Σύγκριση των διεθνών παρόχων υπηρεσιών Wi-Fi

Ασύρματη πρόσβαση στο Internet για ταξιδιώτες και πολεμιστές

Ένας διεθνής πάροχος υπηρεσιών ασύρματου Internet (WISP) προσφέρει ασύρματη πρόσβαση hotspot σε χώρες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας μία εύκολη σύνδεση. Τα hot-spots Wi-fi είναι πανταχού παρόντα σήμερα, ειδικά για τους ταξιδιώτες, με χιλιάδες hotspots σε όλο τον κόσμο σε δημόσιες τοποθεσίες όπως αεροδρόμια, ξενοδοχεία και καφετέριες. Παρόλο που μπορείτε να βρείτε δωρεάν wi-fi σε πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης , εάν είστε συχνός ταξιδιώτης, μπορείτε να προτιμήσετε τη διαβεβαίωση και την ευκολία να έχετε ένα ειδικό πρόγραμμα Wi-Fi για υπηρεσίες Internet που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε wi-fi hotspots στις περισσότερες χώρες με ένα λογαριασμό. Παρακάτω υπάρχουν διάφοροι πάροχοι ασύρματων υπηρεσιών Internet που προσφέρουν παγκόσμια πρόσβαση Wi-Fi στο Internet.

Boingo

Η Boingo Wireless ισχυρίζεται ότι είναι το μεγαλύτερο δίκτυο Wi-Fi hotspots παγκοσμίως, με πάνω από 125.000 hotspots σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων τοποθεσιών Starbucks, αεροδρομίου και ξενοδοχείων wi-fi. Η Boingo προσφέρει πολλά σχέδια για παγκόσμια ασύρματη πρόσβαση στο Internet σε αυτά τα hotspots, τόσο για χρήστες laptop (PC και Mac) όσο και για smartphones (υποστηρίζονται πολλές διαφορετικές συσκευές).

Τα σχέδια που προσφέρονται, από αυτή τη γραφή, είναι:

Περισσότερο "

περνώ

Το iPass είναι το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας πολυ-τεχνολογίας στον κόσμο: προσφέρουν κινητή ευρυζωνική σύνδεση, wi-fi και ethernet και dial-up πρόσβαση παγκοσμίως. Στην πραγματικότητα, η πλατφόρμα iPass χρησιμοποιείται από τους φορείς τηλεπικοινωνιών και κινητής τηλεφωνίας για να επεκτείνουν την κάλυψη δικτύου wi-fi - η AT & T και η T-Mobile είναι εταίροι της iPass. Υπάρχουν πάνω από 140.000 καταστήματα wifi και ethernet iPass σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που το iPass προσφέρεται ως πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις, οι Συνεργάτες iPass Reseller προσφέρουν πρόσβαση στο Internet iPass σε ιδιώτες, όπως:

Περισσότερο "

AT & T Wi-Fi

Η AT & T προσφέρει υπηρεσία wi-fi hotspot για δωρεάν επιλογή πελατών και ως συνδρομητική συνδρομή ή εφάπαξ τέλος για άλλους χρήστες. Τα hotspot wi-fi βρίσκονται σε χιλιάδες αεροδρόμια, Starbucks, Barnes & Noble, McDonald's και άλλες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο (Δείτε το χάρτη των τοποθεσιών AT & T Wi-Fi για να δείτε την κάλυψή τους.)

Η δωρεάν υπηρεσία AT & T Basic Wi-Fi είναι διαθέσιμη σε τρεις τύπους τρέχοντων πελατών της AT & T:

Η βασική υπηρεσία Wi-Fi, ωστόσο, δεν περιλαμβάνει τη διεθνή πρόσβαση w-fi μέσω των συνεργατών περιαγωγής της AT & T. Για πρόσβαση σε παγκόσμια περιαγωγή, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Wi-Fi Premier της AT & T, το οποίο περιλαμβάνει τη βασική πρόσβαση στο Internet Hotspot και τη διεθνή περιαγωγή για $ 19.99 το μήνα.

Οι πελάτες εκτός AT & T μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα Premier ή να πληρώσουν 3,99 δολάρια για κάθε συνεδρία hotspot wi-fi (σε τοποθεσίες των ΗΠΑ). Περισσότερο "

T-Mobile Wi-Fi

Η υπηρεσία T-Mobile HotSpot διατίθεται σε περισσότερες από 45.000 θέσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων, των ξενοδοχείων, του Starbucks και του Barnes & Noble.

Οι σημερινοί πελάτες ασύρματου τηλεφώνου της T-Mobile μπορούν να έχουν απεριόριστη χρήση hotspot σε εθνικό επίπεδο για 9,99 δολάρια ανά μήνα. Για τους πελάτες που δεν είναι T-Mobile, το μηνιαίο κόστος είναι 39,99 δολάρια το μήνα. Η χρήση του DayPass είναι επίσης διαθέσιμη σε τιμές διαφορετικές από την τοποθεσία.

Για ορισμένες διεθνείς και αμερικανικές θέσεις hotspot, μπορεί να ισχύσει επιπλέον χρέωση περιαγωγής (από 0,07 $ ανά λεπτό έως 6,99 € ανά ημέρα). Περισσότερο "

Verizon Wi-Fi

Παρόλο που η υπηρεσία Wi-Fi hotspot της Verizon δεν είναι διεθνής, παρέχονται πληροφορίες για σύγκριση με άλλα εθνικά σχέδια. Η υπηρεσία Wi-Fi hotspot της Verizon είναι δωρεάν για τους προκριθέντες συνδρομητές οικιακών υπηρεσιών της Verizon Internet. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες αγορές στις Η.Π.Α. (αναζήτηση για κοντινό ξενοδοχείο, αεροδρόμιο ή εστιατόριο που διαθέτει υπηρεσία Hotspot Verizon Wi-Fi με τον κατάλογο Wi-Fi HotSpot Access).

Η υπηρεσία αυτή τη στιγμή δεν προσφέρεται σε οικιακούς πελάτες μη Verizon και μπορεί να προσπελαστεί μόνο μέσω φορητών υπολογιστών μέσω του λογισμικού Verizon Wi-Fi Connect. Περισσότερο "

Sprint PCS Wi-Fi

Η Sprint προσφέρει υψηλής ταχύτητας ασύρματη πρόσβαση σε δημόσιες αμερικανικές και διεθνείς hotspots. Δυστυχώς, εκτός από την ένδειξη ότι χρειάζεστε το λογισμικό Sprint PCS Connection Manager για να συνδεθείτε στη θέση wi-fi, ο ιστότοπος της Sprint από αυτή τη γραφή δεν προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη ή την τιμολόγηση. Για να αγοράσετε, πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων της Sprint.