακουστικά προς τα επάνω και γυρίστε τα για να διπλώσετε αυτά τα ακουστικά προς τα πάνω για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Έχετε τη διάθεση να χάσετε τον εαυτό σας στη μουσική; Δοκιμάστε αυτά τα ακουστικά τύπου JVC Full-Ear Headband Style και αποκλείστε τον υπόλοιπο κόσμο ενώ παίζετε τα αγαπημένα σας άλμπουμ ή ακόμα και καταγράφετε τα δικά σας τραγούδια. Η μονάδα οδήγησης 40mm εξασφαλίζει βαθιά, πλούσια μπάσα και αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας. Τα μαλακά μαξιλαράκια για το αυτί σας κρατούν άνετα ενώ χαλαρώνετε ή δουλεύετε και το εξαιρετικά μακρύ καλώδιο 8,2 ποδιών χωρίς καλώδιο σας δίνει την πιστότητα των ενσύρματων ακουστικών, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να κινηθείτε ελεύθερα. Επιπλέον, αυτά τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε το σύρμα να εκτείνεται μόνο από το αριστερό ακουστικό, καθιστώντας εύκολο να το πετάξετε πάνω από τον ώμο σας και έξω από το δρόμο σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .