Οι καλύτερες ιστοσελίδες δωρεάν αναζήτησης ατόμων

Γιατί να πληρώνετε για αναζητήσεις όταν μπορείτε να μάθετε τι χρειάζεστε δωρεάν;

Εάν έχετε κάνει ακόμα και τις πιο στοιχειώδεις αναζητήσεις στο διαδίκτυο για ένα συγκεκριμένο άτομο στο διαδίκτυο, γνωρίζετε ότι υπάρχουν (δυστυχώς) πολλοί ιστότοποι εκεί έξω που σας υπόσχονται τα πάντα για "ένα μικρό τίμημα". Το πρόβλημα είναι ότι οι ίδιες πληροφορίες που υπόσχονται να σας παραδώσουν μόλις καταθέσετε έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο με λίγη εκσκαφή και λίγη υπομονή. Η συμβουλή μας; Ποτέ μην πληρώνετε για να βρείτε κάποιον σε απευθείας σύνδεση .

Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια έρευνα, οι παρακάτω τοποθεσίες μπορούν να σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθειά σας να βρείτε πληροφορίες για κάποιον σε απευθείας σύνδεση. Εάν το άτομο που ψάχνετε έχει αφήσει κάποιο είδος ψηφιακού ίχνους, αυτές οι ιστοσελίδες θα σας βοηθήσουν να το βρείτε.

Κάθε ιστότοπος έχει ελεγχθεί για ποιότητα και συνέπεια. Όλοι τους είναι ελεύθεροι για αρχικές αναζητήσεις τη στιγμή της γραφής και όλοι τους προσφέρουν πληροφορίες που βρίσκονται στο δημόσιο τομέα.

Σημείωση: Ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται να χρεώνουν ένα τέλος για να υπερβούν τα βασικά.

Αν δεν βρείτε τίποτα

Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε περισσότερους από έναν ιστότοπους για αναζητήσεις, καθώς είναι απίθανο να βρείτε όλα όσα ψάχνετε σε μία ή δύο αναζητήσεις. Εάν κάποιος έχει αφήσει ένα ίχνος online - είτε πρόκειται για δημόσια αρχεία , ηλεκτρονικές καταχωρίσεις ή για άλλο περιεχόμενο - τουλάχιστον ένας από τους πόρους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να το εντοπίσετε.

Ενώ το Διαδίκτυο είναι ένας καταπληκτικός πόρος, αν το πρόσωπο που ψάχνετε δεν έχει ενεργό σε απευθείας σύνδεση με κάποιο τρόπο, έπεται ότι οι πληροφορίες του δεν θα είναι εύκολα διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, δεν υπάρχει αναζήτηση "μαγείας" που θα βοηθήσει τους αναγνώστες να βρουν ποιοι αναζητούν αν το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει αφήσει ίχνη δραστηριότητας στον δημόσιο τομέα.

Πόροι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε πληροφορίες

Η εκμάθηση της αποτελεσματικής χρήσης των μηχανών αναζήτησης και των εργαλείων αναζήτησης μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε πληροφορίες πιο αποτελεσματικά. Εδώ είναι πηγές πληροφοριών που σας βοηθούν να εντοπίσετε τι ψάχνετε:

Τηλεφωνικοί Κατάλογοι

Τις περισσότερες φορές, απλά πληκτρολογώντας έναν αριθμό τηλεφώνου στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης (ο κωδικός περιοχής περιλαμβάνεται) μπορεί να επιφέρει ακριβή αποτελέσματα, είτε πρόκειται για έναν αριθμό τηλεφώνου για επιχειρήσεις είτε για οικιακή χρήση. Ωστόσο, μερικές φορές ένας τηλεφωνικός κατάλογος - ένας εξειδικευμένος ιστότοπος που προσφέρει τεράστιους δείκτες δημοσιευμένων τηλεφωνικών αριθμών με συνοδευτικές πληροφορίες - μπορεί πραγματικά να έρθει χρήσιμος.

Επιχειρηματικές πληροφορίες

Οι περισσότερες επιχειρήσεις προσφέρουν μια εκπληκτική ποσότητα πληροφοριών σε απευθείας σύνδεση? δηλαδή εάν ξέρετε πού και πώς θα το βρείτε. Υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα είδη πληροφοριών, από αριθμούς τηλεφώνου έως διευθύνσεις στα βιογραφικά των μελών του σκάφους.

Πληροφορίες θανάτου και θύματος

Η εύρεση ενός online νέφους μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο δύσκολη, απλώς και μόνο επειδή οι εφημερίδες δημοσιεύουν περιλήψεις και δεν δημοσιεύονται πάντα στον Ιστό. Ωστόσο, με λίγη συζήτηση, οι παρακάτω ιστοτόποι μπορούν ενδεχομένως να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε ακριβώς ποιο ή τι ψάχνετε.

Γενικές πληροφορίες

Οι περισσότεροι ελεύθεροι ιστότοποι αναζήτησης προσφέρουν μια γρήγορη αρπαγή από τις πιο εύκολα προσβάσιμες πληροφορίες που μπορούν να βρουν. αυτό μπορεί ενδεχομένως να περιλαμβάνει διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου, επώνυμο και e-mail (ανάλογα με το τι το άτομο που ψάχνετε έχει μοιραστεί δημόσια στο διαδίκτυο).

Τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν προσπαθείτε να βρείτε άτομα online

Ο PT Barnum είπε ότι υπήρχε ένας "κοροϊδευτής γεννημένος κάθε λεπτό". Υπάρχουν πολλές, πολλές ιστοσελίδες εκεί έξω που παίζουν στην έμφυτη τάση μας να εμπιστευόμαστε, προκαλώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να παίζονται για κορόιδα κάθε χρόνο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ιστότοπους που υπόσχονται να βρουν πληροφορίες σχετικά με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, καθώς η προσπάθεια να βρεθεί αυτό το άτομο μπορεί μερικές φορές να ξεπεράσει την κοινή λογική μας.

Εδώ είναι τρία πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν ψάχνετε για άτομα online: