Μπορώ να αντιγράψω βίντεο από τη βιντεοκάμερά μου σε συσκευή εγγραφής DVD;

Για να μεταφέρετε την κασέτα 8mm / Hi8 / miniDV / Digital8 σε συσκευή εγγραφής DVD, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα εάν χρησιμοποιείτε τυπικές συνδέσεις Composite ή S-video στη βιντεοκάμερα και στη συσκευή εγγραφής DVD.

1. Βεβαιωθείτε ότι συνδέσατε τη βιντεοκάμερα απευθείας στη συσκευή εγγραφής DVD και όχι την τηλεόραση. Επιπλέον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης σας DVD Recorder από τον δέκτη του στις εισόδους AV του, προκειμένου να λάβετε το σήμα από αυτές τις εισόδους για εγγραφή σε DVD. Αυτό γίνεται είτε με ένα κουμπί επιλογής εισόδου στο τηλεχειριστήριο ή στο μπροστινό μέρος της συσκευής εγγραφής DVD . Εάν η συσκευή εγγραφής DVD διαθέτει και εισόδους βίντεο στην μπροστινή και στην πίσω πλευρά, οι πίσω είσοδοι συνήθως χαρακτηρίζονται ως Γραμμή 1, AV1, Aux1 ή Βίντεο 1 και οι μπροστινές είσοδοι μπορεί να φέρουν την ένδειξη Line 2, AV2, Aux2 ή Video 2.

2. Συνδέστε τα καλώδια Audio / Video που παρέχονται με τη βιντεοκάμερα στις εξόδους AV της βιντεοκάμερας και οι άλλες άκρες στις εισόδους AV στο μπροστινό ή πίσω μέρος του DVD Recorder. Αλλάξτε τη συσκευή εγγραφής DVD σε AV-in, Line-in ή Aux in (ανάλογα με το εμπορικό σήμα).

3. Βάλτε την ταινία που θέλετε να αντιγράψετε στη βιντεοκάμερα και τοποθετήστε επίσης ένα κενό DVD στη συσκευή εγγραφής DVD (βεβαιωθείτε ότι το DVD έχει διαμορφωθεί ή αρχικοποιηθεί - εξαρτάται από τη χρησιμοποιούμενη μορφή).

4. Πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής στη βιντεοκάμερα και, στη συνέχεια, πατήστε εγγραφή στο DVD Recorder και θα μπορείτε να αντιγράψετε την κασέτα σας.

5. Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, πιέστε το πλήκτρο εγγραφής σταματήστε τη συσκευή εγγραφής DVD και διακόψτε τη λειτουργία της βιντεοκάμερας. Ανάλογα με τη μορφή του δίσκου που χρησιμοποιείτε στη συσκευή εγγραφής DVD, ίσως χρειαστεί να περάσετε ένα βήμα οριστικοποίησης πριν αφαιρέσετε το DVD από τη συσκευή εγγραφής DVD. Εάν θέλετε να ολοκληρώσετε το DVD σας, αυτό το βήμα διαρκεί αρκετά λεπτά. Στις μορφές που απαιτούν οριστικοποίηση, αυτή η διαδικασία επιτρέπει την αναπαραγωγή του τελικού DVD σε περισσότερες από τις τυπικές συσκευές αναπαραγωγής DVD .

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ # 1: Σε μια βιντεοκάμερα miniDV ή Digital8 έχετε επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη διασύνδεση iLink για να αντιγράψετε το βίντεό σας σε συσκευή εγγραφής DVD, υπό τον όρο ότι η συσκευή εγγραφής DVD διαθέτει επίσης είσοδο iLink . Οι περισσότερες συσκευές εγγραφής DVD έχουν αυτήν την είσοδο στον μπροστινό πίνακα, αλλά μερικές συσκευές εγγραφής DVD δεν διαθέτουν διασύνδεση iLink. Αν έχετε αυτή τη δυνατότητα διαθέσιμη, ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι προτιμότερη για την αντιγραφή βίντεο miniDV ή Digital8 σε βιντεοκάμερα. Χρειάζεστε ένα καλώδιο iLink τεσσάρων ακίδων έως τεσσάρων ακίδων (επίσης γνωστό ως Firewire ή IEEE1394) για τη σύνδεση της βιντεοκάμερας miniDV ή Digital8 στη συσκευή εγγραφής DVD.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ # 2: Εάν διαθέτετε συσκευή Combo DVD / Μονάδα σκληρού δίσκου, έχετε επίσης τη δυνατότητα να μεταφέρετε πρώτα το βίντεο της βιντεοκάμεράς σας στη μονάδα σκληρού δίσκου και να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές μπορεί να χρειαστείτε, ανάλογα με τις δυνατότητες του υλικολογισμικού του σκληρού δίσκου , στη συνέχεια αντιγράψτε το βίντεο που έχετε ολοκληρώσει σε DVD αργότερα. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει επίσης να κάνετε πολλαπλά αντίγραφα DVD (ένα προς ένα) του βίντεο της βιντεοκάμεράς σας χρησιμοποιώντας την ίδια πηγή (το βίντεο που είναι αποθηκευμένο στη μονάδα σκληρού δίσκου DVD recorder). Αυτό εξασφαλίζει την ίδια ποιότητα σε κάθε αντίγραφο DVD, το οποίο είναι ιδανικό για τη διανομή DVD σε φίλους και οικογένεια.

Επιστροφή στο DVD Recorder FAQ Intro Σελίδα

Επίσης, για απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με θέματα που σχετίζονται με συσκευές αναπαραγωγής DVD, φροντίστε επίσης να δείτε τα FAQ μου σχετικά με τα βασικά DVD