Τα 7 καλύτερα ασύρματα τηλέφωνα που θα αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τα κορυφαία τηλέφωνα χωρίς καλώδιο για το σπίτι ή το γραφείο σας

Το παραδοσιακό τηλέφωνο γραφείου / οικιακού εξοπλισμού βρίσκεται σε παρακμή στις ΗΠΑ και εμφανίζεται σε λιγότερα από τα μισά αμερικανικά νοικοκυριά. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μια υπόθεση που πρέπει να γίνει για το τηλέφωνο γραφείου / στο σπίτι: οι μελέτες δείχνουν ότι τα σταθερά έχουν ανώτερη ποιότητα φωνής από ό, τι ακόμη και τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα. Και αν αποφασίσετε να προσθέσετε ή να διατηρήσετε μια σταθερή σύνδεση, ένα ασύρματο τηλέφωνο είναι συχνά προτιμότερο για την παροχή της ίδιας ελευθερίας κίνησης με ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά με την ασφάλεια και την ποιότητα ενός σταθερού δικτύου.

Όταν επιλέγετε ένα ασύρματο τηλέφωνο, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως εάν θέλετε να έχετε δυνατότητα φωνητικού ταχυδρομείου, υποστήριξη πολλαπλών γραμμών, εφεδρική μπαταρία, δυνατότητα συγχρονισμού με το Microsoft Outlook (ιδανικό για περιβάλλοντα γραφείου) και πολλά άλλα. Για να διευκολύνετε την απόφαση αγοράς σας, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα επτά από τα καλύτερα ασύρματα συστήματα που είναι διαθέσιμα σήμερα.

Αυτό το ασύρματο τηλεφωνικό σύστημα της Panasonic είναι γεμάτο από εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως το Bluetooth, ένα backup 13 ωρών μπαταρίας και τέσσερα ασύρματα ακουστικά. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε δύο κινητά τηλέφωνα σε αυτό το σύστημα μέσω Bluetooth. Οι επαφές μπορούν να αποθηκευτούν στο σύστημα και να έχουν πρόσβαση μέσω οποιουδήποτε φορητού ακουστικού και μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις φωνητικών κλήσεων όταν λαμβάνετε μια κλήση ή ένα μήνυμα κειμένου. Υπάρχει ένας κυψελοειδής τρόπος εντοπισμού για να εντοπίσετε συσκευές που έχουν τοποθετηθεί σε λάθος χώρο, ένα πολύ μεγάλο πληκτρολόγιο και ενισχυμένη ένταση.

Το Panasonic Link2Cell Bluetooth KX-TGE474S είναι ένα από τα πιο λειτουργικά και αξιόπιστα διαθέσιμα συστήματα. Η λειτουργία σύνθετης τηλεφωνικής τηλεφωνικής ειδοποίησης ειδοποιεί τους χρήστες για τα εγγεγραμμένα μηνύματα είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε μακριά. Όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι, θα λάβετε ένα μήνυμα στην καταχωρημένη κυτταρική συσκευή ή στο τηλέφωνο γραφείου σας. Στο σπίτι, η μονάδα εκπέμπει ένα ακουστικό σήμα για να σας ειδοποιήσει ότι υπάρχει ένα μήνυμα. Η ενισχυμένη μείωση θορύβου καταστέλλει το θόρυβο του περιβάλλοντος γύρω από τον καλούντα, ενώ παράλληλα ενισχύει τη φωνή του καλούντος για τη βελτίωση της ποιότητας κλήσης.

Αυτό το έξυπνο σύστημα πέντε ακουστικών διαθέτει Bluetooth κατηγορίας 1, μιλάει τον αριθμό καλούντος, έναν τηλεφωνικό κατάλογο με αριθμό τηλεφώνου 3000 και ενσωματώνει χωρίς ραφή τα κινητά τηλέφωνα. Μια ενσωματωμένη θύρα USB στη μονάδα βάσης σας επιτρέπει να φορτίζετε άνετα το κινητό σας τηλέφωνο. Οι δυνατότητες Link2Cell σάς επιτρέπουν να πραγματοποιείτε και να απαντάτε σε κλήσεις κινητού τηλεφώνου στο φορητό ακουστικό της Panasonic, εξοικονομώντας έτσι την μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου. Μια λειτουργία σάς ειδοποιεί μέσω του ασύρματου ακουστικού όταν έχετε λάβει ένα μήνυμα κειμένου κινητού τηλεφώνου. Η τεχνολογία DECT 6.0 Plus προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου και μεγάλη εμβέλεια, επιτρέποντας κρυστάλλινες μεταδόσεις ακόμα και όταν βρίσκεστε σε σημαντική απόσταση από τη βάση, όπως η αυλή ή το υπόγειο. Εργάζοντας σε μια συχνότητα 1,9 GHz, αυτό το ασύρματο τηλεφωνικό σύστημα δεν θα επηρεαστεί από ασύρματες συσκευές όπως δρομολογητές, ασύρματα πληκτρολόγια ή μικροκύματα.

Το VTech CS6719-2 δεν θα λάβει selfies ή να σας υπενθυμίσει για τα γενέθλιά σας, αλλά όταν πρόκειται για ασύρματα τηλέφωνα προϋπολογισμού, ελέγχει σχεδόν κάθε άλλο κιβώτιο. Ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα της Amazon, χρησιμοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία DECT 6.0 για να βελτιώσει την εμβέλεια χωρίς να χρειαστεί να ενισχύσει την ισχύ. Είναι αποκλειστικά για ασύρματα τηλέφωνα, έτσι ώστε τα μοντέλα DECT 6.0 να έχουν κορυφαία ποιότητα ήχου και να εξαλείφουν τις παρεμβολές από ασύρματα δίκτυα.

Είναι ένα οικείο σχέδιο που περιλαμβάνει απαραίτητες λειτουργίες, όπως αναγνωριστικό καλούντος, φωνητικό ταχυδρομείο, γρήγορη κλήση, κατάλογο τηλεφωνικού καταλόγου, επανάκληση, σίγαση και ενδοεπικοινωνία μεταξύ φορητών ακουστικών. Προσθέτει όμως και κάποια πολύτιμα χαρακτηριστικά που δεν περιμένετε από μια συσκευή προϋπολογισμού, συμπεριλαμβανομένης της επεκτασιμότητας έως πέντε ακουστικών και ενός οικολογικού τρόπου εξοικονόμησης ενέργειας. Δεν περιλαμβάνει ενσωματωμένο αυτόματο τηλεφωνητή, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε μια απευθείας κλήση στο ψηφιακό φωνητικό ταχυδρομείο σας και σας ειδοποιεί όταν κάποιος έχει αφήσει ένα μήνυμα.

Το AT & T CRL82312 περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά ιδανικά για ηλικιωμένους ή για άτομα με προβλήματα ακοής ή όρασης. Η απάντηση σε κλήσεις, η ανάκτηση μηνυμάτων και η αποθήκευση πληροφοριών είναι εύκολη με αυτό το σύστημα. Περιλαμβάνει τρία ακουστικά, αλλά μπορεί να επεκταθεί έως και 12. Μπορείτε να αποθηκεύσετε 50 ονόματα και αριθμούς στην εσωτερική μνήμη και να ανακτήσετε έως και 10 από τις τελευταίες σας κλήσεις με τις λειτουργίες επανάκλησης.

Αυτό το σύστημα ασύρματου τηλεφώνου περιλαμβάνει μεγάλη κάλυψη μεγάλης εμβέλειας και περιλαμβάνει τεχνολογία DECT 6.0 για ποιότητα κλήσης κατά 45% καλύτερη από τη χρήση τηλεφώνων χωρίς αυτό. Υπάρχει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη με μαύρο κείμενο υψηλής αντίθεσης, ένα πληκτρολόγιο φωτιζόμενου ακουστικού και πολύ μεγάλα κουμπιά στο πληκτρολόγιο. Μια οπτική ένδειξη σάς ενημερώνει πότε το τηλέφωνο κουδουνίζει, το οποίο είναι ιδανικό για όσους μπορεί να έχουν πρόβλημα να ακούσουν τους χαμηλότερους ήχους κλήσης. Το Αναγνωριστικό καλούντος σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε ποιος καλεί, παρά να σας ζητήσει να το διαβάσετε στην οθόνη LCD. Και, το AT & T CRL82312 είναι συμβατό με τα ακουστικά.

Το ασύρματο τηλεφωνικό σύστημα CLP99483 AT & T χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth για να μπορείτε να συνδυάσετε τα κινητά τηλέφωνα με το οικιακό τηλεφωνικό σας σύστημα. Όταν συνδέετε ένα κινητό τηλέφωνο Android, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν λαμβάνετε ενημέρωση κειμένου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινωνικών μέσων. Το ακουστικό θα ηχήσει και θα σας ειδοποιήσει για το είδος του μηνύματος που λάβατε. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε υπενθυμίσεις ημερολογίου από το κινητό σας τηλέφωνο. Ο συνδυασμός ενός κινητού τηλεφώνου επιτρέπει επίσης σε αυτό το σύστημα να λειτουργεί ως σύστημα πολλαπλών γραμμών. Υπάρχει μια θύρα USB ενσωματωμένη στο σύστημα για να επιτρέψει τη φόρτιση ενός κινητού τηλεφώνου, καθώς και την πραγματοποίηση και τη λήψη κλήσεων από αυτό. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε έως 6.000 καταχωρήσεις κινητού τηλεφωνικού καταλόγου στο ασύρματο ακουστικό. Αυτό το τηλεφωνικό σύστημα περιλαμβάνει ένα μοναδικό σχεδιασμό κεραίας που παρέχει εξαιρετική κάλυψη μεγάλων αποστάσεων, εξαιρετική σαφήνεια κλήσεων και τεχνολογία φιλτραρίσματος θορύβου. Η βάση και το ακουστικό διαθέτουν ένα μεγάφωνο που έχει επίσης εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Το σύστημα ασύρματου τηλεφώνου Gigaset προσφέρει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως 55 λεπτά χρόνο εγγραφής για φωνητικό ταχυδρομείο, μεγάλη οθόνη αφής 2,4 ", λειτουργίες διαχείρισης κλήσεων όπως η σιγή κλήσεων, μπλοκάρισμα και προώθηση μηνυμάτων, καθώς και 20 ώρες συνομιλίας και 250 ώρες αναμονής ανά φόρτιση της μπαταρίας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 500 ονόματα στο βιβλίο διευθύνσεων του τηλεφώνου και να έχετε εύκολη πρόσβαση στους τελευταίους 20 καλούντες για εύκολη επανάκληση. Ο ήχος είναι δυνατός και καθαρός, με πέντε επίπεδα ρύθμισης για άνετη ένταση.

Αυτό το τηλέφωνο περιλαμβάνει μερικές εκπληκτικές και μοναδικές λειτουργίες προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας σύνδεσης αυτού του τηλεφώνου στον υπολογιστή σας, συγχρονισμού με το Microsoft Outlook, λήψης wallpapers και εκχώρησης εικόνων στις επαφές. Συνδέεται εύκολα με ένα κινητό τηλέφωνο και μπορεί να πραγματοποιεί προώθηση μηνυμάτων κειμένου. Και, το πληκτρολόγιο φωτίζεται με κόκκινο χρώμα για εύκολη ανάγνωση, ακόμα και στο σκοτάδι.

Τα περισσότερα ασύρματα τηλεφωνικά συστήματα αποθηκεύουν 20 λεπτά ή λιγότερα μηνύματα, οπότε υπάρχει συνεχής πίεση για να διαγραφούν τα μηνύματα γρήγορα. Με 55 λεπτά διαθέσιμου χρόνου εγγραφής, ποτέ δεν πατάτε για να ελέγχετε και να καθαρίζετε τα μηνύματα σε καθημερινή βάση.

Το ασύρματο τηλεφωνικό σύστημα VTech DS6671-3 περιλαμβάνει δύο ασύρματα ακουστικά και ένα ασύρματο ακουστικό. Διαθέτει τεχνολογία DECT 6.0 για επικοινωνίες χωρίς παρεμβολές, εξαιρετική ποιότητα και εύρος φωνής. Μπορείτε να συνδυάσετε το σύστημα VTech με ένα κινητό τηλέφωνο και υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής του ήχου κλήσης του iPhone σας για να υποδείξετε εισερχόμενες κλήσεις από το iPhone σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μέχρι 2.000 επαφές κινητού τηλεφώνου.

Οι υπόλοιπες λειτουργίες περιλαμβάνουν ταυτότητα καλούντος που αποθηκεύει έως και 50 κλήσεις, ανοικτή συνομιλία, πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και οθόνη, απομακρυσμένη πρόσβαση, φωνητικό μήνυμα με ένδειξη μηνύματος και 14 λεπτά χρόνο εγγραφής, οποιαδήποτε απάντηση κλειδιών, δυνατότητα επέκτασης έως και 12 συσκευών, ενδοεπικοινωνία μεταξύ φορητών ακουστικών και ακουστικών και διασκέψεις μεταξύ εξωτερικής γραμμής και μέχρι και τεσσάρων φορητών ακουστικών.

Το ασύρματο ακουστικό που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη συσκευή είναι ρυθμιζόμενο για την ένταση του ήχου, επιτρέποντάς σας να ακούτε και να ακούτε άνετα κρατώντας τα χέρια σας ελεύθερα. Αυτή είναι μια εξαιρετική προσθήκη για όταν εργάζεστε ενώ μιλάτε, σημειώνοντας ή προετοιμάζοντας δείπνο. Για όσους έχουν συνθήκες που κάνουν τη χρήση τους για μια ακρόαση για οποιαδήποτε περίοδο, σας επιτρέπει να είστε άνετοι όταν μιλάτε στο τηλέφωνο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .