Κορυφαία παιχνίδια μπάσκετ για το Android

Απολαύστε γρήγορη δράση μπάσκετ στο smartphone σας

Είτε θέλετε να συμπληρώσετε το χρόνο μεταξύ των παιχνιδιών κατά τη διάρκεια της σεζόν NBA ή απλά δεν μπορείτε να το κάνετε στο γήπεδο, οι προγραμματιστές έχουν δημιουργήσει πολλά παιχνίδια με θέμα το μπάσκετ για τη συσκευή σας Android. Ενώ όλοι οι άλλοι κυνηγούν Pokemon, μπορείτε να ντρίψετε ένα μπάσκετ, να γκρεμίσετε θεαματικούς αμμόλοφους ή να φτιάξετε μια ομάδα πρωταθλήματος.

Αυτές οι εφαρμογές Android είναι διαθέσιμες στο Google Play.

01 από 08

'NBA 2Κ18'

Το "NBA 2K18" υπόσχεται να είναι η πιο αυθεντική εμπειρία NBA κινητών παιχνιδιών για το Android μέχρι σήμερα, και τα εντυπωσιακά γραφικά δημιουργούν αντίγραφα αυτής της αξίωσης. Αυτή η έκδοση του franchise NBA 2K είναι γεμάτη με νέα χαρακτηριστικά, όπως μια πιο ισχυρή λειτουργία MyCareer, μια λειτουργία πολλαπλών εποχών που σας επιτρέπει να ελέγχετε το μέλλον ενός franchise και βελτιωμένα χειριστήρια παιχνιδιών που προσθέτουν δυνατότητες sprint και ανάκαμψης.

Το soundtrack του παιχνιδιού, 2K Beats, είναι ένα μείγμα από μελωδίες από το μέλλον, το Kendrick Lamar, το Shakira, το Nas και άλλα.

Το "NBA 2K18" είναι ένα λογισμικό λήψης $ 4.99 που προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Περισσότερο "

02 από 08

'NBA JAM'

Μπορείτε να πείτε "Boomshakalaka;" Εάν ναι, ίσως να είστε παλιό σχολείο και νιώθοντας τη νοσταλγία της δεκαετίας του '90 καθώς παίζετε αυτό το ζεστό, καυτό, καυτό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης arcade. Jam με τα αγαπημένα σας αστέρια από όλες τις ομάδες NBA. Παίξτε σόλο, με έναν μόνο φίλο σε απευθείας σύνδεση, ή πηγαίνετε μεγάλο και παίζετε με πολλούς παίκτες. Kaboom!

Το "NBA JAM" προσφέρει τέσσερις λειτουργίες παιχνιδιού. Μπορείτε να επιλέξετε μια ομάδα και να πηδήσετε απευθείας στο παιχνίδι. Ρυθμίστε τα βλέμματά σας για να νικήσετε όλες τις άλλες ομάδες για να κερδίσετε το πρωτάθλημα. Εάν παίζετε σκληρά, θα ξεκλειδώσετε θρύλους, κρυμμένους παίκτες και απατεώνες.

Αυτό το παιχνίδι είναι τεράστιο (300MB +), οπότε συνδεθείτε στο Internet πριν το κατεβάσετε.

"NBA JAM" είναι ένα 4,99 δολάρια κατεβάσετε. Περισσότερο "

03 του 08

'Μπάσκετ Stickman'

Όταν είστε έτοιμοι για κάτι διαφορετικό, πυρπολίστε το "Stickman Basketball" και απολαύστε τις ομάδες WBCBL. Αυτό το γρήγορο παιχνίδι έχει τόνους δράσης και μεγάλη αξία επανάληψης. Διαθέτει περισσότερες από 115 ομάδες και σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τον πλήρη έλεγχο των παικτών σας με χειροκίνητη λειτουργία και λήψη ή χρησιμοποιώντας αυτόματη λειτουργία.

Παίξτε σε λειτουργία Κόμμα με έως και τέσσερις παίκτες σε μία συσκευή ή πατήστε λειτουργία πολλών παικτών με έως και τέσσερις ελεγκτές. Ομαλά κινούμενα σχέδια κάνουν αυτό το παιχνίδι μια ευχαρίστηση για να δείτε.

Το "Stickman Basketball" είναι ένα δωρεάν download με διαθέσιμες τις αγορές εντός εφαρμογής. Περισσότερο "

04 του 08

'Μπάσκετ Shot'

Εάν έχετε επισκεφτεί ποτέ ένα σπορ μπαρ, πιθανότατα έχετε δει (ή έχετε παίξει) το παιχνίδι μηχανής μπάσκετ που προκαλεί τους χρήστες να βυθίσουν όσα μπάσκετ στο γκολ, καθώς μπορούν μέσα σε ένα λεπτό. Πολλοί διαγωνισμοί και προκλήσεις δημιουργήθηκαν σε αυτό το παιχνίδι και τώρα που το κλασικό παιχνίδι έχει κάνει το δρόμο του στο Android, μπορείτε να δείξετε τις ικανότητές σας και να προειδοποιήσετε τους φίλους σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Ξεκινήστε την "Μπάσκετ Shot" και αρχίστε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερους πυροβολισμούς καθώς ο χρονοδιακόπτης μετράει στο μηδέν, αλλά δεν νομίζετε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σπρώξετε τυχαία το δάχτυλό σας πάνω στην μπάλα και να περιμένετε να σκοράρει. Θα χρειαστεί να είστε ακριβείς και να βρείτε τον ρυθμό σας εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας.

Κατεβάστε αυτό το δωρεάν παιχνίδι για να περάσετε το χρόνο και να προκαλέσετε τους φίλους σας. Περισσότερο "

05 του 08

'Μπάσκετ Shots 3D'

Το "Μπάσκετ Shots 3D" είναι εθιστικό. Βασικά, έχετε 60 δευτερόλεπτα για να κερδίσετε 25 βαθμούς κερδίζοντας κάνοντας πλάνα από πέντε διαφορετικά σημεία στο γήπεδο. Αυτό το παιχνίδι κάνει σπουδαία δουλειά στην αναδημιουργία αυτού του διαγωνισμού δεξιοτήτων στο τηλέφωνό σας Android.

Τα γραφικά είναι σταθερά και απαιτεί δεξιότητα των δακτύλων για να βυθιστεί ένας τρισδιάστατος δείκτης. Προσαρμόστε το avatar σας και το γήπεδο και προξενούν τους φίλους σας. Το παιχνίδι φιλοξενεί διαγωνισμούς και πίνακες κατάταξης για πολλούς παίκτες.

Όταν έχετε τα βασικά κάτω pat, δοκιμάστε τη λειτουργία Μάχη. Μπορείτε να αποκλείσετε τα πλάνα του αντιπάλου σας τοποθετώντας το μπάσκετ στο δρόμο τους.

Το "Μπάσκετ Shots 3D" είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να παίξετε εναντίον άλλων. Πρόκειται για δωρεάν λήψη με τις αγορές εντός της εφαρμογής. Περισσότερο "

06 του 08

'Μπάσκετ μπάσκετ NBA Live Mobile'

Η εφαρμογή NBA Live Mobile Basketball προσφέρει μπάσκετ φαντασίας και συνδέεται με το NBA με καθημερινές προκλήσεις. Επιλέξτε τη δική σας ομάδα για να κυριαρχήσετε τους αντιπάλους και να νικήσετε τους αντιπάλους σας σε αγώνες head-to-head για να κερδίσετε τη φήμη σας.

Επιλέξτε από πολλά σενάρια blacktop σε εξωτερικούς χώρους για να παίξετε χωρίς ρολόι και χωρίς κανόνες. Ανταγωνιστείτε ενάντια στους μύθους των NBA σε μαύρες τρύπες από το Μπρούκλιν μέχρι το Chico ή την παραλία της Βενετίας.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν λήψη με αγορές εντός εφαρμογής. Απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο. Περισσότερο "

07 του 08

'Flick Basketball'

Συνδυάστε την αγάπη σας για παιχνίδια μπάσκετ και arcade με το "Flick Basketball." Είναι ένα απλό παιχνίδι που απαιτεί να βγάλετε άπειρα μπάσκετ στο στεφάνι όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Κάθε πλάνο που πηγαίνει κερδίζει πόντους. Όσο περισσότεροι πόντοι παίρνετε, τόσο περισσότερο μπορείτε να παίξετε. Κερδίστε κέρματα και προσθέστε νέα μπάσκετ στη συλλογή σας.

Η διεπαφή είναι μια arcade-εμπνευσμένη παράδοση ενός αθλητικού παιχνιδιού arcade pop-a-shot. Ακούγεται απλό να παίξει, και είναι, αλλά απαιτεί δεξιότητα για να φτάσει στο επίπεδο του παιχνιδιού.

Το "Flick Basketball" είναι δωρεάν διαφήμιση που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Περισσότερο "

08 από 08

'Μανία Slam Dunk: Μπάσκετ'

Όταν είναι πολύ ζεστό για να παίξετε έξω το μπάσκετ, προχωρήστε με αυτήν την εφαρμογή Android. Παίξτε "Μανία Slam Dunk: Μπάσκετ" για σημεία και ξεκλειδώστε μπάλες, γήπεδα και στολές. Χρησιμοποιήστε ρεαλιστική φυσική για να καταλάβετε πώς να κάνετε τα καταπληκτικά πυροβολιστικά. Κάντε το δικό σας παιχνίδι με απεριόριστη προσαρμογή.

Αυτό το παιχνίδι που υποστηρίζεται από διαφημίσεις είναι δωρεάν λήψη. Περισσότερο "

Marziah Karch συνέβαλε σε αυτό το άρθρο.