Ρυθμίσεις απορρήτου του YouTube

Διατηρήστε την ιδιωτικότητά σας στο YouTube

Οι ρυθμίσεις απορρήτου του YouTube θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε την ταυτότητά σας και να διατηρήσετε ένα θετικό προφίλ ενώ μοιράζεστε τα βίντεό σας online. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διατηρήσετε - και να εγκαταλείψετε - το απόρρητό σας στο YouTube. Ρυθμίζοντας τις ρυθμίσεις του προφίλ σας, εξετάζοντας προσεκτικά το περιεχόμενο των βίντεό σας και ελέγχοντας τις ηλεκτρονικές αλληλεπιδράσεις, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και το απόρρητό σας στο YouTube.

Ας πάρουμε για να κλειδώσετε αυτά τα βίντεο!

01 από 10

Κρατήστε τα βίντεο σας ιδιωτικά

Μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε τα βίντεό σας στο YouTube με τον κόσμο ή μπορείτε να τα κρατήσετε ιδιωτικά και να περιορίσετε τους θεατές σε μια επιλογή 25.

Εάν ανεβάζετε πολλά ιδιωτικά βίντεο, ίσως θελήσετε να εξετάσετε έναν ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο εκτός από το YouTube .

Τούτου λεχθέντος, το YouTube είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα βίντεο, υποστηρίζοντας 4K βίντεο, 360 βίντεο και πολλά άλλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διερευνήσει άλλες πλατφόρμες πριν κάνετε έναν διακόπτη. Ενώ υπάρχουν άλλοι παίκτες, λίγοι έχουν τις δυνατότητες - ή τους αποβιβάσιμους πόρους - έναν ιστότοπο που ανήκει στο Google όπως το YouTube μπορεί να προσφέρει. Περισσότερο "

02 από 10

Ορίστε τα βίντεό σας σε "Εισηγμένες"

Εάν θέλετε να μοιραστείτε τα βίντεό σας με περισσότερα από 25 άτομα ή με άτομα που δεν έχουν λογαριασμό YouTube, μπορείτε να ορίσετε τα βίντεό σας ως "μη εισηγμένα". Όποιος έχει την άμεση διεύθυνση ιστού, μπορεί να παρακολουθήσει ένα βίντεο που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, αλλά χωρίς τη διεύθυνση, τα βίντεο είναι αδύνατο να βρεθούν. Δεν εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης, στο κανάλι σας στο YouTube ή οπουδήποτε αλλού στον ιστότοπο.

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη ρύθμιση εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα βίντεο χωρίς να το βλέπει το κοινό. Αν έχετε έναν πελάτη ή έναν φίλο, μπορεί να θέλουν να μοιραστείτε κάτι χωρίς να γίνει ιός.

03 από 10

Παρακολουθήστε το περιεχόμενο των βίντεό σας

Είναι εύκολο να μοιραστείτε εν αγνοία πολλές προσωπικές λεπτομέρειες σε ένα βίντεο - όπως το πού ζείτε, τι είναι το εσωτερικό του σπιτιού σας και ποια είναι η οικογένειά σας. Αποφύγετε αυτό εάν ανησυχείτε για το απόρρητό σας στο YouTube.

Το καλύτερο στοίχημα είναι να σχεδιάσετε ένα θέμα για το περιεχόμενό σας και να περιορίσετε αυτό που εμφανίζετε στα βίντεό σας. Δημιουργήστε ένα απλό σύνολο και μην συζητάτε προσωπικά θέματα. Μιλήστε για το θέμα σας, αλλά μην εμφανίζετε τίποτα που θα μπορούσε να δελεάσει κάποιον να προσπαθήσει να σας εκμεταλλευτεί.

04 από 10

Επεξεργασία προφίλ λογαριασμού

Το προφίλ του λογαριασμού σας στο YouTube σάς επιτρέπει να μοιράζεστε πληροφορίες σχετικά με το όνομά σας, την τοποθεσία σας, τον τρόπο ζωής σας και το προσωπικό σας ιστορικό. Εάν ανησυχείτε για το απόρρητο του YouTube, μην μοιράζεστε πάρα πολλές πληροφορίες.

Κρατήστε τα πράγματα διασκεδαστικά, ελαφρά και αόριστα. Κάτω από τα συμφέροντα, μην βάζετε "τη συλλογή Rolexes και αφήνοντας την πόρτα ξεκλείδωτη!" Περισσότερο "

05 από 10

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού σας

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τη δραστηριότητά σας στο YouTube ιδιωτική από ξένους, μπορείτε να το κάνετε αυτό με τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού σας YouTube. Μπορείτε να ελέγξετε ποιος μπορεί να σας στείλει μηνύματα και να μοιραστεί βίντεο και τι μπορούν να δουν και να γνωρίζουν οι άλλοι για τα βίντεό σας. Περισσότερο "

06 από 10

Ελέγξτε τα σχόλια, τις αξιολογήσεις και τις απαντήσεις

Το YouTube σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τα βίντεό σας με ένα ευρύ κοινό και μερικές φορές το κοινό περιλαμβάνει άσχημα άτομα που εκδίδουν προσβολές στον ιστό.

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις βίντεο για να μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση και να εγκρίνετε σχόλια, απαντήσεις βίντεο και αξιολογήσεις. Αυτό εμποδίζει τη δημοσίευση ακατάλληλων σχολίων και αποτρέπει τις αφίσες να δοκιμάσουν ξανά. Περισσότερο "

07 από 10

Διαχειριστείτε τα βίντεό σας

Τα βίντεο του YouTube εξαπλώνονται πολύ πέρα ​​από τον ιστότοπο και πολύ πέρα ​​από τον υπολογιστή. Εάν ανησυχείτε για τα βίντεό σας που είναι ενσωματωμένα σε ιστότοπους ξένων ή για μετάδοση μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας και τηλεόρασης, προσαρμόστε τις επιλογές Embeddin g και Syndication .

08 από 10

Κοινή χρήση δραστηριοτήτων

Ο λογαριασμός σας στο YouTube σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τη δραστηριότητά σας στον ιστότοπο ορατή σε άλλους χρήστες. Αν ανησυχείτε για το απόρρητο, καλό είναι να μην αφήνετε στους άλλους να γνωρίζουν τι κάνετε σε μια συνεχώς ενημερωμένη βάση.

09 από 10

Ελέγξτε την κατάσταση του λογαριασμού σας

Είναι καλή ιδέα να ελέγχετε την κατάσταση του λογαριασμού σας κάθε φορά. Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα ασυνήθιστο που να σημαίνει ότι ένας ξένος έχει αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

10 από 10

Αναφέρετε τυχόν κακή συμπεριφορά

Το YouTube είναι μια κοινότητα και αν κάποιος σας παρενοχλεί παραβιάζοντας το ιδιωτικό σας απόρρητο ή είναι ακατάλληλο, είναι καλύτερο να αναφέρετε τη συμπεριφορά. Υπάρχει ένα ειδικό εργαλείο βοήθειας & ασφάλειας για να το κάνετε ακριβώς αυτό.