Περιήγηση στο Περιεχόμενο στο iTunes Store

01 από 04

Μεταβείτε στο iTunes Store

Περιήγηση στο iTunes.

Ενώ ο κύριος τρόπος για να βρείτε τραγούδια, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, εφαρμογές και άλλο περιεχόμενο στο iTunes Store αναζητά , δεν είναι ο μόνος τρόπος. Δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Κατάστημα. Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε περιεχόμενο που δεν είστε ήδη εξοικειωμένος (αν και υπάρχει ένα τεράστιο ποσό για να κοσκινίσει μέσα). Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για να το κάνετε αυτό.

Ξεκινήστε ανοίγοντας το iTunes και πηγαίνοντας στο iTunes Store .

Μεταβείτε στο κάτω μέρος του παραθύρου του iTunes Store. Αναζητήστε τη στήλη " Λειτουργίες " και κάντε κλικ στο " Αναζήτηση" .

02 από 04

Περιηγηθείτε είδη / κατηγορίες

Περιήγηση στο iTunes, βήμα 2.

Το παράθυρο iTunes μετατρέπεται από το πολύχρωμο, εξαιρετικά εικονογραφημένο iTunes Store που όλοι γνωρίζουμε σε ένα πλέγμα. Στην αριστερή στήλη αυτού του πλέγματος υπάρχουν τα είδη του iTunes Store που μπορείτε να περιηγηθείτε: Εφαρμογές, ηχητικά βιβλία, iTunes U, ταινίες, μουσική, μουσικά βίντεο, podcasts και τηλεοπτικές εκπομπές. Κάντε κλικ στο είδος του περιεχομένου που θέλετε να περιηγηθείτε.

Αφού κάνετε την πρώτη σας επιλογή, στην επόμενη στήλη θα εμφανιστεί περιεχόμενο. Αυτό που εμφανίζεται εδώ εξαρτάται από αυτό που επιλέξατε. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε ακουστικά βιβλία, μουσική, μουσικά βίντεο, τηλεόραση ή ταινίες, θα δείτε Genres . Εάν επιλέξετε εφαρμογές, iTunes U ή podcasts, θα δείτε τις κατηγορίες .

Συνεχίστε να πραγματοποιείτε επιλογές σε κάθε στήλη (όπως υπογενές, αφηγητή / συγγραφέας κλπ.) Για να βελτιώσετε την περιήγησή σας.

03 του 04

Επιλέξτε Άλμπουμ / Εποχή

Περιήγηση στο iTunes, βήμα 3.

Όταν πλοηγηθείτε μέσω του πλήρους συνόλου των στηλών για το είδος του περιεχομένου που έχετε επιλέξει, στην τελική στήλη θα εμφανίζονται τα λευκώματα, οι τηλεοπτικές εποχές, η υποκατηγορία κ.λπ. Υποθέτοντας ότι έχετε βρει κάτι που σας ενδιαφέρει, κάντε κλικ σε αυτό.

Εάν έχετε έρθει στην τελευταία στήλη και δεν έχετε βρει κάτι που θέλετε να ελέγξετε έξω, επιστρέψτε σε μια ή δύο στήλες, κάντε μερικές νέες επιλογές και μετακινήστε ξανά τις επιλογές της στήλης.

04 του 04

Προεπισκόπηση και αγορά

Περιήγηση στο iTunes, βήμα 4.

Στο κάτω μισό του παραθύρου, θα δείτε τις λίστες του στοιχείου που επιλέξατε.

Για να κάνετε λήψη πολλών δωρεάν αντικειμένων ή για να αγοράσετε αντικείμενα που πληρώνονται, θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό iTunes / αναγνωριστικό Apple και θα συνδεθείτε σε αυτό. Μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα εδώ .

Δίπλα σε κάθε στοιχείο υπάρχει ένα κουμπί. Αυτά τα κουμπιά σάς επιτρέπουν να κάνετε λήψη, αγορά ή προβολή του στοιχείου που έχετε επιλέξει. Κάντε κλικ σε αυτό για να πραγματοποιήσετε αυτές τις ενέργειες και θα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να απολαμβάνετε το νέο σας περιεχόμενο.