Οι καλύτεροι αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων για Android Tablets

Είστε τώρα ένα e-book μετατρέψετε; Τα παραδοσιακά βιβλία είναι ωραία, αλλά καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Τα ebooks είναι απλά πιο βολικά και πιο εύκολα στη μεταφορά. Υπάρχει πρόβλημα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά γι 'αυτό εφευρέθηκαν καλώδια φόρτισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι eReaders σας επιτρέπουν επίσης να διαβάζετε περιοδικά και εφημερίδες από την ίδια εφαρμογή. Μπορείτε να εγγραφείτε στη δημοσίευση της επιλογής σας και να εμφανιστούν νέα θέματα στη συσκευή σας. Όλα αυτά σας επιτρέπουν να συγχρονίζετε με πολλαπλές συσκευές και να αναπαράγετε στη σελίδα όπου σταμάτησες. (Αυτό ισχύει μόνο για τα βιβλία που αγοράσατε από το συγκεκριμένο κατάστημα βιβλίων του eReader.)

Δείτε πώς κατατάσσονται οι σημαντικότεροι αναγνώστες. Εάν έχετε ήδη ξεκινήσει μια ψηφιακή βιβλιοθήκη, πιθανότατα θα πρέπει να κολλήσετε με την εφαρμογή που χρησιμοποιήσατε, παρόλο που είναι δυνατή η μεταφορά των περισσότερων βιβλίων σε έναν άλλο αναγνώστη, με εξαίρεση το Amazon Kindle. (Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατή αλλά δύσκολη.)

01 από 04

Kindle App

Amazon Kindle Λογότυπο

Το Kindle είναι ο καλύτερος πωλητής eReader και το tablet Kindle app για tablet Android θα σας επιτρέψει να διαβάσετε όλα τα βιβλία του Kindle . Η ίδια η εφαρμογή έχει μερικά πράγματα που θα μπορούσε να βελτιώσει τη χρηστικότητα, όπως η προσθήκη μιας διδιάστατης διάταξης όταν ενεργοποιείτε το tablet σας οριζόντια, αλλά εξακολουθεί να είναι μια σταθερή και πολύ εύχρηστη εφαρμογή.

Πλεονεκτήματα:

Το Kindle είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας στο Amazon, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά εύκολη την ολοκλήρωση των αγορών βιβλιοπωλείου. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε βιβλία κατά την περιήγηση στον ιστότοπο του Amazon και να τα ωθήσετε στη συσκευή σας. Υπάρχουν ολόκληρες τοποθεσίες ανεμιστήρων που έχουν ρυθμιστεί για την περιήγηση και την εξεύρεση έκπτωσης και φτηνών Kindle eBooks, έτσι ώστε να είστε σε καλύτερη θέση να πάρετε το παζάρι περιεχόμενο.

Μειονεκτήματα:

Σε αυτό το σημείο, το Kindle δεν υποστηρίζει τη βιομηχανική μορφή ePUB. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το Caliber για να μετατρέψετε το περιεχόμενό σας και να συγχρονίσετε με τη συσκευή σας, αλλά δεν θα έπρεπε πραγματικά να το κάνετε. Παρόλο που το Kindle διαφημίζει ένα χαρακτηριστικό δανεισμού, το χαρακτηριστικό αυτό είναι σπάνια διαθέσιμο αν δεν υπάρχει καθόλου.

02 από 04

Βιβλία Google

Τα βιβλία μεταφορτώθηκαν στα Βιβλία Google. Αποτύπωση οθόνης

Τα Βιβλία Google Play ενσωματώθηκαν σε tablet Android και είναι σαφώς η απάντηση του Android στα iBooks. Μπορείτε να αγοράσετε βιβλία μέσω του λογαριασμού σας στο Google Play και μπορείτε να κάνετε λήψη βιβλίων που αγοράσατε για ανάγνωση εκτός σύνδεσης. Υπάρχει ακόμη και ένα πρακτικό widget που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετακινήσετε τα βιβλία στη βιβλιοθήκη σας. Οι αξιολογήσεις στα Βιβλία Google συνδέονται με το Goodreads.

Πλεονεκτήματα:

Οι αγορές είναι γρήγορες και εύκολες και δεν απαιτείται επιπλέον λογαριασμός δεδομένου ότι πρέπει να έχετε έναν Λογαριασμό Google για να χρησιμοποιήσετε το tablet Android σας. Τα Βιβλία Google έχουν διάταξη σε δύο σελίδες όταν κρατάτε τον πίνακα οριζόντια, και στην περίπτωση βιβλίων που έχουν σαρωθεί από βιβλιοθήκες εκτύπωσης, μπορείτε να δείτε τις αρχικές σελίδες βιβλίων. Τα βιβλία χρησιμοποιούν τυπικές μορφές ePUB και Adobe PDF.

Μπορείτε επίσης να μεταφορτώσετε τα βιβλία ePub που έχετε αγοράσει ξεχωριστά στη βιβλιοθήκη σας στο Google Books για να παγιώσετε.

Μειονεκτήματα:

Το κύριο μειονέκτημα είναι ένα μειονέκτημα όλων των αναγνωστών: η συμβατότητα με το Kindle. Η επιλογή του eReader θα καθοδηγείται από το περιεχόμενο που έχετε ήδη.

03 του 04

Kobo

Kobo

Το Kobo είναι συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Kobo και με πολλούς τρόπους μπορείτε να το θεωρήσετε ως "το καναδικό Kindle". Ο Kobo συνδέθηκε αρχικά με τα σύνορα, αλλά σήμερα ανήκει στον Rakuten. Φορητό eReader τους μπορεί να μην είχαν τα πιο αστέρια σχόλια, αλλά η εφαρμογή Android είναι πραγματικά πολύ ωραία.

Kobo Reader Πλεονεκτήματα:

Η εφαρμογή Kobo έχει την πιο εύκολη μέθοδο εισαγωγής περιεχομένου ePUB που αγοράσατε αλλού:

  1. Ξεκινήστε από την προβολή βιβλιοθήκης και πατήστε το κουμπί Μενού στο κάτω μέρος της οθόνης.
  2. Αγγίξτε Εισαγωγή περιεχομένου
  3. Πατήστε Έναρξη .
  4. Ο Kobo θα ψάξει στην κάρτα μνήμης για βιβλία ePUB.
  5. Θα δείτε μια λίστα όλων των νέων βιβλίων που βρέθηκαν. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε κάθε βιβλίο της λίστας για να συμπεριλάβετε ή να εξαιρέσετε τα βιβλία από την εισαγωγή.
  6. Πατήστε Εισαγωγή επιλεγμένων.

Η εφαρμογή Kobo έχει επίσης το Reading Life, το οποίο σας δείχνει στατιστικά στοιχεία για τα βιβλία που διαβάζετε, όπως πόση πρόοδος έχετε κάνει και πόσο καιρό διαβάζετε. Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε κονκάρδες για ανάγνωση, αλλά υποθέτω ότι αυτό είναι μόνο ένα πλεονέκτημα αν σας αρέσει κάτι τέτοιο.

Kobo Μειονεκτήματα:

Αν έπρεπε να πάρετε στοιχήματα για το ποιος μεγάλος πωλητής eBook θα αποτύχει στη συνέχεια, ο Kobo θα ήταν στη λίστα. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα βιβλία είναι σε μορφή ePUB, δεν παίρνετε κίνδυνο για την αγορά βιβλίων που δεν μπορείτε να διαβάσετε με διαφορετικό αναγνώστη.

Το Kobo δεν προσφέρει διάταξη σε δύο σελίδες όταν κλίνετε την οριζόντια οθόνη. Αυτό καθιστά λίγο πιο δύσκολο να σαρώσετε τη σελίδα.

04 του 04

Γωνιά

Γωνιά

Το tablet Barnes & Noble Nook χρησιμοποιεί το Android και η εφαρμογή Android του προσφέρει μια αρκετά συμπαγή εμπειρία. Τα τελευταία χρόνια, το Nook συνεργάζεται επίσης με τη Samsung για έναν συνδυασμό Nook / GalaxyTab πέρα ​​από έναν απλό αναγνώστη eBook. Το Nook παρουσιάζει μια διάταξη δύο σελίδων όταν γυρίζετε την οθόνη προς τα πλάγια και σας επιτρέπει να περιστρέφετε βιβλία ePUB που ελέγχετε έξω από τη δημόσια βιβλιοθήκη σας ή να αγοράσετε από άλλους προμηθευτές. Είναι λίγο πιο δύσκολο, επειδή πρέπει να αντιγράψετε τα αρχεία στο φάκελο "Τα έγγραφά μου", αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά ανώδυνη.

Πλεονεκτήματα:

Η διάταξη των δύο σελίδων είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τα κινούμενα σχέδια σελίδας αν αναβοσβήσουν το tablet σας. Το Nook σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια λειτουργία δανεισμού που ονομάζεται LendMe για να στείλετε ένα βιβλίο σε άλλο χρήστη για δύο εβδομάδες. Είναι πολύ πιο ευρέως διαθέσιμη στο Nook από ότι είναι για το Kindle.

Μειονεκτήματα:

Η λειτουργία LendMe διατίθεται μόνο μία φορά ανά βιβλίο. Τα στοιχεία που έχετε περιστρέψει προς τα έξω δεν είναι ορατά στην προεπιλεγμένη προβολή.

Επιπλέον, οι Barnes & Noble και το Nook, γενικά, ήταν ασταθείς εταιρείες τα τελευταία χρόνια με μια δύσκολη μετάβαση μακριά από τόσες αποθήκες από τούβλα και κονίαμα. Σε αντίθεση με τα σύνορα, η εταιρεία φαίνεται να έχει επιζήσει ως επί το πλείστον ανέπαφη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περισσότερες προκλήσεις στον ορίζοντα.