Απαιτήσεις συστήματος PC Ghost Recon του Tom Clancy

Λεπτομερής καταγραφή και ενημέρωση σχετικά με τις απαιτήσεις συστήματος του Tom Clancy Ghost Recon

Οι απαιτήσεις του συστήματος Ghost Recon του Tom Clancy

Οι απαιτήσεις συστήματος του Tom Clancy Ghost Recon διατέθηκαν από τον Ubisoft και τον προγραμματιστή Red Storm Entertainment για το τακτικό shooter πρώτου προσώπου για τον υπολογιστή. Περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τις ελάχιστες απαιτήσεις για τη CPU, τη μνήμη, την αποθήκευση, την κάρτα γραφικών και πολλά άλλα λεπτομερώς παρακάτω. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά το 2001, γι 'αυτό είναι ένα αρκετά ασφαλές στοίχημα ότι κάθε PC με Windows που αγοράστηκε τα τελευταία 5-7 χρόνια θα έχει αρκετή ισχύ για να τρέξει το παιχνίδι.

Ένα demo κυκλοφόρησε για το Ghost Recon του Tom Clancy και διαθέτει μια αποκλειστική αποστολή που δεν βρέθηκε στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού. Η αποστολή είναι ένα prequel για την ιστορία και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε όχι μόνο το παιχνίδι πριν από την αγορά, αλλά και να δούμε πώς το σύστημά σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις του συστήματος.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος υπολογιστή του Tom Clancy για το Ghost Recon

Spec Απαίτηση
Λειτουργικό σύστημα Windows® 98 / ME / 2000 / XP ή νεότερο
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Επεξεργαστή Pentium® II 450 MHz ή υψηλότερος
Κάρτα γραφικών Κάρτα γραφικών 3D συμβατό με DirectX 8.0
Μνήμη καρτών γραφικών 16 MB
Μνήμη 128MB RAM
Χώρος στο δισκο 2 GB ελεύθερου χώρου σκληρού δίσκου
Κάρτα ήχου Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX 8.0

Σχετικά με το Ghost Recon του Tom Clancy

Το Ghost Recon του Tom Clancy είναι ένα τακτικό shooter πρώτου προσώπου το οποίο κυκλοφόρησε το 2001 για υπολογιστές με Windows και είναι το πρώτο παιχνίδι στην μακρόχρονη σειρά Ghost Recon των τακτικών σκοπευτών. Αργότερα κυκλοφόρησε για κονσόλες PlayStation 2 και Xbox καθώς και για Mac και N-Gage.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες οδηγούν μια ομάδα ελίτ στρατιωτών από μια φανταστική μονάδα ειδικών δυνάμεων στο Στρατιωτικό των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς συμμετέχουν σε τακτικές αποστολές με δύο ομάδες τριών στρατιωτών.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες στρατιωτών που μπορούν να φτιάξουν τις ομάδες σας και περιλαμβάνουν τον Πολεμιστή που χρησιμοποιεί κυρίως ένα τουφέκι επίθεσης Μ16 αλλά έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα όπλων. Υποστήριξη ποιοι στρατιώτες που καθόριζαν τη φωτιά με πολυβόλα? Demo ή κατεδαφίσεις στρατιώτες ειδικεύονται σε αντι-δεξαμενή, demo χρεώσεις, claymores και περισσότερο? Οι σκοπευτές παρέχουν στήριξη από μεγάλες αποστάσεις, ενώ αποκρύπτονται.

Η ιστορία για το Ghost Recon του Tom Clancy ξεκινά τον Απρίλιο του 2008, με πολιτικές αναταραχές στη Ρωσία. Οι ρωσικοί υπερεθνικιστές ανέλαβαν την εξουσία με την ελπίδα να ανοικοδομήσουν τη Σοβιετική Ένωση και να την επιστρέψουν στην προηγούμενη δόξα της. Ως πρώτη αποστολή τους, οι στρατιώτες Ghost Recon θα επιχειρήσουν στη Γεωργία και στις χώρες της Βαλτικής, όπου τμήματα των υπερεθνικιστών προσπαθούν να ριζωθούν. Το παιχνίδι επιχειρεί σε διάφορες διαφορετικές πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες και τελειώνει με μια τελική αναμέτρηση με τους υπερεθνικιστές στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Το παιχνίδι περιείχε επίσης δύο πακέτα επέκτασης. Το Ghost Recon του Tom Clancy: Desire Siege που κυκλοφόρησε το 2002 προσθέτει μια νέα καμπάνια για έναν παίκτη με οκτώ αποστολές, δύο νέους τρόπους παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, πέντε νέους χάρτες πολλών παικτών, νέα όπλα και πολλά άλλα. Το δεύτερο πακέτο επεκτάσεων με τίτλο Ghost Recon: Island Thunder του Tom Clancy κυκλοφόρησε επίσης το 2002 φοβούμενος μια νέα εκστρατεία οκτώ αποστολών για έναν παίκτη, πέντε νέους χάρτες πολλών παικτών, τρεις νέους τρόπους για πολλούς παίκτες και νέα όπλα. Το Ghost Recon έχει επίσης δει μια σειρά ανεπίσημων πακέτων επέκτασης για την έκδοση PC που έχουν αναπτυχθεί από την μεγάλη modding κοινότητα που έχει το παιχνίδι, αυτά τα mods προσφέρουν ενημερωμένο παιχνίδι, αποστολές, γραφικά και πολλά άλλα.

Το Ghost Recon του Tom Clancy έλαβε κυρίως θετικές κριτικές από τους επικριτές με κάποιο βραβείο παιχνιδιού της χρονιάς το 2001. Ανεξάρτητα από το τι νόμιζαν οι κριτικοί κατά την απελευθέρωση, το παιχνίδι ξεκίνησε ένα πολύ επιτυχημένο και καλοφτιαγμένο franchises παιχνιδιών βίντεο.

Σχετικά με τη σειρά Ghost Recon του Tom Clancy

Η σειρά Ghost Recon του Tom Clancy για τα παιχνίδια βιντεοπαιχνιδιών τακτικών παιχνιδιών για κονσόλες PC, Xbox και PlayStation. Υπάρχουν συνολικά εννέα πλήρεις κυκλοφορίες και τέσσερα πακέτα επέκτασης που κυκλοφόρησαν στην ιστορία της σειράς που ξεκίνησε το 2001. Η τελευταία έκδοση μέχρι σήμερα είναι το Ghost Recon Phantoms του Tom Clancy, το οποίο είναι πρωτίστως ένα shooter για πολλούς παίκτες που κυκλοφόρησε ως ελεύθερος να παίξει το 2014 .

Ανακοινώθηκε από την Ubisoft ότι τα Phantoms θα τερματιστούν την 1η Δεκεμβρίου 2016. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στον μικρό αριθμό ενεργών παικτών και στο γεγονός ότι ο Ubisoft εργάζεται στον επόμενο τίτλο της σειράς.

Το δέκατο παιχνίδι στη σειρά Ghost Recon, με τίτλο Ghost Recon Wildlands του Tom Clancy, αποκαλύφθηκε στο E3 2015 και θα χαρακτηρίζεται και ανοίγει, στυλ κουτιού άμμου, κόσμο παιχνιδιών με το "Φαντάσματα" να επιφορτιστεί με την ανάληψη ενός μεγάλου καρτέλ φαρμάκων και των ηγετών του Νότια Αμερική. Μια ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί για το Μάρτιο του 2017 για το παιχνίδι και θα είναι διαθέσιμη για τα συστήματα PC, Xbox One και PlayStation 4.

Περισσότερα → Στιγμιότυπα οθόνης Απατεώνες