Όλοι οι κύκλοι του Google Plus (Google+), Stream και Hangouts

Ο οδηγός σας για τη χρήση των καλύτερων δυνατοτήτων του Google+

Το Google+ είναι η επίσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της Google, μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης στον κόσμο. Το Google+ έκανε το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2011 και αποσκοπεί στο να τραβήξει όλα τα περιφερειακά προϊόντα της Google (Gmail, Google Maps, αναζήτηση, Ημερολόγιο Google κ.λπ.) σε ένα συνεκτικό δίκτυο, το οποίο θα ήταν όσο το δυνατόν πιο ανοικτό και συνδεδεμένο, χρησιμοποιήστε το Google σε έναν ολοκληρωμένο πίνακα ελέγχου κοινωνικού περιεχομένου και περιεχομένου.

Για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Google+, θα πρέπει να κατανοήσετε μερικούς από τους όρους του Google+: Κύκλοι, Stream, Hangouts, Ροές, Προφίλ και + 1.

Google & # 43; Κύρια Βασικά

Οι Κύκλοι Google+ είναι απλά ένας τρόπος να οργανώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές συνδέσεις σας στο Google+. Εργασία, οικογένεια, χόμπι, οτιδήποτε μπορεί να σας ενδιαφέρει, όλοι έχουν τον δικό τους Κύκλο. Επιλέγετε με ποιον θέλετε να μοιράζεστε περιεχόμενο. για παράδειγμα, κάποιος στον Κύκλο Εργασίας σας πιθανότατα δεν θα ενδιαφέρεται για κάτι που σκέφτεστε να μοιραστείτε με τον Οικογενειακό Κύκλο σας.

Εκτός από την προσαρμογή των κύκλων σας ώστε να ταιριάζουν με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε στην πραγματική ζωή, μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τον τρόπο εμφάνισης του προφίλ σας σε κάθε Κύκλο που δημιουργείτε (δηλαδή, οι πληροφορίες σχέσεων μπορούν να διατηρούνται ξεχωριστά από το προφίλ εργασίας). Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το πώς λειτουργεί το Facebook , το οποίο δεν διαχωρίζει αυτές τις πληροφορίες.

Οι κύκλοι Google+ αναφέρονται στον τρόπο με τον οποίο οργανώνετε τις κοινωνικές επαφές σας. Μπορεί να έχετε έναν κύκλο για οικογένεια, έναν για συναδέλφους εργασίας και έναν για το αγαπημένο σας χόμπι. Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγετε να αλληλεπιδράσετε με αυτούς τους κύκλους εξαρτάται πλήρως από εσάς και μπορείτε να μοιραστείτε διαφορετικό περιεχόμενο με διαφορετικές ομάδες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εμφανίζονται διαφορετικά οι προσωπικές πληροφορίες του προφίλ σας σε διαφορετικές ομάδες.

Επειδή οι σχέσεις βρίσκονται στον πυρήνα οποιασδήποτε υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, ο κύκλος έχει ως στόχο να κάνει την κοινή χρήση με τους ανθρώπους στη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο διαισθητική. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν κύκλους με βάση τις συνδέσεις τους και στη συνέχεια να επιλέγουν ποιο περιεχόμενο θέλουν να μοιραστούν με αυτούς τους κύκλους.

Για παράδειγμα, λέτε ότι έχετε τρεις κύκλους: Οικογένεια, Συνεργάτες εργασίας, και Knitting Club. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό Κύκλο για κάθε μια από αυτές τις ομάδες και να μοιραστείτε τι θέλετε με κάθε μία από αυτές τις ομάδες. Ο Κύκλος Εργασίας σας δεν βλέπει τι μοιράζεστε με τον Οικογενειακό Κύκλο σας και ο κύκλος του Knitting Club δεν βλέπει τι μοιράζεστε με τον Κύκλο Εργασιών σας. Αυτός είναι ένας τρόπος για να καταστήσετε το περιεχόμενό σας όσο το δυνατόν πιο συναφές με εκείνα που θα έχει σημασία για αυτό.

Με απλά λόγια, οι Κύκλοι Google+ σάς βοηθούν να οργανώσετε την προσωπική σας λίστα επαφών με πιο ουσιαστικό τρόπο, με βάση τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με αυτούς τους ανθρώπους στην καθημερινή ζωή.

Πώς να ξεκινήσετε έναν κύκλο

Η εκκίνηση ενός Κύκλου Google είναι εύκολη. Κάντε κλικ στο εικονίδιο "Κύκλοι" στο επάνω μέρος του προφίλ σας στο Google+, επιλέξτε τα άτομα που θέλετε να δημιουργήσετε έναν Κύκλο και μεταφέρετέ τα με το ποντίκι σας στον Κύκλο που φέρει την ένδειξη "Βάλτε εδώ για να δημιουργήσετε έναν νέο κύκλο". Ένα άτομο μπορεί να βρίσκεται σε διάφορους κύκλους, ανάλογα με το πώς θα θέλατε να αλληλεπιδράσετε με αυτούς.

Πώς να βρείτε τους ανθρώπους να βάζουν τους κύκλους σας

Προτάσεις για άτομα που ίσως θέλετε να προσθέσετε στους κύκλους σας θα εμφανιστούν στο Stream σας. Αυτές οι προτάσεις προέρχονται από τις αλληλεπιδράσεις σας και την παρουσία σας σε άλλα προϊόντα της Google.

Τι είναι ένας εκτεταμένος κύκλος & # 34 ;;

Έχετε αρκετές επιλογές κατά την κοινή χρήση περιεχομένου με τους κύκλους σας. Κάτω από το πλαίσιο διαμοιρασμού "Τι νέο υπάρχει" είναι ένα αναπτυσσόμενο μενού που σας επιτρέπει να επιλέξετε ακριβώς με ποιον θέλετε να μοιραστείτε, συμπεριλαμβανομένων των Εκτεταμένων κύκλων. Αυτοί είναι απλώς άνθρωποι που είναι συνδεδεμένοι με κάποιον με τον οποίο είστε ήδη συνδεδεμένοι, αλλά δεν βρίσκονται στους άμεσους Κύκλους σας.

Επεξεργασία των κύκλων σας

Το Google+ κάνει την επεξεργασία των κύκλων σας αρκετά εύκολη.

Google & # 43; Κύκλους και θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων

Οι κύκλοι μπορεί να πάρουν μερικούς συνηθισμένους και κάποιες πληροφορίες θα μπορούσαν να μοιραστούν με τους Κύκλους που δεν σκοπεύετε. Υπάρχουν επίσης μερικές ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής :

Google & # 43; Βασικά στοιχεία ροής

Το Google+ Stream είναι παρόμοιο με τη ροή ειδήσεων Facebook, επειδή προορίζεται να είναι ένας συγκεντρωτικός πίνακας ελέγχου για όλο το περιεχόμενο που μοιράζονται τα άτομα με τα οποία έχετε κάνει συνδέσεις στο Google+. Οι πληροφορίες που βρίσκονται στο Stream θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν κείμενο, εικόνες , βίντεο , συνδέσμους και χάρτες . Υπάρχουν μερικά πράγματα που θέτουν το Google+ Ροή εκτός από άλλους συναδέλφους των κοινωνικών μέσων:

Πώς να μοιράζεστε τη ροή

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Google+ είναι η δυνατότητα να μοιράζεστε αυτό που βρίσκετε στον ιστό. Για να μοιραστείτε περιεχόμενο στο Google+:

Τι εμφανίζεται στην ροή

Η ροή σας θα σας δείξει όλες τις πληροφορίες που μοιράζονται μέσω των κύκλων σας, καθώς και περιεχόμενο που προσπαθούν να μοιραστούν μαζί σας άλλοι χρήστες. Σημείωση: έχετε περιορισμένο έλεγχο σχετικά με το ποιος βλέπει τι δημοσιεύετε στο Google+. Μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένους Κύκλους για να δείτε το περιεχόμενό σας ή να αποφασίσετε να μοιραστείτε δημόσια χωρίς φίλτρα. Ωστόσο, εάν κάποιος μοιράζεται το περιεχόμενό σας, μπορεί να το δει από περισσότερους ανθρώπους από ό, τι προορίζεται.

Βασικά στοιχεία του Google Hangouts

Τα Google Hangouts δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να συνομιλούν ουσιαστικά με οποιονδήποτε είναι διαθέσιμο στους κύκλους τους, μέσω συνομιλίας, ομαδικής συζήτησης και τηλεδιάσκεψης. Δεν απαιτείται προετοιμασία εκ των προτέρων, εκτός από τις βασικές τεχνικές ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες στα περισσότερα συστήματα υπολογιστών.

Για να ξεκινήσετε τη χρήση ενός Hangout ή να συμμετάσχετε σε ένα Hangout, οι χρήστες πρέπει να ελέγξουν εκ νέου ότι χρησιμοποιούν ένα υποστηριζόμενο πρόγραμμα περιήγησης στο Web , λειτουργικό σύστημα και να έχουν τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος που θα υποστηρίζουν άνετα μια συνεδρία Hangout (οι παρούσες απαιτήσεις συστήματος μπορούν να βρεθούν εδώ : Απαιτήσεις συστήματος για Hangouts). Θα χρειαστεί επίσης να εγκαταστήσετε την προσθήκη Google Voice and Video.

Για να ξεκινήσετε ένα hangout, απλώς κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί "Έναρξη Hangout" στη δεξιά στήλη του Google+ Stream. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε να προσκαλέσετε άτομα κάνοντας κλικ στο κείμενο "Προσθήκη ατόμων".

Οι ειδοποιήσεις που βρίσκεστε σε ένα Hangout ή οι φίλοι και οι συνεργάτες σας βρίσκονται σε ένα Hangout θα εμφανίζονται στη ροή σας. Κάθε ειδοποίηση θα συνοδεύεται από ένα κουμπί κειμένου που υποδεικνύει ότι μπορείτε να "Συμμετάσχετε σε αυτό το Hangout". Οι φίλοι που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε ένα Hangout ενδέχεται επίσης να σας στείλουν μια διεύθυνση URL ώστε να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο τρέχον Hangout.

Τα Hangouts είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με άλλα άτομα, να συντονίζετε τα χρονοδιαγράμματα, να εργάζεστε σε έργα ή απλά να συζητάτε για τα τρέχοντα happenings. Είναι εύκολο να δημιουργηθούν και να συνδεθούν εύκολα και να ακολουθήσουν τη διαδικασία της κοινωνικής δικτύωσης από τον υπολογιστή και στην πραγματική ζωή.

Προφίλ

Τα Προφίλ Google είναι η δημόσια και προσωπική σας παρουσίαση στον κόσμο σε όλες τις υπηρεσίες της Google, συμπεριλαμβανομένου του Google+. Εξαρτάται από εσάς πόσα στοιχεία επιλέγετε να μοιραστείτε δημοσίως στο προφίλ σας Google. από προεπιλογή, το πλήρες όνομά σας και το φύλο σας είναι ορατά στο ευρύ κοινό.

Μυστικότητα

Οι περισσότερες ανησυχίες σχετικά με την ιδιωτικότητα που μπορεί να έχουν οι χρήστες με το Google+ φαίνεται να έρχονται με απλές διορθώσεις. Ωστόσο, είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε πληροφορίες σε ένα δημόσιο δίκτυο.