Τα 10 καλύτερα ακουστικά για αγορά το 2018 για κάτω από $ 50

Βρείτε τα καλύτερα ασύρματα, ποιότητα ήχου και ακουστικά γυμναστικής για λιγότερο από $ 50

Τα ακουστικά δεν χρειάζεται να είναι μια ακριβή αγορά. Και πηγαίνοντας για τη φθηνότερη επιλογή δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτείτε τον κοντινό ήχο και το καλαμάρι. Αλλά η εύρεση των καλύτερων ακουστικών σε έναν προϋπολογισμό μπορεί να είναι δύσκολη επειδή υπάρχουν πολλά κακά που πρέπει να εξαλείψετε. Ευτυχώς, έχουμε κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για σας. Έτσι αν ψάχνετε για ένα ζευγάρι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο κατά την άσκηση ή θέλετε να συντονίσετε το κλάμα μωρό στην πτήση σας, αυτά τα ακουστικά κορυφής κάτω από $ 50 θα κάνουν το τέχνασμα.

Η επιλογή μας για τα καλύτερα συνολικά ακουστικά κάτω από τα $ 50 είναι τα ακουστικά Bluetooth Tesson T890, τα οποία είναι κατασκευασμένα για άσκηση αλλά και για οτιδήποτε άλλο θέλετε να κάνετε ενώ ακούτε μουσική, podcasts ή audiobooks. Από έξω, θα παρατηρήσετε ότι τα ακουστικά είναι αρκετά μικρά για να χωρέσουν σε οποιοδήποτε αυτί και οι οφθαλμοί είναι μαγνητικοί, ώστε να μπορούν να χωρέσουν μαζί εύκολα για αποθήκευση στην τσάντα σας. Στο εσωτερικό, τα ακουστικά T890 κατασκευάζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η οποία αναδεικνύει την καλή ποιότητα ήχου και την ακύρωση του θορύβου. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αυτές μόνο οι τελευταίες πέντε ώρες μέσω συνεχούς παιχνιδιού, αλλά διαρκούν 200 ώρες σε κατάσταση αναμονής, έτσι θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα ήταν καλό αν τους χρεώνετε κάθε δεύτερη μέρα.

Η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου έχει προχωρήσει πολύ από τότε που δημιουργήθηκαν τα πρώτα συστήματα για πιλότους τη δεκαετία του 1950. Σήμερα, ο καθένας μπορεί να αγοράσει ένα εκπληκτικό ζευγάρι ακουστικά ακύρωσης θορύβου, ακόμη και σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό. Η επιλογή μας για ακουστικά για ακύρωση θορύβου κάτω από $ 50 είναι τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου TaoTronics Active Noise. Αυτά τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου και προσφέρουν εξαιρετική εμφάνιση και μπορούν να μειώσουν τους ήχους υπόβαθρου έως 30dB, γεγονός που μπορεί να σας διευκολύνει πολύ να ακούτε μουσική ή podcasts ενώ ταξιδεύετε ή εργάζεστε. Η μπαταρία 140 mAh επί του σκάφους σας δίνει 15 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση, οπότε θα είστε εντάξει αν τα φορτίζετε κάθε λίγες μέρες. Και για έλεγχο, υπάρχει ένα τηλεχειριστήριο τριών κουμπιών στο καλώδιο μήκους 55 ιντσών που σας επιτρέπει να επιλέξετε κομμάτια και να αλλάξετε την ένταση. Λάβετε υπόψη ότι αυτά δεν πρόκειται να ακυρώσουν το θόρυβο καθώς και τα ακουστικά υψηλής ακύρωσης θορύβου, αλλά θα κάνουν καλύτερη εργασία από το μέσο όρο και θα σας κοστίζουν πολύ λιγότερη ζύμη.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές για τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Skullcandy είναι γνωστή για τα ακουστικά του προϋπολογισμού, και προσφέρουν το καλύτερο σύνολο κάτω από $ 50. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 10 ώρες και σε 10,6 oz., Είναι πολύ κομψή. Και έρχονται σε επτά διαφορετικά χρώματα.

Η ποιότητα του ήχου είναι καλή, αλλά δεν είναι απόλυτα ακριβής. Το μπάσο ενισχύεται, οπότε αν ψάχνετε για ήχο αναφοράς, κοιτάξτε αλλού. Αυτό μπορεί να είναι πιο αισθητό στην κλασική μουσική. Εντούτοις, το μπάσο δεν υπερνικά τη μέση και τα ψηλά είναι καλά ισορροπημένα. Βασικά, εάν αισθάνεστε ότι άλλα ακουστικά συχνά δεν έχουν αρκετά μπάσα στο μείγμα, τα Uproars είναι για σας.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Η Shure έχει κάνει τεράστια κύματα με τη σειρά των οικονομικά προσιτών ακουστικών και το σετ SRH145m + είναι η κρέμα της καλλιέργειας. Επιπλέον, διαθέτει καλύτερα χαρακτηριστικά (ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο) και ποιότητα ήχου από τον προκάτοχό του (SRH144).

Δοκιμάστε τα ακουστικά SRK145m + σε ένα κομμάτι με πολλά υποβρύχια και θα έχετε έναν λογικά ισχυρό ήχο χωρίς παραμόρφωση. Οι μεσαίες και υψηλές αποχρώσεις είναι ευχάριστα ακριβείς, εξαλείφοντας την τρέχουσα τάση για υπερβολική ένταση (διαβάστε: Beats ακουστικά). Έχει 100 dB SPL / mW με εύρος συχνοτήτων από 25 Hz έως 18 kHz, καθώς και αντίσταση 34 Ohms.

Ο σχεδιασμός είναι καθαρός - αντί για ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής, τα ακουστικά μπορούν να ολισθαίνουν προς τα πάνω και προς τα κάτω στο εσωτερικό του και οι μεντεσέδες τους επιτρέπουν να διπλωθούν για εύκολη αποθήκευση. Τα ακουστικά είναι μόνο 0,36 κιλά και το καλώδιο διπλής πλευράς πέντε ποδιών σας δίνει αυξημένη κινητικότητα.

Για να διατηρήσετε την τιμή κάτω, δεν παρέχονται άλλα αξεσουάρ, αλλά τα ακουστικά SRH145m + είναι μια μεγάλη επιλογή για τον προϋπολογισμό.

Οι εταιρίες ήχου όπως η Bose και η Sennheiser έχουν ξοδέψει πολλά δολάρια μάρκετινγκ για να εξασφαλίσουν ότι οι καταναλωτές συνδέουν το σήμα τους με υψηλή ποιότητα ήχου πιστού. Και ενώ αυτές οι εταιρείες κάνουν εντυπωσιακά προϊόντα, η τιμή συνήθως μεταφέρεται στο ταμείο. Αλλά με εισαγωγές διαθέσιμες στους Αμερικανούς καταναλωτές μέσω των online αγορών, οι σκοτεινές εταιρείες όπως η Ausdom προσφέρουν τα ακουστικά υψηλής πιστότητας Fidelity για ένα κλάσμα της τιμής των καθιερωμένων ανταγωνιστών.

Αυτά τα ακουστικά από το Ausdom λειτουργούν ασύρματα με τεχνολογία Bluetooth 4.0 ή μπορούν να συνδεθούν μέσω καλωδίου ήχου 3,5 mm. Έχουν 3D ήχο surround, ισχυρά βαθιά μπάσα, απίστευτα ξεκάθαρα πρίμα και απόκριση συχνότητας 20Hz-20KHz. Η ένταση του ήχου θα είναι τόσο δυνατές (και πιθανώς πιο δυνατές) από ό, τι τα αυτιά σας μπορούν να χειριστούν, διατηρώντας παράλληλα μια καθαρή και ισορροπημένη ποιότητα ήχου.

Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα ήχου, αυτά τα ακουστικά έχουν επίσης διάρκεια ζωής μπαταρίας πάνω από 20 ώρες, εντυπωσιακά μεγάλης εμβέλειας λειτουργία bluetooth, έλεγχο για τηλεφωνήματα και άνετο σχεδιασμό με τεχνητό δέρμα πρωτεΐνης που αισθάνεται υπέροχα στα αυτιά. Τα ακουστικά Ausdom αποδεικνύουν ότι μπορείτε να πάρετε μια κορυφαία εμπειρία ακρόασης ακρόασης χωρίς να πληρώσετε την τιμή του εμπορικού σήματος.

Το Mpow φέρνει τους αθλητές και τους ενθουσιώδες άσκησης ένα λειτουργικό και συναρπαστικό ζεύγος ακουστικών προπόνησης στο φθηνό. Τα ασύρματα ακουστικά τροφοδοτούνται με Bluetooth 4.1 και διαρκούν για εννέα ώρες σε 1,5 ώρες περίπου φόρτισης, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν θα σας παρασύρουν ή θα εξαντληθούν πολύ σύντομα, ακόμα και αν προπονούνται για μαραθώνιο. Είναι IPX7 ανθεκτικό στο νερό με μια επίστρωση νανο-που εμποδίζει τον ιδρώτα και τη βροχή, παραμένοντας σφιχτά στα αυτιά σας είτε είστε έξω στα στοιχεία ή σε ένα στούντιο γιόγκα. Τα τσιπ CSR και τα αφτιά αφρού μνήμης αφαιρούν μια πλούσια εμπειρία μπάσων που παραμένει στα αυτιά σας.

Δείτε τις άλλες κριτικές μας για τα καλύτερα ακουστικά γυμναστικής που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Αυτά τα ενσύρματα ακουστικά από το Edifier παρέχουν υψηλής πιστότητας ήχο σε ένα άνετο και κλασικό σχεδιασμό. Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ποιότητα ήχου ζωής σε τιμή εισόδου και να δουλεύουν καλά. Περιλαμβάνουν έναν ισχυρό οδηγό 40mm και έχουν απόκριση συχνότητας 20Hz-20Khz με αντίσταση 32Ohm. Η άνετη σχεδίαση πάνω από το αυτί παρέχει ένα δίκαιο επίπεδο θορύβου για την υποστήριξη του ήχου. Η ένταση του ήχου μπορεί να είναι λίγο πιο έντονη, αλλά η περιοχή και τα μπάσα παρέχουν εντυπωσιακό ήχο ακόμα και σε χαμηλότερο ήχο.

Για μόλις $ 35, θα έχετε τις ασύρματες μαρμελάδες Creative Sound Blaster, οι οποίες είναι ελαφρύτερες στα 8,8 oz. και θα σας δώσει έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η ποιότητα του ήχου δεν μπορεί να ταιριάζει με τα σχόλια του Skullcandy. Εάν δεν ενεργοποιήσετε την ενίσχυση των μπάσων, το μπάσο είναι πολύ αδύναμο και με την ενεργοποίησή του ο ήχος μπορεί να παραμορφωθεί σε μεγαλύτερους όγκους. Ο σχεδιασμός, επίσης, δεν μπορεί να ταιριάζει με τους Uproars. τα ακουστικά δεν είναι τόσο άνετα και τα ακουστικά δεν μπορούν να διπλωθούν. Ωστόσο, συνολικά είναι μια άξια επιλογή αν Skullcandy Uproars είναι πολύ φανταχτερός για το γούστο σας.

Οι παίκτες μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με αυτά τα ακουστικά αξίας από το Sades. Τα SA-901 τροφοδοτούνται από μια κάρτα ήχου surround 7.1 που σας βυθίζει στο παιχνίδι, παίρνοντας κάθε στρώμα ήχου. Το ρυθμιζόμενο γεμισμένο ακουστικό δίνει επιπλέον άνεση και μαξιλάρι στα αυτιά, με τέσσερις ξεχωριστές θήκες που υποστηρίζουν το κεφάλι σας για περιόδους παιχνιδιού μαραθωνίου. Το ακουστικό περιλαμβάνει επίσης ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο in-line με μικρόφωνο για κρυστάλλινη επικοινωνία. Αναμείνετε τον ήχο, την άνεση και την επικοινωνία με αυτό το ακουστικό τυχερού παιχνιδιού.

Στείλτε τα παιδιά σας μακριά στο σχολείο με αυτά τα κομψά και ανθεκτικά ακουστικά. Διατίθενται σε μπλε ή μοβ δίχρωμο, προσθέτουν μια διάσταση στυλ και φαντασίας χωρίς την τιμή της μεγάλης τιμής. Είτε χρειάζονται ήσυχο στη βιβλιοθήκη είτε θέλουν να βγούν έξω από τη ζώνη κατά τη διάρκεια μιας μακράς διαδρομής με το λεωφορείο, μπορούν να περιμένουν άνεση από τα φτερά-φως χτίσει και μαξιλαροσκεπή φλιτζάνια και ζώνη. Ο μέγιστος ήχος είναι 85db, αρκετά δυνατός για να βγεί έξω, αλλά όχι τόσο θορυβώδης ώστε να διακινδυνεύει να βλάψει την ακοή του. Το ανθεκτικό προϊόν είναι ένα υπέροχο εισαγωγικό ζεύγος ακουστικών που σπρώχνει τη ματιά των άλλων επιλογών του προϋπολογισμού.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .