Οικογενειακό δέντρο τώρα: μια ελεύθερη και αμφιλεγόμενη τοποθεσία ανθρώπων

Το Family Tree Now είναι ένας ιστότοπος που στοχεύει να δώσει στους χρήστες τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία για να διερευνήσουν τη γενεαλογία τους , να αναζητήσουν πληροφορίες για άλλους ανθρώπους ή απλώς να μάθουν τι διατίθεται on-line για τον εαυτό τους. Η υπηρεσία ξεκίνησε το 2014.

Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία πληροφοριών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε αυτή την υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του ονόματος, του τηλεφώνου, της ημερομηνίας γέννησης, των συγγενών, των δημόσιων αρχείων (αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα αρχεία γεννήσεων, τα αρχεία γάμου, αρχεία και άλλες διαθέσιμες πληροφορίες από βάσεις δεδομένων δημόσιων αρχείων).

Σημείωση: Οι χρήστες του οικογενειακού δέντρου Τώρα πρέπει να κατανοήσουν ότι ο ιστότοπος δεν δηλώνει ότι οι διαθέσιμες πληροφορίες για τα δημόσια αρχεία είναι ακριβείς, συνεπώς, οι πληροφορίες που θα βρείτε στον ιστότοπο πρέπει να ελέγχονται για ακρίβεια.

Πώς είναι τώρα το Family Tree διαφορετικό;

Ο πιο μοναδικός παράγοντας που θέτει τώρα το Family Tree εκτός από άλλους ιστότοπους αναζήτησης είναι το γεγονός ότι όλες οι πληροφορίες εδώ είναι διαθέσιμες δωρεάν σε ένα μέρος χωρίς να απαιτείται εγγραφή. Όποιος έχει απλώς ένα επώνυμο είναι σε θέση να σκάψει οτιδήποτε: αριθμούς κινητού τηλεφώνου , πληροφορίες εργασίας, διευθύνσεις συγγενών και μια πληθώρα άλλων πληροφοριών. Αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο κοινό αν είστε πρόθυμοι να το σκάψετε και να τις αναζητήσετε σε διάφορους διαφορετικούς ιστότοπους, αλλά το Family Tree Now το παίρνει αρκετά βήματα ακόμα, τοποθετώντας το όλα σε ένα μέρος δωρεάν.

Τι είναι το οικογενειακό δέντρο τώρα;

Μια ευρεία ποικιλία πληροφοριών μπορεί να βρεθεί στο Family Tree Now, συμπεριλαμβανομένων αλλά δεν περιορίζονται σε:

Απογραφή : Περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν στις έρευνες απογραφής των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους ονόματος, της ηλικίας, του έτους γέννησης, του τόπου γέννησης, του φύλου, της οικογενειακής κατάστασης, του νομού απογραφής, το όνομα της μητέρας και τα μέλη του νοικοκυριού - συμπεριλαμβανομένων των πλήρων ονομάτων, των ηλικιών και του έτους γέννησης.

Εγγραφές γεννήσεων : Τα αρχεία γεννήσεων εμφανίζονται ανά νομό. κάντε κλικ στο νομό που αντιστοιχεί καλύτερα σε αυτό που ψάχνετε και θα πάρετε το πλήρες όνομα, το φύλο, την ημερομηνία γέννησης, την κομητεία, το κράτος και ακόμη και το πατρικό όνομα της μητέρας του ατόμου που αναζητάτε. Αυτές οι πληροφορίες συγκεντρώνονται από δημόσιες πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται απευθείας από ζωτικά αρχεία του νομού.

Εγγραφές θανάτου : Οι πληροφορίες θανάτου τραβιούνται απευθείας από τον Δείκτη Κοινωνικών Ασφαλίσεων των ΗΠΑ. Μια συνοπτική αναζήτηση θα φέρει πίσω το πλήρες όνομα, καθώς και τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου . Κοιτώντας βαθύτερα, οι χρήστες είναι σε θέση να ανακαλύψουν τη γενική τοποθεσία στην οποία το άτομο πέθανε. αυτό περιορίζεται κυρίως στον ευρύ ταχυδρομικό κώδικα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να περιοριστεί στην πραγματική πόλη και πολιτεία.

Πληροφορίες διαβίωσης των ανθρώπων : Πρόκειται για πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί από χιλιάδες πηγές δημόσιων αρχείων κατανεμημένων στις Η.Π.Α., συμπεριλαμβανομένων αρχείων ιδιοκτησίας, επιχειρηματικών αρχείων, ιστορικών αρχείων και άλλων πηγών. Περιλαμβάνει το πλήρες όνομα, το έτος γέννησης, την πιθανή ηλικία, τους ενδεχόμενους άμεσους συγγενείς βάσει κερδοσκοπικών δεσμών (καθώς και τα πλήρη ονόματα, ηλικίες και έτη γέννησής τους), πιθανές "συγγενείς" (θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν πληροφορίες όπως συνάδελφοι καθώς και τα πλήρη ονόματα, τις ηλικίες και τα έτη γέννησής τους. τις τρέχουσες και παλιές διευθύνσεις και τη δυνατότητα χαρτογράφησης αυτών των τοποθεσιών, πλήρεις αριθμούς τηλεφώνου και αν αυτοί οι αριθμοί είναι σταθερά ή αριθμοί κινητού τηλεφώνου.

Δημόσια δέντρα μελών: Αυτό θα περιλάμβανε πληροφορίες που άλλα μέλη του Family Tree Now ίσως καταρτίζουν σε εσάς ή στο άτομο που αναζητάτε. Αυτό θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα γενεαλογικό έργο και χρειάζεται συνεργασία. Μπορείτε να δείτε όλα τα δημόσια οικογενειακά δέντρα εδώ: Δημόσια οικογενειακά δέντρα στο οικογενειακό δέντρο Τώρα.

Ένα πράγμα μοναδικό για τα οικογενειακά δέντρα Family Tree Now είναι το επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής που μπορούν να ορίσουν οι χρήστες στις γενεαλογικές τους αναζητήσεις, περιορίζοντας έτσι το ποσό των πληροφοριών που είναι διαθέσιμες στο κοινό κατά τη διάρκεια αυτών των γενεαλογικών αναζητήσεων. Υπάρχουν τρία βασικά επίπεδα ρυθμίσεων απορρήτου:

Εγγραφές γάμου : Μια πρώτη αναζήτηση παρέχει το όνομα και των δύο συμβαλλόμενων μερών που έχουν εισαχθεί στη σχέση γάμου, καθώς και τον μήνα, την ημερομηνία και το έτος. Προχωρώντας περαιτέρω, οι χρήστες μπορούν να δουν τα ονόματα των δύο μερών, τις ηλικίες τους κατά την ημερομηνία του γάμου, του νομού και του κράτους. Παρόμοια με τα αρχεία γεννήσεων, όλες αυτές οι πληροφορίες αποσύρονται από τα δημόσια αρχεία του νομού ανά νομό.

Αρχεία διαζυγίου : Η αναζήτηση στο ανώτατο επίπεδο αποκαλύπτει τα ονόματα των δύο μερών που συνήψαν συμφωνία διαζυγίου μαζί με την ημερομηνία καταγραφής του διαζυγίου. Προχωρώντας περισσότερο, είναι δυνατόν να δείτε τα ονόματα και τις ηλικίες και των δύο μερών κατά τη στιγμή της κατάθεσης διαζυγίου, καθώς και του νομού και του κράτους. Αυτές οι πληροφορίες έχουν τραβηχτεί απευθείας από δημόσια αρχεία του νομού.

Οι καταγραφές του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου: Αν το άτομο που αναζητάτε εξυπηρετείται στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, θα μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες εδώ. Τα στρατιωτικά αρχεία περιλαμβάνουν το πλήρες όνομα, την ημερομηνία γέννησης και την ημερομηνία κατάταξης. η περαιτέρω έρευνα αποκαλύπτει αυτές τις πληροφορίες συν τη διαμονή τους κατά τη στιγμή της στρατολόγησης, της φυλής, της οικογενειακής κατάστασης, του επιπέδου εκπαίδευσης, του αριθμού στρατιωτικού τους αριθμού, της θητείας, του κώδικα υποκαταστήματος και του βαθμού στρατιωτικού χαρακτήρα (ιδιωτικός, ειδικός, .). Αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο κοινό από τα στρατιωτικά αρχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ .

Τι συγκεντρώνουν επάνω μου ενώ χρησιμοποιώ τον ιστότοπο;

Εκτός από όλες τις πληροφορίες που συζητήθηκαν μέχρι στιγμής ότι το Family Tree Now παρέχει σε αναζήτηση, ο ιστότοπος συγκεντρώνει επίσης αρκετά στοιχεία για τους επισκέπτες του ίδιου του ιστότοπου.

Το οικογενειακό δέντρο Τώρα δεν απαιτεί από τους χρήστες να εγγραφούν για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες τους. Όταν κάποιος εγγράφεται (είναι δωρεάν) για να γίνει επίσημος χρήστης των υπηρεσιών Family Tree Now, δίνουν στην υπηρεσία το όνομα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον κωδικό πρόσβασης, αλλά συλλέγουν επίσης πληροφορίες μέσω cookies και άλλων τεχνολογιών αναγνώρισης από την στιγμή που οι χρήστες απλώς επισκέπτονται τον ιστότοπο Γιατί οι διαφημίσεις με ακολουθούν σε όλο τον ιστό για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί αυτό).

Αυτές οι πληροφορίες που συλλέγονται περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP του χρήστη, τον αναγνωριστικό της κινητής συσκευής, το είδος του προγράμματος περιήγησης στο Web που χρησιμοποιεί, το είδος του λειτουργικού συστήματος που προσεγγίζει αυτήν την περίοδο, τον παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP) που χρησιμοποιούν για να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο , ακόμα και τις ιστοσελίδες που είχαν προβληθεί στο παρελθόν προτού φτάσουν στο Οικογενειακό Δέντρο τώρα. Εάν αυτό ακούγεται λίγο ενοχλητικό για τους αναγνώστες, σημειώστε ότι αυτές οι εξατομικευμένες λεπτομέρειες συλλέγονται σχεδόν σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, ειδικά όταν είστε πλήρως συνδεδεμένοι (διαβάστε το Google Spy για μένα για μια εμπιστευτική ματιά στο πώς αυτό επιτυγχάνεται).

Πώς χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που συλλέγουν;

Όπως και πολλοί άλλοι ιστότοποι που συλλέγουν αυτό το είδος δεδομένων, το Family Tree Now χρησιμοποιεί αυτό για να κάνει την εμπειρία του χρήστη στον ιστότοπό του πιο εξατομικευμένη και έτσι πιο ευχάριστη. Για παράδειγμα, όταν κάποιος δημιουργεί έναν λογαριασμό, είναι σε θέση να προσαρμόσει αυτό που βλέπει αυτό το άτομο για να βεβαιωθεί ότι είναι ενδιαφέρον γι 'αυτόν. Εάν ένας χρήστης επιλέξει να λάβει αλληλογραφία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Family Tree Now θα χρησιμοποιήσει αυτήν την άδεια για να στείλει διαφημιστική επικοινωνία.

Ενώ οι χρήστες δεν χρειάζονται λογαριασμό ή ακόμα και εγγραφή για να χρησιμοποιήσουν το Family Tree Now, όλες αυτές οι πληροφορίες συγκεντρώνονται κατά τη χρήση του ιστότοπου. Αυτές οι πληροφορίες που συλλέγονται σε συνδυασμό με τον όγκο των δεδομένων που μπορούν να αναζητηθούν από το κοινό και είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο Family Tree Now θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια πιθανή ανησυχία για τους αναγνώστες στους οποίους η ιδιωτικότητα αποτελεί προτεραιότητα.

Πώς μπορώ να βγούμε από το οικογενειακό δέντρο τώρα;

Μπορείτε να ζητήσετε να αφαιρεθούν οι πληροφορίες σας από την ιστοσελίδα Family Tree Now, επισκεφθείτε τη σελίδα εξαίρεσης. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία απευθείας στη σελίδα επαφών τους.

Σημείωση: Παρόλο που μπορείτε σίγουρα να εξαιρεθείτε από τις πληροφορίες που διαθέτετε για το Family Tree Now, αυτό σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται ότι αυτές οι πληροφορίες δεν θα είναι διαθέσιμες παντού online. απλώς το καθιστά λιγότερο διαθέσιμο σε αυτόν τον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Πόσο γρήγορα οι πληροφορίες μου αφαιρούνται από το οικογενειακό δέντρο τώρα;

Φαίνεται ότι υπάρχουν μεικτές αναφορές για το πόσο επιτυχημένη είναι η διαδικασία απομάκρυνσης / εξαίρεσης στο Οικογενειακό Δέντρο. Τώρα είναι πραγματικά, με μερικούς αναγνώστες να αναφέρουν ότι τα ζητήματά τους έχουν ληφθεί μέριμνα μέσα σε 48 ώρες ή λιγότερο και άλλοι αναγνώστες έλαβαν λάθη που ανέφεραν τα αιτήματά τους δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία.

Το οικογενειακό δέντρο παραβιάζει τώρα το απόρρητο των πολιτών; Είναι αυτό το νόμιμο;

Αυτή η ερώτηση είναι δύσκολο να απαντηθεί. Το οικογενειακό δέντρο Τώρα δεν κάνει τίποτα αναγκαστικά παράνομο. όλες οι πληροφορίες που έχουν τραβήξει σε ένα βολικό μέρος είναι προσιτές σε όλους όσοι έχουν το χρόνο και την ενέργεια να σκάψουν γι 'αυτό (για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ελεύθερους ιστότοπους για να βρείτε τα ίδια δημόσια αρχεία online ).

Ωστόσο, αυτό που θέτει πραγματικά το Family Tree Now είναι το γεγονός ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να εγγραφούν για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες, δεν υπάρχει paywall, και το ποσό των "κερδοσκοπικών" πληροφοριών που παρουσιάζονται στις ενώσεις των ανθρώπων με άλλους ανθρώπους, καθώς και το γεγονός ότι ο ιστότοπος δημοσιεύει δημοσίως τις πληροφορίες των ανηλίκων, θα μπορούσε ενδεχομένως να αποτελεί κίνδυνο για την ιδιωτική ζωή. Αυτή η πρακτική έχει κάνει το Family Tree Now τόσο δημοφιλές όσο και κάπως αμφιλεγόμενο.

Πώς μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου;

Εάν ανησυχείτε για το πόσες πληροφορίες έχετε βρει για τον εαυτό σας στο Family Tree Now και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς στον Ιστό, μπορείτε να βρείτε μερικούς πόρους που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ιδιωτικοί και ασφαλείς στο διαδίκτυο: