Οδηγός ρύθμισης καναλιού YouTube

01 από 09

Εγγραφή καναλιού YouTube

Προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε στο YouTube , πρέπει να εγγραφείτε. Είναι εύκολο να το κάνετε, απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να εγγραφείτε στο YouTube . Όταν εγγραφείτε στο YouTube, σκεφτείτε προσεκτικά το όνομα χρήστη σας. Αυτό θα είναι το ίδιο όνομα που δίνεται στο κανάλι σας στο YouTube, οπότε επιλέξτε κάτι κατάλληλο για τα βίντεο που θα μεταφορτώσετε.

Μόλις έχετε ρυθμίσει το λογαριασμό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το κανάλι σας στο YouTube.

02 του 09

Επεξεργαστείτε το κανάλι σας στο YouTube

Όλοι όσοι εγγραφούν στο YouTube λαμβάνουν αυτόματα ένα κανάλι YouTube. Για να προσαρμόσετε το κανάλι σας στο YouTube, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία καναλιού στην αρχική σελίδα του YouTube.

Τώρα, θα μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του καναλιού σας στο YouTube, να προσθέσετε βίντεο στο κανάλι σας YouTube και να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που εμφανίζονται στο κανάλι.

03 του 09

Αλλάξτε τις πληροφορίες του καναλιού σας στο YouTube

Η πρώτη σας επιλογή είναι να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες καναλιού σας στο YouTube. Αυτός είναι ο τόπος όπου μπορείτε να γράψετε τόσο πολύ όσο και λίγα που θέλετε για τον εαυτό σας και τα βίντεό σας.

Στη σελίδα πληροφοριών καναλιού YouTube μπορείτε επίσης να εισάγετε ετικέτες που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε το κανάλι σας στο YouTube και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ώστε να επιτρέπεται στους χρήστες να σχολιάζουν το κανάλι σας YouTube και πολλά άλλα.

04 του 09

Σχεδιασμός καναλιού YouTube

Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε το σχεδιασμό του καναλιού σας στο YouTube. Αυτή η σελίδα σάς προσφέρει πολλές επιλογές για να αλλάξετε το χρωματικό σχήμα, τη διάταξη και το περιεχόμενο που εμφανίζονται στο κανάλι σας στο YouTube.

05 του 09

Οργανώστε το κανάλι σας στο YouTube

Οργανώστε τα βίντεο στο κανάλι σας YouTube επιλέγοντάς τα με τη σειρά που θέλετε να εμφανίζονται. Μπορείτε να εμφανίσετε έως και εννέα βίντεο στο κανάλι σας στο YouTube.

06 του 09

Προσωπικό προφίλ του καναλιού YouTube

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε το προσωπικό προφίλ που εμφανίζεται στο κανάλι σας στο YouTube. Μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία, το όνομά σας, τα προσωπικά σας στοιχεία και άλλα - ή μπορείτε να επιλέξετε να μην συμπεριλάβετε ένα εκτεταμένο προφίλ.

07 του 09

Πληροφορίες καλλιτέχνη YouTube Channel

Η ρύθμιση του καναλιού YouTube σάς επιτρέπει επίσης να επεξεργάζεστε πληροφορίες σχετικά με την εργασία και τις επιρροές σας.

08 από 09

Πληροφορίες τοποθεσίας YouTube Chanel

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες τοποθεσίας για το κανάλι σας στο YouTube. Με την εμφάνιση της τοποθεσίας σας στο κανάλι σας YouTube, θα διευκολύνετε τους χρήστες να σας βρίσκουν αν ψάχνουν ανά τοποθεσία και θα συνδέσετε το κανάλι σας και με άλλους παραγωγούς σε κοντινές τοποθεσίες.

09 του 09

Προηγμένες επιλογές καναλιού YouTube

Οι προχωρημένες επιλογές του καναλιού YouTube σάς επιτρέπουν να προσθέσετε μια εξωτερική διεύθυνση URL και έναν τίτλο στο κανάλι σας YouTube και σε όλες τις σελίδες του βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, αν έχετε έναν άλλο ιστότοπο, μπορείτε να το συνδέσετε με το κανάλι σας στο YouTube.