Αναθεώρηση του Amazon Kindle App για Android

Μεταφέρετε τα βιβλία σας οπουδήποτε μπορείτε να περιπλανηθείτε (και τώρα δανείστε τους σε φίλους)

Το πρόσωπο της έκδοσης μεταβάλλεται ταχύτατα. Με περισσότερα E-Books που δημοσιεύονται ετησίως από τα παραδοσιακά βιβλία που βασίζονται στο χαρτί, δεν είναι περίεργο γιατί οι E-Readers, όπως το Amazon Kindle , εκτοξεύουν σε δημοτικότητα. Παρά το μικρό και συμπαγές μέγεθος του E-Reader, δεν είναι πάντα τόσο φορητές όσο και βολικές για χρήση ως το smartphone που βασίζεται σε Android. Εισαγάγετε την εφαρμογή Amazon Kindle για τηλέφωνα με βάση το Android.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η εφαρμογή Amazon Kindle είναι διαθέσιμη ως δωρεάν download στο Android Market . Πατήστε το κουμπί αναζήτησης, πληκτρολογήστε "Kindle" και εγκαταστήστε την εφαρμογή. Μόλις εγκατασταθεί, θα μπορείτε να συνδέσετε την εφαρμογή με τον λογαριασμό σας στο Amazon. Αφού συνδεθεί, η εφαρμογή Kindle θα συγχρονιστεί με τη βιβλιοθήκη Kindle και θα σας επιτρέψει να κάνετε λήψη όλων των βιβλίων που έχετε αγοράσει. Δεν έχετε λογαριασμό Amazon ή Kindle; Κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή Android θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε έναν λογαριασμό Amazon και μπορεί να χρησιμεύσει ως συσκευή ανάγνωσης Kindle .

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά την εφαρμογή Android Kindle, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τις πληροφορίες λογαριασμού σας στο Amazon Kindle ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό. Μόλις συγχρονιστείτε, θα μπορείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε βιβλία Kindle που έχετε αποθηκεύσει στη σελίδα εγγραφής σας στο Amazon ή να ξεκινήσετε την περιήγηση βιβλίων για αγορά. Πατήστε το κουμπί "Μενού" και επιλέξτε "Κατάστημα Kindle" για να περιηγηθείτε σε περισσότερους από 755.000 τίτλους Kindle.

Στιγμιότυπα και ενημερώσεις

Η εφαρμογή Android Kindle σάς επιτρέπει να διαβάζετε τα βιβλία Kindle, να προσαρμόζετε το μέγεθος της γραμματοσειράς, να προσθέτετε κινούμενα σχέδια σελίδων και να προσθέτετε ή να διαγράφετε σελιδοδείκτες. Το πιο σημαντικό, η εφαρμογή εισήγαγε το "Whispersync". Το Whispersync σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε μεταξύ της εφαρμογής Kindle και του Kindle reader. Μπορείτε να αρχίσετε να διαβάζετε ένα βιβλίο στο Kindle σας και να αναπαράγετε ακριβώς εκεί που απομακρύνεστε από το τηλέφωνό σας Android ή να αρχίσετε να διαβάζετε στο τηλέφωνό σας Android όπου σταμάτατε στη συσκευή σας Kindle.

Η Amazon έχει προσθέσει επίσης χαρακτηριστικά, όπως:

Βιβλία δανεισμού

Από την αρχική δημοσίευση αυτής της αναθεώρησης, η Amazon ανακοίνωσε ότι οι ιδιοκτήτες του Kindle και οι χρήστες των εφαρμογών Kindle Android μπορούν να μοιράζονται τα βιβλία που έχουν αγοράσει με άλλους.

Το πρώτο βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι το βιβλίο είναι κατάλληλο για δανεισμό. Κάτω από τις λεπτομέρειες κάθε βιβλίου, θα υποδείξει αν ο εκδότης επιτρέπει το δανεισμό βιβλίων. Αν ναι, κάντε κλικ στο κουμπί "Δάνειο αυτό το βιβλίο" που θα σας μεταφέρει σε μια σύντομη φόρμα για να συμπληρώσετε. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ατόμου στον οποίο θέλετε να δανειστεί το βιβλίο, εισάγετε τις πληροφορίες σας και ένα προσωπικό μήνυμα και πατήστε "Αποστολή τώρα". Ο δανειολήπτης θα έχει επτά ημέρες για να δεχθεί το δάνειο και 14 ημέρες για να διαβάσει το βιβλίο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το βιβλίο δεν θα είναι διαθέσιμο για εσάς, αλλά θα επιστρέψει στα αρχεία σας είτε μετά από επτά ημέρες (εάν ο δανειολήπτης δεν αποδέχεται) είτε μετά από 14 ημέρες.

Ευκρίνεια και ευχρηστία

Αν και τα μεγέθη οθόνης σε Android Smartphones είναι σίγουρα μικρότερα από αυτά του Kindle, η δυνατότητα αύξησης των γραμματοσειρών καθιστά την ανάγνωση εύκολη στο μάτι. Η διασύνδεση Kindle είναι ομαλή και ξεκάθαρη και οι σελίδες των κινούμενων εικόνων δεν φαίνονται να δημιουργούν μεγάλο μέρος της διαρροής πόρων. Αν και θα βρείτε τον εαυτό σας flipping μέσω των σελίδων πολύ πιο γρήγορα από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε ένα Kindle, ίσως να είναι ωφέλιμο να αλλάξετε την ώρα κλειδώματος οθόνης στο τηλέφωνό σας.

Η επισήμανση και η εργασία με σημειώσεις είναι απλή. Για να επισημάνετε ή να δημιουργήσετε μια σημείωση, πατήστε και κρατήστε πατημένο μια περιοχή κειμένου και επιλέξτε μια ενέργεια από το υπομενού που θα εμφανιστεί. Αν επιλέξετε "Προσθήκη σημείωσης", θα εμφανιστεί το πληκτρολόγιο Android, επιτρέποντάς σας να εισαγάγετε τη σημείωσή σας. Για να επισημάνετε, επιλέξτε "Επισημάνετε" από το υπομενού και χρησιμοποιήστε το δάκτυλό σας για να επισημάνετε την περιοχή κειμένου που θέλετε. Αυτές οι τροποποιήσεις αποθηκεύονται και συγχρονίζονται στη συσκευή σας Kindle.

Η αναζήτηση πλήρους κειμένου είναι ένα ισχυρό και βολικό χαρακτηριστικό που έχετε πρόσβαση πατώντας και κρατώντας πατημένο την οθόνη. Όταν εμφανιστεί το υπομενού, επιλέξτε "Περισσότερα" από τις επιλογές. Επιλέξτε "Αναζήτηση" από το μενού "Περισσότερα", πληκτρολογήστε την αναζήτηση λέξης και πατήστε το κουμπί "Αναζήτηση". Το Kindle θα επισημάνει όλες τις εμφανίσεις της λέξης που χρησιμοποιείται στο κείμενο. Προωθήστε σε κάθε επισημασμένη λέξη πατώντας το κουμπί "Επόμενο".

Συνολική βαθμολογία

Το whispersync μόνο του αξίζει τέσσερα αστέρια και όταν συνδυάζεται με τις λειτουργίες επεξεργασίας και αναζήτησης, η εφαρμογή Amazon Android Kindle είναι μια σταθερή εφαρμογή.

Συνολικά, εάν διαθέτετε το Amazon Kindle και το smartphone με βάση το Android, η εφαρμογή Kindle είναι απαραίτητη. Είναι δωρεάν και συγχρονίζεται τόσο καλά χρησιμοποιώντας το "Whispersync" που πρέπει να κοιτάξετε σκληρά για να βρείτε τυχόν αδυναμίες.

Marziah Karch συνέβαλε σε αυτό το άρθρο.