Τα 10 καλύτερα παιχνίδια Xbox 360 Kinect που αγοράζουν το 2018

Πάρτε το σχήμα και να διασκεδάσετε με αυτά τα φοβερά παιχνίδια Kinect

Παίζοντας παιχνίδια βίντεο δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθίσετε όλη την ημέρα και να είναι μια πατάτα καναπέ. Με το Xbox 360 Kinect, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβείτε από το κέιστερ και να βάλετε κάποια καρδιο. Θα έχετε το τέλειο μίγμα τόσο απόλυτης διασκέδασης και άσκησης. Ακόμα καλύτερα, θα μπορείτε να παίξετε μερικά από τα πιο διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια εκεί έξω χωρίς τη χρήση φυσικού ελεγκτή (επειδή είστε ο ελεγκτής).

Παρακάτω, έχουμε συντάξει τα καλύτερα παιχνίδια του Xbox 360 Kinect. Και έχουμε βεβαιωθεί ότι η λίστα είναι αρκετά διαφορετική ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα παιχνίδι που θα απολαύσετε. Ανάλογα με το παιχνίδι, θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε γύρω από ένα ελαφρύ σπαθί και να πολεμήσετε με τους κυρίους Jedi, να οδηγήσετε μια Ferrari ή ακόμα και να χτυπήσετε ένα ζόμπι στο πρόσωπο. Χρειάζεστε βοήθεια για να μάθετε ποιο να αγοράσετε; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποιο ταιριάζει στο στυλ σας.

Το Kinect Adventures είναι το παιχνίδι για αγορά, αν έχετε αγοράσει ένα Kinect και δεν είστε σίγουρος από πού να ξεκινήσετε. Είναι ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδια Kinect που κυκλοφορούν στην αγορά λόγω της απόκρισης, της φιλικότητας προς το χρήστη και του παιχνιδιού διασκέδασης.

Το Kinect Adventures διαθέτει 20 μίνι-παιχνίδια, όπως ράφτινγκ ποταμών, track και field και μπάλα ράλι - τα οποία απαιτούν πλήρη κίνηση του σώματος. Το παιχνίδι διαθέτει jump-in, jump-out για πολλούς παίκτες, οπότε αν οι φίλοι ή η οικογένειά σας θέλουν να πάνε μαζί σας, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να φτάσουν δίπλα σας, μπροστά από την κάμερα Kinect, και να αρχίσουν να κινούνται.

Οι χρήστες του Amazon που κατέχουν το παιχνίδι λένε ότι είναι διασκεδαστικό και προσιτό για τους παίκτες όλων των ηλικιών. Σχεδόν ο καθένας μπορεί να παίξει το παιχνίδι και παρέχει μια ωραία μικρή προπόνηση.

Το σχήμα Shape Fitness Evolved 2012 είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα βιντεοπαιχνίδια προπόνησης στην αγορά σήμερα. Η τεράστια επιλογή του για δραστηριότητες αξίας 90 ωρών κυμαίνεται σε εντάσεις, παρέχοντας προπονήσεις όπως καρδιο πυγμαχία, σχοινάκι άλματος, ακόμη και μαθήματα χορού. Βολικό, το παιχνίδι προσφέρει μια προσαρμοσμένη εμπειρία που ταιριάζει στο χρονοδιάγραμμα, τις προτιμήσεις σας και τους στόχους γυμναστικής.

Το καλύτερο παιχνίδι Xbox 360 Kinect προπόνηση δεν σας κάνει μόνο ιδρωμένο, αλλά παίρνει συγκεκριμένα με την ανάπτυξη των μυϊκών ομάδων του σώματός σας. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν προπονήσεις επικεντρωμένες σε κοιλιακούς, χέρια, πόδια, gluteus, πίσω και πολλά άλλα. Το σχήμα Shape Fitness Evolved 2012 σπρώχνει τα όρια του Kinect για το Xbox 360 με την παρακολούθηση της κίνησης του, επιτρέποντας μια πλήρη γκάμα ανατροφοδοτήσεων ειδικά για το σώμα σας, συμπεριλαμβάνοντας ασκήσεις δαπέδου. Μπορείτε να καταγράψετε την πρόοδό σας στην πορεία σας, και μοιραστείτε και ανταγωνίζεστε τους φίλους σας με την ενσωματωμένη παγκόσμια κοινότητα της.

Kinect Rush: Μια διαδικτυακή ψυχαγωγία Disney Pixar χρησιμοποιεί το KinectScan του Xbox 360 για να σας βάλει, τον παίκτη, σε πέντε μοναδικούς κόσμους της Disney Pixar. Είναι μακράν το καλύτερο παιχνίδι Xbox 360 Kinect για τους οπαδούς της Disney που θέλουν να είναι μέρος των αγαπημένων τους ταινιών, όπως Toy Story, Cars, Ratatouille και πολλά άλλα.

Οι παίκτες του Kinect Rush: Μια περιπέτεια Disney Pixar Adventure θα απολαύσει το υψηλό ρυθμό παιχνιδιού περιπέτειας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα αξιοθέατα και τους ήχους πέντε διαφορετικών κόσμων της Disney Pixar. Οι έλεγχοι κίνησης του Kinect προσαρμόζονται στην ποικίλη μηχανική του παιχνιδιού που βασίζεται σε κάθε επίπεδο. θα οδηγήσετε με αστραπιαία ταχύτητα στα Αυτοκίνητα, θα συνεργαστείτε και θα χρησιμοποιήσετε τις έξοχες δυνάμεις σας με το The Incredibles, θα εκπληρώσετε αποστολές με τον Woody από την Toy Story και πολλά άλλα. Τα γραφικά των παιχνιδιών είναι αρκετά αξιόπιστα σε εκείνα που νομίζετε ότι βρίσκεστε στην πραγματική ταινία.

Ψάχνετε για ένα θεραπευτικό τρόπο για να βγείτε από κάποια ανεπιθύμητη επιθετικότητα; Fighters Uncaged είναι ένα video game που μοιάζει με UFC / boxing όπου μπορείτε να πολεμάτε με τους αντιπάλους της AI στην καταπολέμηση τουρνουά.

Οι Αγωνιστές Uncaged είναι μακράν το καλύτερο παιχνίδι πάλης για το Kinect μέχρι σήμερα. Χρησιμοποιεί τεχνικές καταγραφής κινήσεων που σας επιτρέπουν να τραβήξετε 70 διαφορετικές προγραμματισμένες κινήσεις εντός παιχνιδιού χρησιμοποιώντας τα πόδια, τα χέρια, τους αγκώνες και τις γροθιές σας. Μπορείτε επίσης να πολεμήσετε με έναν φίλο σε λειτουργία ομάδας ετικετών και να προχωρήσετε σε διαφορετικά στάδια.

Οι χρήστες του Amazon rave για την επιλογή δύο παικτών, ενώ άλλοι αναθεωρητές αναφέρουν ότι το παιχνίδι μπορεί να είναι ασταθές και να νιώθει ημιτελή.

Το Forza Motorsport 4 προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού. Μερικά από τα παιχνίδια Kinect στη λίστα έχουν ασταθή στοιχεία ελέγχου, αλλά το Forza Motorsport 4 σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά.

Οδηγήστε Lamborghinis και οτιδήποτε άλλο στην άνεση του σπιτιού σας. Το Forza Motorsport 4 σας επιτρέπει να εξερευνήσετε και να αγωνιστείτε μερικά από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου. Θα βγείτε μέσα στο κάθισμα του οδηγού και θα σταθεροποιήσετε το χέρι σας σε ένα αόρατο τιμόνι καθώς πηγαίνετε 100mph κάτω σφιχτά στροφές και κομμάτια, περνώντας άλλα αυτοκίνητα.

Οι χρήστες του Amazon που κατέχουν το παιχνίδι θεωρούν ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Kinect όταν πρόκειται για ελέγχους. Τα γραφικά και το gameplay είναι εκπληκτικά, ενώ η συνολική εμπειρία των αγώνων είναι αρκετά συγκλονιστική για να είναι πιστευτή.

Δράση γεμάτη δράση, ξεκαρδιστική φωνητική δράση και αληθινή στην αρχική του ιστορία, το Dragon Ball Z για το Kinect είναι ένα μοναδικό παιχνίδι μάχης που σας βάζει στη ζέστη του anime. Οι παίκτες θα ξαναζήσουν τις κλασικές μάχες από τη σειρά Dragon Ball Z, εκτελώντας διάσημους συνδυασμούς και σούπερ επιθέσεις χρησιμοποιώντας το Xbox 360 Kinect.

Το Dragon Ball Z για το Kinect είναι ουσιαστικά ένα υψηλού ρυθμού παιχνίδι πρώτου προσώπου πυγμαχίας που έχει παίκτες διάτρηση και ύφανση ενάντια σε επίθεση εχθρού. Οι παίκτες μπορούν να εκτελέσουν πάνω από 100+ διαφορετικές κινήσεις του Dragon Ball Z, όπως οι επιθέσεις ενέργειας από την πνευματική βόμβα στο Kamehameha και τις ποικίλες επιθέσεις κατά της μάχης. Θα ενθαρρύνεστε να κλωτσήσετε, να κραυγάζετε και να γροθιάσετε τη δική σας πορεία προς τη νίκη. Το παιχνίδι δίνει σκιασμένα κελιά γραφικά που του δίνουν μια πιο αίσθηση στο στυλ κινουμένων σχεδίων που θα βρείτε στη σειρά τηλεόρασης.

Το Elder Scrolls V: Το Skyrim είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και συναρπαστικά παιχνίδια που διατίθενται σήμερα στο Xbox 360. Οι παίκτες έχουν πλήρη ελευθερία εξερεύνησης, ατελείωτες ευκαιρίες για νέες διαδρομές και διαφορετικές διαδρομές στον διογκωτικό και δυναμικό κόσμο του.

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από πολλαπλούς τύπους χαρακτήρων, επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά ικανότητας τους όπως τη δύναμη και την ομιλία, για να τους δώσουν ένα περιβαλλοντικό πλεονέκτημα και να κάνουν φίλους και εχθρούς με σχεδόν οποιονδήποτε στο παιχνίδι. Στο The Elder Scrolls V: Skyrim είναι μέχρι σας (ή όχι) να σταματήσει ένας κακός άρχοντας βαμπίρ από την καταστροφή του ήλιου. Οι παίκτες αντιμετωπίζουν τους δράκους που εμφανίζονται από το πουθενά, έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν γη και να κλέβουν τα πάντα, ακόμα και να φωνάζουν τους ανθρώπους στο θάνατο. Με το Kinect, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις εντολές παιχνιδιών στο παιχνίδι, να δημιουργήσουν μαγεία, να εξοπλίσουν αντικείμενα και ακόμη και να δώσουν προφορικές παραγγελίες σε παίκτες υπολογιστών.

Το Just Dance 2018 είναι το τέλειο δώρο για όσους απλά μαθαίνουν πώς να χορεύουν ή είναι έμπειροι pro που θέλουν να εξασκηθούν. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πάνω από 40 από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του έτους με καλλιτέχνες που κυμαίνονται από Bruno Mars μέχρι Nicki Minaj, έτσι οι χορευτές θα είναι πάντα ενημερωμένοι.

Μεγάλη για πάρτι και φίλους, το Just Dance 2018 έχει τους παίκτες να εκτελούν διάφορες χορευτικές κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσουν στην τηλεόρασή τους. Κάθε παίκτης ακολουθεί μια γραφική χορευτική φιγούρα που τον βοηθά να ασκεί διαφορετικές χορευτικές κινήσεις. Οι παίκτες κερδίζουν πόντους μιμούμενοι τις κινήσεις των αριθμών και το χρονοδιάγραμμα ακριβώς με τους ρυθμούς του τραγουδιού. Περιλαμβάνονται διάφοροι τρόποι παιχνιδιού, όπως ο ανταγωνισμός σε σχέση με άλλους παίκτες online με μια παγκόσμια περιοδεία χορού και ακόμη και μια λειτουργία παιδιών που καθιστά τους νεαρούς παίκτες πιο εξοικειωμένους με το χορό.

Τώρα μπορείτε να παίξετε όλα τα διασκεδαστικά παίζοντας ως το αγαπημένο σας σούπερ ήρωα στο Marvel Avengers: Μάχη για τη Γη (δεν απαιτείται ελεγκτής). Θα είστε σε θέση να παίξετε ως ένας από τους 20 διαφορετικούς χαρακτήρες, όπως Iron Man, Captain America και Thor.

Marvel εκδηκητές: Μάχη για τη γη είναι ένα καβγατζάρει αγώνα στυλ παιχνιδιού που έχει αντιμετωπίσει μακριά με Marvel σούπερ ήρωες και κακοποιούς. Μέσα από το gameplay capture motion, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το σώμα σας για να προσφέρετε κινήσεις επίθεσης υπογραφής, όπως ένα χτύπημα Hulk ή μια εγκοπή Wolverine. Μπορείτε να έχετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν και να αγωνιστούν με AI σε μια ποικιλία τρόπων παιχνιδιού.

Οι χρήστες του Amazon πιστεύουν ότι είναι πολύ κατάλληλο για μικρά παιδιά, αφού είναι εύκολο να παίξει και έχει μερικούς από τους πιο αγαπημένους σούπερ ήρωες στον κόσμο. Άλλοι αναφέρουν ότι θα μπορούσε να είναι πιο κινηματογραφικό και μερικές φορές μπορεί να είναι βαρετό.

Το Dead Space 3 σας καταστρέφει εναντίον ενός στρατού μεταλλαγμένων επαναστατοποιημένων πτώσεων καθώς εξερευνούμε έναν πλανήτη που καλύπτεται από πάγο ψάχνοντας για μια απάντηση στο χάος. Το τρίτο άτομο πάνω από το shooter ώμου χρησιμοποιεί το μικρόφωνο Kinect του Xbox 360 για εύκολο χειρισμό στο παιχνίδι, όπως επαναφόρτωση όπλων και εύρεση στόχων. Η χρήση της φωνητικής εντολής μεγαλώνει με το online multiplayer co-op του παιχνιδιού.

Οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε νευρικό και εντάξει στο Dead Space 3. Το επιστημονικό του περιβάλλον ψάχνει για ενδείξεις διαστημικής λατρείας σε απελπιστικά σπήλαια και ρουστίκ έρηνα πλοία, όπου δεν είναι ασυνήθιστο να βρούμε προειδοποιητικές προειδοποιήσεις στον τοίχο. Το gameplay είναι γεμάτο δράση, με δολοφονικά νεκρά πτώματα, επικίνδυνες μηχανές δολοφόνων και περιβαλλοντικούς κινδύνους σε κάθε στροφή. Δεν είναι όλος ο μόνος οπλισμός. ο χαρακτήρας σας έχει και ψυχικές ικανότητες - όπως ο χρόνος επιβράδυνσης και η τηλεκινησία. Οποιοσδήποτε οπαδός ενός σκοπευτή δράσης και καλής φρίκης sci-fi θα αγαπήσει την ιστορία και το gameplay του Dead Space 3.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .