Ανασκόπηση ακουστικών HD: A-Audio Lyric

Τα ακουστικά Lyric της A-Audio δίνουν πραγματικό ήχο HD;

Συγκρίνετε Τιμές

Η ποιότητα της ψηφιακής μουσικής έχει βελτιωθεί σημαντικά από την ταπεινή αρχή. Ίσως να θυμάστε πότε τα MP3s ήταν βασιλιά και τα bitrate 128 Kbps ήταν αποδεκτά. Αλλά όχι πια. Με τις τηλεοράσεις HD πλέον συνηθισμένες, οι άνθρωποι αναζητούν επίσης το ίδιο επίπεδο ορισμού στη μουσική που ακούν.

Για να προσελκύσουν τον σοβαρό ακροατή , οι κατασκευαστές των ακουστικών Lyric, A-Audio, πιστεύουν ότι έχουν την τέλεια απάντηση. Σύμφωνα με τον ιστοχώρο τους, προσανατολίζονται προς τους οπαδούς της μουσικής που θέλουν υψηλής ποιότητας ακρόαση, σε συνδυασμό με το στυλ και την πολυτέλεια των ακουστικών high-end.

Ωστόσο, μπορούν αυτά τα ακουστικά να προσφέρουν τόσο ποιότητα ήχου όσο και ποιότητα κατασκευής για λιγότερο από $ 200;

Χαρακτηριστικά & amp; ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Κύρια χαρακτηριστικά

Τεχνικές προδιαγραφές

Περιεχόμενα συσκευασίας

Στυλ και Σχεδιασμός

Το πρώτο πράγμα που σας χτυπά για τους στίχους είναι τα προφανή οπτικά. Η έκδοση που έλαβα για την κριτική ήταν το Liquid Chrome. Η γυαλιστερή εμφάνιση του μετάλλου είναι εντυπωσιακή και καλύπτει όχι μόνο τα κύπελλα των αυτιών, αλλά και το κάτω μέρος της κεφαλής. Υπάρχει επίσης εξάγωνο λεπτομέρειες σε κάθε φλιτζάνι αυτιών με βίδες που ταιριάζουν. Αυτό ολοκληρώθηκε με το λογότυπο της A-Audio σε λεπτομέρειες ανακούφισης. Όλα αυτά κάνουν για ένα υπέροχο ζευγάρι ακουστικά.

Αλλά, δεν είναι όλα στυλ πάνω ουσία. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή είναι επίσης εντυπωσιακά. Για παράδειγμα, οι οδηγοί ήχου κατασκευάζονται με χρήση του Mylar. Αυτό δεν είναι μόνο ένα ελαφρύ υλικό, αλλά και ένα ισχυρό, το οποίο είναι ιδανικό (θεωρητικά ούτως ή άλλως) για την παραγωγή ήχου υψηλής ευκρίνειας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια έχει επικεντρωθεί και αλλού. Το κάλυμμα κεφαλής έχει μια αφρώδη μνήμη πλήρωσης που είναι εγκιβωτισμένη σε ένα διαμάντι ύφασμα καπιτονέ. Αυτό τους κάνει πολύ άνετα να φορούν - ακόμα και μετά από μια ώρα δεν ένιωθα δυσφορία.

Η άλλη πτυχή του σχεδίου που αξίζει να αναφερθεί είναι η κίνηση των φλυτζανιών αυτιών. Μπορούν να περιστρέφονται για να βοηθήσουν σε μια πιο άνετη εφαρμογή και μπορούν επίσης να καταρρεύσουν προς τα μέσα για αποθήκευση στην ανθεκτική θήκη ταξιδιού που παίρνετε.

Η εταιρεία λέει ότι η σχεδίασή τους έχει εμπνευστεί από τα κλασικά αυτοκίνητα και τα πολυτελή ρολόγια. Συνολικά, θα έλεγα ότι λειτουργεί πολύ καλά, και η ποιότητα κατασκευής σίγουρα λάμπει επίσης.

Καλώδια και συνδέσεις

Παίρνετε πραγματικά δύο καλώδια με το Lyric. Το ένα είναι ένα τυποποιημένο καλώδιο ήχου που έχει βύσματα υποδοχής 3,5 mm σε κάθε άκρο (το ένα είναι γωνιακό). Το άλλο καλώδιο που έχετε αποκτά με ένα μικρόφωνο / τηλεχειριστήριο που μπορεί να είναι πιο χρήσιμο αν ακούτε για παράδειγμα ένα iPhone. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει τρία κουμπιά, τα οποία είναι πολύ πιο εύχρηστα από τα απλά κουμπιά που λαμβάνετε κανονικά.

Και τα δύο καλώδια αισθάνονται καλά κατασκευασμένα και έχουν μια αξιοπρεπή ποσότητα καουτσούκ εξωτερική επένδυση.

Όταν κοιτάζετε τα ακουστικά Lyric, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν δύο συνδέσεις βύσματος. Είναι χρήσιμο υποθέτω ότι έχετε την επιλογή από ποια να συνδέσετε το καλώδιο ήχου μέσα. Η εταιρεία λέει ότι αυτό το χαρακτηριστικό είναι επίσης μεγάλη για την κοινή χρήση μουσικής με κάποιον. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα φλιτζάνι αυτιών, το καθένα μπορεί να είναι ένα κομμάτι μιας συμπίεσης. Τούτου λεχθέντος, ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό σχεδιασμού που μπορεί να έρθει χρήσιμο.

Ηχητική απόδοση

Τα ακουστικά Lyric ακούγονται τόσο καλά όσο φαίνονται;

Για να βρω την πραγματική εικόνα του πώς ακούγονται, άκουσα μια επιλογή από τραγούδια που κάλυπταν μια μεγάλη ποικιλία ειδών. Προσπάθησα να συμπεριλάβω μουσικά κομμάτια που είχαν όσο το δυνατόν περισσότερες συχνότητες για να δοκιμάσω πλήρως τα ακουστικά.

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα είναι πόσο καλά προφέρεται το μπάσο σε αυτά τα ακουστικά. Η ηχητική υπογραφή των οδηγών ήχου ακούγεται πραγματικά προς το τέλος αυτού του φάσματος συχνοτήτων. Παράγουν βαθιά χαμηλά επίπεδα, αλλά δεν έχει τελειώσει. Κοιτάζοντας προς τα μέσα και τα ψηλά, υπάρχει ένα ωραίο επίπεδο λεπτομέρειας, αλλά δεν φτάνουν τόσο υψηλά όσο κάποια ακουστικά που άκουσα και εγώ. Τα τραγούδια είναι ξεκάθαρα χωρίς σούστες κορυφαίων, οι οποίες δίνουν ένα ωραίο μείγμα με το μείγμα.

Συνολικά, ένα υπέροχο ηχητικό ζευγάρι ακουστικών που δίνουν πολλή ακουστική λεπτομέρεια.

συμπέρασμα

Τα ακουστικά που υπόσχονται τον ήχο HD μπορεί μερικές φορές να απογοητευτούν. Αλλά, αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Lyrics A-Audio. Όχι μόνο εντυπωσιάζουν με το κομψό σχεδιασμό και τα υλικά ποιότητας, αλλά και στο τμήμα ήχου. Υπάρχει αφθονία ακουστικών λεπτομερειών και το μπάσο παρουσιάζεται ιδιαίτερα καλά στο μίγμα. Έτσι, αν σας αρέσει αυτή η περιοχή να είναι προεξέχουσα στη μουσική που ακούτε, θα πάρετε μεγάλη με αυτά τα ακουστικά.

Αν είστε σοβαροί για την ακουστική ψηφιακή μουσική και είτε έχετε μια βιβλιοθήκη μουσικής χωρίς απώλειες ή ακούτε ροές υψηλής ποιότητας, τότε τα ακουστικά A-Audio Lyric είναι μια έξυπνη επιλογή.

Συγκρίνετε Τιμές

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.