Ιδέες δώρων για τους νέους ιδιοκτήτες του Xbox One

Τι να δώσει ένα νέο ιδιοκτήτη του Xbox One

Ο αποκλειστικός παίκτης του Xbox στη ζωή σας πιθανότατα έχει ήδη ένα Xbox One και όλα τα παιχνίδια που θέλουν γι 'αυτό, αλλά τι άλλο μπορείτε να τους πάρετε αυτή την περίοδο των διακοπών για να τους βοηθήσετε να αξιοποιήσουν στο έπακρο το νέο τους σύστημα; Δεδομένου ότι το σύστημα μόλις μόλις βγήκε, οι επιλογές σας είναι κάπως περιορισμένες, αλλά έχουμε κάποιες ιδέες.

Επαναφορτιζομενες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Είτε το επίσημο κιτ παιχνιδιού Microsoft Play & Charge για περίπου $ 25 ή ένα σύνολο επαναφορτιζόμενων μπαταριών με φορτιστή τοίχου (συνιστούμε την Eneloop να είναι ένας έξυπνος τρόπος να πάτε.) Έτσι θα είναι πάντα φορτισμένοι και έτοιμοι στο παιχνίδι. μπροστά, αλλά απολύτως εξοικονομήσετε χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση και είναι σίγουρα ο τρόπος να πάτε.

Διακόπτης HDMI

Αληθινή ιστορία. Όλα τα νέα συστήματα που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο χρόνο έχουν προκαλέσει αρκετή μαρμελάδα γύρω από τις δύο θλιβερές θύρες HDMI της τηλεόρασής μου. Η λύση είναι ένας διακόπτης HDM και αυτό που προτείνουμε είναι το Kinivo 501BN (5 θύρες) για περίπου $ 40 ή το Kinivo 301BN (3 θύρες) για $ 30.

Υπάρχουν φθηνότεροι διακόπτες, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν τροφοδοτούνται, πράγμα που θα προκαλέσει απώλεια σήματος, ώστε το ακριβό νέο σας σύστημα παιχνιδιών να μην φαίνεται τόσο καλό όσο θα έπρεπε. Οι διακόπτες Kinivo είναι και οι δύο ενεργοποιημένοι με A / C, αλλά διαθέτουν επίσης δροσερά χαρακτηριστικά όπως αυτόματη εναλλαγή, ώστε να μεταβούν στη σωστή θύρα μόνοι τους όταν ενεργοποιείτε το σύστημα. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε χειροκίνητα με ένα τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Είναι επίσης πολύ μικρές και θα μπαίνουν στην εγκατάσταση ψυχαγωγίας σας χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Εξωτερικός σκληρός δίσκος

Επειδή όλα τα παιχνίδια πρέπει να εγκατασταθούν στον σκληρό δίσκο του Xbox One, και μερικά από τα παιχνίδια μπορεί να είναι αρκετά τεράστια, θα εξαντληθείτε πολύ γρήγορα. Η εύκολη λύση είναι να αγοράσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο USB. Είναι σχετικά φθηνές (περίπου $ 55 για ένα 1TB και αυξάνονται στο κόστος και την αποθήκευση από εκεί) και σίγουρα θα εκτιμηθεί από οποιονδήποτε νέο ιδιοκτήτη του Xbox One. Έχουμε έναν πλήρη οδηγό για τη χρήση εξωτερικών σκληρών δίσκων Xbox One εδώ .

Κάρτες δώρων της Microsoft

Παλαιότερα γνωστά ως Microsoft Points, αυτές οι κάρτες δώρων σας επιτρέπουν να αγοράσετε τα πράγματα ψηφιακά στο Xbox 360 και το Xbox One. Με μεγάλα παιχνίδια όπως το Killer Instinct και το Powerstar Golf ήδη έξω, και Peggle 2 και Halo: Spartan Assault έρχεται το Δεκέμβριο, η αποθήκευση σε κάρτες της Microsoft είναι σίγουρα μια καλή επένδυση. Το 2014 θα φέρει επίσης μια πλημμύρα νέου ψηφιακού περιεχομένου, οπότε η αποθεματοποίηση τώρα είναι μια σοφή απόφαση. Μπορείτε να πάρετε κάρτες τόσο χαμηλές όσο $ 5 και τόσο υψηλές όσο $ 100 και οπουδήποτε στο μεταξύ.

Επίσης, δεδομένου ότι όλα τα παιχνίδια λιανικής πώλησης του Xbox One είναι επίσης διαθέσιμα για λήψη, δίνοντας μια δωροκάρτα της Microsoft επιτρέπει στο άτομο που το δίνετε να αγοράσει οποιοδήποτε παιχνίδι θέλει, επομένως δεν θα αγοράσετε εσφαλμένα ένα παιχνίδι που είτε έχει ήδη είτε έχει κερδίσει δεν μου αρέσει. Όλοι είναι ευχαριστημένοι με αυτόν τον τρόπο.

Xbox Live Gold Subscription

Χρειάζεστε το Xbox Live για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Xbox One. Όχι μόνο σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια online, αλλά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά απαιτούν το Xbox Live Gold επίσης. Η αποθήκευση σε κάρτες χρυσού κατά τη διάρκεια της εποχής των διακοπών, όταν μπορείτε να τις βρείτε σε πώληση, έχει νόημα.