Τα κορυφαία παιχνίδια Wii Action-Adventure

Κορυφαία παιχνίδια για όσους αρέσουν σε ένα ομαλό και κρεμώδες μίγμα δράσης και περιπέτειας

Μου αρέσουν τα παιχνίδια περιπέτειας που προκαλούν το μυαλό μου και μου αρέσουν τα παιχνίδια δράσης που προκαλούν τα αντανακλαστικά μου, έτσι πώς δεν θα μπορούσα να αγαπήσω τα παιχνίδια δράσης-περιπέτειας, των οποίων ο συνδυασμός παζλ, εξερεύνησης και μάχης είναι αρκετός για να φτιάξεις βυθιζόμενους, προκλητικούς κόσμους; Ενώ το Wii έχει έλλειψη παιχνιδιών με καθαρά παιχνίδια και ενώ τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας είναι κυρίως παιχνίδια PC από άλλες δεκαετίες, η κονσόλα είναι μια σταθερή πλατφόρμα για το είδος δράσης-περιπέτειας. Εδώ είναι το καλύτερο της παρτίδας.

01 από 10

Ο θρύλος του Zelda: Σκιάχτρο

Nintendo

Ενώ το πιο αξιοσημείωτο επίτευγμα του Skyward Sword είναι η χρήση χειριστηρίων χειρονομίας , οι υπέροχοι έλεγχοι θα είχαν νόημα χωρίς την εξίσου υπέροχη περιπέτεια. Τα στοιχεία για την καταπολέμηση και το παζλ είναι αλληλένδετα τόσο σφιχτά ώστε κάθε μικρό τέρας είναι ένα παζλ που πρέπει να λυθεί. Το μόνο παιχνίδι Wii που έχω δώσει ποτέ 5 αστέρια. Περισσότερο "

02 από 10

Ο θρύλος του Zelda: Η πριγκίπισσα του λυκόφωτος

Nintendo

Το άλλο μεγάλο παιχνίδι του Wii Zelda, το Twilight Princess προσφέρει μια πρωτόγονη χρήση του ελέγχου κίνησης, αλλά έχει μια υπέροχη διπλή φύση Link και κομψό, φανταστικό σχεδιασμό. Λένε ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι σίγουρο, αλλά ο θάνατος και οι φόροι, αλλά τα παιχνίδια με τον Zelda στον τίτλο είναι ένα σίγουρο στοίχημα για διασκέδαση. Περισσότερο "

03 από 10

Disney Epic Mickey

Διαμερίσματα Junction Point

Μια μεγάλη περιπέτεια που επικεντρώνεται σε μια δυστοπική εκδοχή του Disney World, το φανταστικό χρώμα βαφής / λεπτότερο concept του Epic Mickey και το πολύχρωμο gameplay αποτελούν το θέμα των φωτογραφικών μηχανών του και μια αναποφάσιστη σχεδίαση. Το παιχνίδι είναι λανθασμένο, αλλά τόσο φιλόδοξο και έξυπνο που δεν μπορείτε να το απολαύσετε αλλά να το θαυμάσετε.

04 από 10

Skylanders: Οι περιπέτειες του Spyro

Το Skylanders είναι ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια του Wii. Activision

Αυτό το παιχνίδι γοητευτικό, πολύχρωμο παιδί δεν προσθέτει τίποτα στο είδος δράσης-περιπέτειας, αλλά ο συνδυασμός των εύκολων μάχες και των εύκολων παζλ εκπληκτικά ικανοποιεί. Το παιχνίδι είναι ακριβό, επειδή απαιτεί περιμετρικά και μικρά ειδώλια παιχνιδιών (τα οποία θεωρούσα ότι ήταν υπερτιμημένα ανοησίες, αλλά που ο συνάδελφός μου στο κανάλι του Xbox περίπου προτιμούσε το παιχνίδι ), αλλά εάν δεν σας πειράζει η δαπάνη, αυτό είναι ένα παιχνίδι πρώτης τάξεως και ένα μεγάλο για τους γονείς και τα παιδιά να παίζουν σε λειτουργία co-op. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι σε μια ασταμάτητη σειρά, και είναι ακόμα ένα από τα καλύτερα της παρτίδας. Περισσότερο "

05 από 10

Okami

Capcom

Αυτό το λαμπερό θύρα Wii του PS2 του Wii δεν ήταν απολύτως επιτυχημένο. τα θέματα ελέγχου παιχνιδιών εμφανίζουν τους λόγους για τους οποίους η Nintendo έπρεπε να δημιουργήσει την τεχνολογία MotionPlus . Αλλά ακόμα κι αν η έκδοση είναι ελαφρώς λιγότερο ικανοποιητική από την αρχική, εξακολουθεί να είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι, συνδυάζοντας το παιχνίδι "Legend of Zelda" με ένα μοναδικό, όμορφο οπτικό σχέδιο που μπορεί να ταιριάζει με λίγα παιχνίδια. Εάν δεν έχετε παίξει αυτό το παιχνίδι, έχετε χάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Περισσότερο "

06 από 10

Metroid Prime Trilogy

Samus. Nintendo

Ενώ μόνο το τρίτο παιχνίδι στη σειρά Metroid Prime έγινε ειδικά για το Wii, η Nintendo μετέτρεψε τα πρώτα δύο παιχνίδια με ελέγχους Wii και έβαλε ολόκληρη τη σειρά σε ένα πακέτο. Κατά ειρωνικό τρόπο, το παιχνίδι που δημιουργήθηκε για το Wii είναι το πιο αδύναμο από το σετ, αλλά τα πρώτα δύο είναι τόσο καλά που η τριλογία στο σύνολό της είναι καταπληκτική. Περισσότερο "

07 από 10

Πρίγκιπας της Περσίας: Η Ξεχασμένη Άμμος

Τυπικό σενάριο: Ο πρίγκιπας περνάει πάνω από έναν τοίχο, περνώντας από μια κοφτερή λεπίδα πριονιού, κατευθείαν προς έναν τερατώδη ιππότη. Ubisoft

Παρόλο που το παιχνίδι αυτό έχει τη χειρότερη ιστορία σε ολόκληρη τη σειρά POP , έχει στην πραγματικότητα μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια. Ένα αποκλειστικό Wii που έχει τον ίδιο τίτλο - αλλά όχι το ίδιο gameplay ή ιστορία - με την έκδοση PC / Xbox 360 / PS3, το Sands προσφέρει τα μεγάλα πλατφόρμες-on-steroids derring-do, μερικά από τα λιγότερο ενοχλητικά μάχες στη σειρά, και μερικές έξυπνες πινελιές που αφορούν το Wii. Περισσότερο "

08 από 10

Lego Star Wars 3: Οι πόλεμοι του κλώνου

Εκτός από τις ατομικές μάχες, το τελευταίο παιχνίδι Lego προσφέρει απλό πόλεμο στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. LucasArts

Οι προσαρμογές ταινιών Lego για τα Τραγούδια των Ταξιδιωτών είναι όλοι αρκετά παρόμοιες, αλλά ο Clone Wars ξεχωρίζει ως κάτι πιο δύσκολο και ποικίλο, ακόμα και με κάποιες απλές αποστολές στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Το αποτέλεσμα είναι το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι σε μια πολύ διασκεδαστική σειρά και η σύσταση του αριθμού μου σε όποιον θέλει να μάθει γιατί η σειρά είναι τόσο επιτυχημένη. Το μειονέκτημα αυτού του παιχνιδιού; Κάθε άλλο παιχνίδι Lego εμπίπτει τώρα στην κατηγορία "καλό, αλλά όχι τόσο καλό όσο ...." Περισσότερα »

09 από 10

Χαμένος στη σκιά

Χάντσο

Το Lost in Shadow είναι ένα παιχνίδι που μάλλον δεν θα πρέπει να είμαι τόσο ευχάριστος όπως είμαι. Μια πλατφόρμα 2D με ένα μοναδικό οπτικό στυλ, στο οποίο το avatar σας είναι μια σκιά που περπατά στις σκιές των γύρω αντικειμένων, το παιχνίδι πάσχει από τρομερό αγώνα και συμβατικό επίπεδο σχεδιασμό. Και όμως, μου αρέσει. Περισσότερο "

10 από 10

Tenchu: Σκιώδης Δολοφόνοι

Ayame στη Στολή Ninja της: Meow. Ubisoft

Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια μυστικότητας για το Nintendo Wii, που μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο έχω μια συγκεκριμένη αγάπη για αυτόν τον πολύ αδύναμο αλλά έξυπνο τίτλο ninja. Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει αν ένα παιχνίδι επικεντρωμένο κυρίως στη μυστικότητα μετράει πραγματικά ως παιχνίδι δράσης-περιπέτειας, αλλά είναι αρκετά κοντά για μένα.