Οι καλύτερες μηχανές αναζήτησης εικόνων στον Ιστό

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους χρήσης του ιστού είναι απλώς να αναζητήσετε εικόνες. Οι άνθρωποι αγαπούν να ψάχνουν για εικόνες σε απευθείας σύνδεση, και υπάρχουν πολλές τοποθεσίες και μηχανές αναζήτησης αφιερωμένη μόνο για να κυνηγήσει κάτω όλα τα είδη των εικόνων. Τα χρησιμοποιούμε ως μέρος ενός έργου, για να διακοσμήσουμε τους ιστοτόπους, τα ιστολόγιά μας ή τα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης και για πολλά άλλα. Εδώ είναι μια συλλογή μόνο μερικών από τις καλύτερες τοποθεσίες για την εύρεση εικόνων στο διαδίκτυο.

Μηχανές αναζήτησης εικόνων

Site Search Sites

Αντίστροφη αναζήτηση εικόνων

Αναρωτηθήκατε ποτέ πού ήλθε στην πραγματικότητα μια εικόνα που βλέπετε στον Ιστό, πώς χρησιμοποιείται, αν υπάρχουν τροποποιημένες εκδόσεις της εικόνας ή ότι μπορείτε να βρείτε εκδόσεις υψηλότερης ανάλυσης;

Η Google προσφέρει έναν πολύ εύκολο τρόπο για μια γρήγορη αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γενικό ερώτημα αναζήτησης Google, να εντοπίσετε μια εικόνα και στη συνέχεια να μεταφέρετε και αποθέσετε τη συγκεκριμένη εικόνα στη γραμμή αναζήτησης για να υποδείξετε ότι θέλετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας αυτήν την πραγματική εικόνα για να μάθετε πού μπορεί να υπάρχουν άλλες εμφανίσεις της ο ιστός. Εάν έχετε την άμεση διεύθυνση URL όπου βρίσκεται η εικόνα, μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας αυτήν ως αρχή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το TinEye ως μηχανή αναζήτησης αντίστροφης εικόνας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προέλευση της εικόνας. Ετσι δουλευει:

Το TinEye έχει διάφορες δυνατότητες. Για παράδειγμα: