Τι μπορεί να κάνει ένα Home Theater In-A-Box για μένα;

Τι είναι το Home Theater σε κιβώτιο και τι μπορεί να κάνει για εσάς

Home Theater χωρίς τη βδομάδα

ΑΓΑΠΩΝΕΤΕ να πηγαίνετε στις ταινίες, αλλά δεν έχετε πάντα το χρόνο να συγκεντρώσετε την οικογένεια και να περάσετε στο τοπικό σινεμά ή είστε σε θέση να πληρώσετε τα χρήματα για να πληρώσετε τα εισιτήρια και το ποπ κορν. Έτσι, συχνά καταφεύγετε σε ενοικιάσεις ταινιών στο τοπικό κατάστημα βίντεο, αλλά παρακολουθώντας τους στην τηλεόραση απλά δεν το κόβετε πάντα. Η εικόνα από τα DVD ή τους δίσκους Blu-ray σας φαίνεται καλή, αλλά ο ήχος από τα ηχεία της τηλεόρασης είναι πραγματικά κακός.

Ο γείτονάς σας διαθέτει μια τεράστια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη, συσκευή Blu-ray / DVD, δέκτη Home Theater, ηχεία και ένα subwoofer που μπορείτε να «αισθανθείτε» όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε. Τα παιδιά σας σας παρακαλούν να λάβετε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου, αλλά ο συνεργάτης σας λέει ότι δεν υπάρχει τρόπος να αναδιαμορφώσετε το σαλόνι για να φιλοξενήσετε "όλα αυτά τα σκουπίδια". Τόσο πώς μπορείτε:

Η λύση Home Theater-in-a-Box

Μια λύση για τη βελτίωση του ήχου της τηλεόρασής σας είναι μια μπάρα ήχου . Οι ηχητικές ράβδοι είναι πολύ δημοφιλείς, ενσωματώνουν ηχεία, ενισχυτές και συνδέσεις τοποθετημένα μέσα σε ένα ερμάριο που μοιάζει με μπαρ και μπορεί να τοποθετηθεί κάτω ή πάνω από μια τηλεόραση. Μπορούν να βελτιώσουν αυτόν τον ήχο της τηλεόρασης, αλλά δεν αποδίδουν πάντα αυτή την εμπειρία ήχου surround που συμπληρώνει το δωμάτιο. Η καλύτερη λύση: Ένα σύστημα Home Theatre-in-a-Box.

Παρόλο που δεν βρίσκεται στο ίδιο πρωτάθλημα με τους γείτονές σας, το σύστημα home-to-the-box είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε στο home theater, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ ενός sound bar και ενός ακόμη πολύπλοκη ρύθμιση.

Οφέλη από ένα σύστημα Home Theatre-in-a-Box

Τα συστήματα home-in-a-box διατίθενται σε λογικές τιμές. Τα ολοκληρωμένα συστήματα αρχίζουν τόσο χαμηλά όσο τα $ 200, αλλά μπορούν να φτάσουν τα $ 2.000 ή περισσότερα. Αυτά τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου θα βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών και καταστήματα μεγάλων θυρίδων, όπως η Costco και η Walmart - και, φυσικά, από ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Amazon. Εδώ είναι ένα περιγραφικό για το τι να περιμένουμε σε ένα πακέτο home-in-a-box:

Προσοχή κατά την εξέταση ενός συστήματος Home Theatre-in-a-Box

Η κατώτατη γραμμή στα συστήματα Home-Theater-in-a-Box

Παρά τα παραπάνω μειονεκτήματα, σε ένα εύρος τιμών από $ 200 έως $ 2.000, υπάρχει διαθέσιμο ένα σύστημα home-the-a-box που θα ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες για οικιακό θέατρο και ακουστική μουσική, είτε για ένα διαμέρισμα, αίθουσα συσκέψεων ή σαλόνι με μέτριο μέγεθος.

Η συμβουλή μου είναι να ελέγξετε πώς ακούγεται το σύστημα σε έναν τοπικό αντιπρόσωπο πριν λάβετε μια απόφαση. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επιστρέψετε το σύστημα σε εύλογο χρονικό διάστημα αν δεν ταιριάζει με τις ανάγκες ακρόασης μόλις το δοκιμάσετε στο σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Για μια δειγματοληψία των διαθέσιμων συστημάτων home-in-a-box, ανατρέξτε στη περιοδική μας λίστα με τις καλύτερες εκδόσεις Home Cinema .