Πώς να βρείτε αστυνομικούς σαρωτές στο διαδίκτυο - 4 δωρεάν πηγές

Θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει; Ακούστε τη γειτονιά χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικούς σαρωτές

Οι αστυνομικοί σαρωτές προσφέρουν ζωντανές εκπομπές από συνεχείς εκδηλώσεις επιβολής του νόμου και πυρκαϊάς Με το διαδίκτυο δεν απαιτείται εξοπλισμός σαρωτή. μπορείτε να ακούτε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης απευθείας από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Είτε ψάχνετε να ακολουθήσετε τα τελευταία νέα ή απλά θέλετε να δείτε τι συμβαίνει στη γειτονιά σας, μπορείτε να το κάνετε με αυτές τις ροές ζωντανής ροής.

Σημείωση του συντάκτη: Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

01 από 04

Αναφορά ραδιοφώνου

Το RadioReference βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό και προσφέρει μία από τις πιο ολοκληρωμένες λίστες σαρωτών στον Ιστό. Εκτός από τις ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές της αστυνομίας, της πυρκαγιάς, του EMS, των σιδηροδρόμων και των αεροσκαφών, η RadioReference προσφέρει επίσης μια πλήρη βάση δεδομένων συχνοτήτων, πληροφορίες ραδιοφωνικού συστήματος και δεδομένα άδειας FCC.

Οι χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία φόρουμ για να συζητήσουν τι ακούνε. Υπάρχει επίσης ένα wiki , ένας πόρος αναφοράς που επεξεργάζεται ο χρήστης για πληροφορίες επικοινωνίας και ακρωνύμια.

Το RadioReference προσφέρει συχνότητες από χρήστες, τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία με τους χρήστες παγκοσμίως και φυσικά υπηρεσίες ζωντανής ροής .

Τι μας αρέσει: Οι χρήστες μπορούν να δουν στατιστικά στοιχεία σχετικά με το τι προσφέρει ο ιστότοπος. αυτό περιλαμβάνει τον αριθμό εγγεγραμμένων χρηστών, τον αριθμό των ζωντανών τροφοδοσιών ήχου σε απευθείας σύνδεση, τον αριθμό των ατόμων που ακούνε ενεργά ζωντανές ροές σε πραγματικό χρόνο και τις κορυφαίες πηγές ήχου με τους περισσότερους ακροατές. Αυτό το τελευταίο στατιστικό στοιχείο αλλάζει αρκετά συχνά ανάλογα με τα γεγονότα που συμβαίνουν σε τοπικό επίπεδο.

02 από 04

Εκμεταλλευτείτε

Περισσότερες από 3.000 ζωντανές ροές ήχου είναι διαθέσιμες για να ακούσετε στο Broadcastify, με τροφοδοσίες από δημόσια ασφάλεια, αεροσκάφη, σιδηροδρομικές και θαλάσσιες ροές ήχου.

Οι εκπομπές του σαρωτή κατηγοριοποιούνται στις πιο δημοφιλείς, στις επίσημες ροές, στις ειδοποιήσεις ροής κ.λπ., ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν σε αυτό που αναζητούν σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας. Οι broadcasted χρήστες έχουν επίσης την ευκαιρία να μεταδώσουν τις δικές τους εκπομπές συνεχούς ροής.

Η ακρόαση των ροών εδώ είναι δωρεάν. μια αναβαθμισμένη ιδιότητα μέλους για ένα μικρό μηνιαίο ασφάλιστρο δίνει στους ακροατές τη δυνατότητα να ακούν για απεριόριστο χρονικό διάστημα, να δημιουργούν ειδοποιήσεις και να απαλλαγούν από όλες τις διαφημίσεις.

Αυτό που μας αρέσει: Για τους ακροατές που θα ήθελαν να επωφεληθούν από την υπηρεσία Broadcastify εν κινήσει, προσφέρουν έναν πλήρως εξοπλισμένο ιστότοπο για κινητά που υποστηρίζεται στα περισσότερα smartphones, κινητές συσκευές και tablet, καθώς και υποστήριξη για εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για iOS , Android , Blackberry , Windows Mobile και άλλες κινητές συσκευές.

03 του 04

Ustream

Το Ustream διαφέρει λίγο από τις άλλες λίστες σε αυτό το άρθρο. είναι κατά κύριο λόγο μια ζωντανή υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο που μπορεί κανείς να συνδέσει, είτε για να μεταδώσει είτε για να παρακολουθήσει live streams.

Ωστόσο, είναι δυνατό να ακούσετε εδώ ζωντανές αστυνομικές σαρωτές και είναι μια δημοφιλής πηγή όταν άλλες πηγές ενδέχεται να μην εκπέμπουν. Θα πρέπει να κάνετε ένα μικρό σκάψιμο για να βρείτε αυτό που ψάχνετε? δοκιμάστε να αναζητήσετε "αστυνομικό σαρωτή" στο πεδίο αναζήτησης Ustream για να ξεκινήσετε.

Το Ustream χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες, οτιδήποτε από τη Λαϊκή μέχρι την Ψυχαγωγία στην Εκπαίδευση. Οι περισσότερες εκπομπές είναι ελεύθερες να παρακολουθήσουν και είναι δυνατή η ροή της δικής σας εκπομπής, αν θέλετε. Περισσότεροι από πενήντα εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίζουν το Ustream κάθε μήνα για να παρακολουθήσουν ζωντανά αθλητικά γεγονότα, να ακούσουν ραδιοφωνικές εκπομπές ή να κάνουν check in με την αγαπημένη τους τηλεοπτική προσωπικότητα.

Τι μας αρέσει: Ενώ παρακολουθείτε ή ακούτε κάτι, το Ustream προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα συζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν απευθείας με τους συναδέλφους τους ή τους ακροατές τους.

04 του 04

Συντονιστείτε

Το TuneIn προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να ακούσουν περισσότερους από 70.000 σταθμούς από όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε είδος από τη Jazz έως την Classical. Προσφέρουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία δημόσιων εκπομπών ασφάλειας, οτιδήποτε από τον αέρα, τη φωτιά, την αστυνομία, τις σιδηροδρομικές μεταφορές, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε πολλά άλλα.

Εκατοντάδες εκπομπές δημόσιας ασφάλειας ήταν διαθέσιμες για streaming και ακρόαση δωρεάν μέσα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Ακριβώς όπως το Ustream, χρειάζεται λίγη αναζήτηση για να βρείτε αυτό που ψάχνετε εδώ. θα θελήσετε να πληκτρολογήσετε "σαρωτή" στο πεδίο αναζήτησης του TuneIn και στη συνέχεια να πάτε από εκεί.

Το TuneIn προσφέρει μια πιο στοχοθετημένη αναζήτηση ανά είδος. μπορείτε να αναζητήσετε σαρωτές μέσα σε Air, Police, Fire και πολλά άλλα. Το TuneIn προσφέρει επίσης μια κινητή εφαρμογή διαθέσιμη για τις περισσότερες κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των tablet και των smartphones.

Τι μας αρέσει: Οι σαρωτές που βρίσκονται στην τοπική γεωγραφική περιοχή σας θα εμφανιστούν πρώτα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αν γνωρίζετε το όνομα του σαρωτή που αναζητάτε ή την τοποθεσία στην οποία είναι συνδεδεμένη, είναι καλή ιδέα να το δοκιμάσετε και στα αποτελέσματα αναζήτησης.