Καλύτερα πρόσθετα και αξεσουάρ Home Theatre

Ελέγξτε μερικά εξαιρετικά πρόσθετα που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία οικιακού κινηματογράφου.

Δίδεται μεγάλη προσοχή στο βασικό εξοπλισμό που απαιτείται για την εμπειρία του home theatre, ωστόσο υπάρχουν πολλά ασυνήθιστα add-ons και αξεσουάρ που μπορούν να ενισχύσουν την απόλαυση του home theatre.

Ελέγξτε τη λίστα των προτάσεών μας που μπορούν να προσθέσουν τόσο τη λειτουργικότητα όσο και την αισθητική απόλαυση της εμπειρίας σας στο home theater. Κάποιες προτάσεις είναι πολύ φθηνές και πρακτικές για την εφαρμογή, ενώ άλλες είναι ακριβές και επιεικής, αλλά όλες προστίθενται στην ποικιλία και τι μπορεί να επιτευχθεί στην εμπειρία home-theater.

Εκτός από τις επιλογές που σκιαγραφούνται σε αυτή τη σελίδα, ελέγξτε επίσης τις προτάσεις μας για καθίσματα οικιακού κινηματογράφου , έπιπλα και τηλεόραση .

01 από 12

Ο επεξεργαστής οπτικής παρουσίας Darbee DVP-5000S

Darbee Visual Presence - Επεξεργαστής βίντεο DVP-5000S - Περιεχόμενα συσκευασίας. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Διαβάστε την αναθεώρηση

Το Darbee DVP-5000S Darbee Visual Presence είναι ένας μικρός επεξεργαστής βίντεο plug-and-play που τοποθετείτε ανάμεσα σε μια πηγή HDMI (όπως συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc, αναβάθμιση DVD player, δορυφορικό κιβώτιο ή δορυφορικό δέκτη) και την τηλεόραση ή τον προβολέα βίντεο.

Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες δημοφιλείς συσκευές επεξεργασίας βίντεο, το DVP-5000S δεν αναβαθμίζει την ανάλυση, καταστέλλει το θόρυβο του βίντεο παρασκηνίου ή τα αντικείμενα τέχνης και δεν εξομαλύνει την απόκριση κίνησης.

Αντ 'αυτού, το DVP-500S προσθέτει πληροφορίες βάθους στην προβαλλόμενη εικόνα χρησιμοποιώντας αντίθεση σε πραγματικό χρόνο σε pixel, φωτεινότητα και χειρισμό ευκρίνειας (που αναφέρεται ως φωτεινή διαμόρφωση). Αυτή η διαδικασία αποκαθιστά τις ελλείπουσες φυσικές "3D" πληροφορίες που ο εγκέφαλος προσπαθεί να δει μέσα στην 2D εικόνα. Ως αποτέλεσμα, η εικόνα φαίνεται να "σκάει" με μεγαλύτερη υφή, βάθος και περιοχή αντίθεσης.

Εάν χρησιμοποιηθεί κατάλληλα, το Darbee DVP-5000S κάνει μια μεγάλη προσθήκη στην εμπειρία τηλεόρασης και θέασης στο σπίτι. Στην πραγματικότητα, έχει συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο μέρος των καταναλωτών και των επαγγελματιών. Περισσότερο "

02 από 12

MantelMount

MantelMount Αρθρωτό τοίχο τηλεόρασης. Εικόνες που παρέχονται από το MantelMount

Ψάχνετε για έναν ασφαλή τρόπο τοποθέτησης της επίπεδης οθόνης LCD, Plasma ή OLED TV πάνω από τζάκι; Συνήθως, η τοποθέτηση μιας τηλεόρασης πάνω από ένα τζάκι δεν είναι καλή εξαιτίας δύο λόγων: Η διαρροή θερμότητας μέσω του τοίχου μπορεί να καταστρέψει ή να μειώσει τη διάρκεια ζωής της τηλεόρασής σας και, δύο, η τοποθέτηση μιας τηλεόρασης πάνω από το τζάκι έχει ως αποτέλεσμα η τηλεόραση να είναι πολύ υψηλή για φυσική εμπειρία θέασης, με αποτέλεσμα πολλοί πονάκια!

Ωστόσο, το MantelMount μπορεί να είναι απλώς η λύση καθώς θέτει την τηλεόραση έξω από τον τοίχο για να περιορίσει την έκθεση σε θερμότητα και επίσης παρέχει άρθρωση που επιτρέπει στην τηλεόραση όχι μόνο να περιστρέφεται από αριστερά προς τα δεξιά αλλά επιτρέπει να επιτρέπεται ολόκληρο το πλαίσιο της τηλεόρασης χαμηλώστε μπροστά στο τζάκι σε ένα πιο φυσικό επίπεδο θέασης (βεβαιωθείτε ότι το τζάκι σας δεν χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή).

Το MantelMount δεν είναι δύσκολο να εγκατασταθεί. Εντούτοις, προτείνω σίγουρα να ελέγξετε αν ο τοίχος σας μπορεί να στηρίξει το βάρος της βάσης και της τηλεόρασής σας και ότι η καμινάδα τζάκι σας δεν παράγει ανεπιθύμητη ποσότητα θερμότητας που μεταφέρεται στον τοίχο Ανατρέξτε στον Οδηγό Απαιτήσεων για τη συναρμολόγηση του Mantel) .

Επιπλέον, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι αν και το MantelMount απευθύνεται σε καταναλωτές που επιθυμούν μια εγκατάσταση πάνω από τζάκι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τοίχο που μπορεί να στηρίξει το βάρος του mount και της TV.

Για πρόσθετες ερωτήσεις, ανατρέξτε στη σελίδα FAQ MantelMount ή συμβουλευτείτε έναν εγκαταστάτη στο home cinema. Περισσότερο "

03 από 12

Σύνολο ασύρματου υπογούφερ Sunfire

Υπολογιστής Sunfire Universal Wireless Subwoofer Kit - Πομπός και δέκτης. Φωτογραφία © 2011 - Sunfire

Το Sunfire Universal Wireless Subwoofer Kit επιτρέπει στους καταναλωτές να πραγματοποιούν ασύρματη σύνδεση μεταξύ οποιουδήποτε υπογούφερ με είσοδο LFE ή γραμμής και κάθε δέκτη home theater με έξοδο προενίσχυσης subwoofer. Συνδέοντας τον πομπό SDSWITX στον δέκτη οικιακού κινηματογράφου και τον ασύρματο δέκτη SDSWIRX στο υπογούφερ, μπορείτε να εξαλείψετε το μακρύ και ασύμφορο καλώδιο ήχου υπογούφερ που απαιτείται συνήθως. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι έχετε περισσότερη ελευθερία να τοποθετήσετε το υπογούφερ σας σε ένα σημείο που πρέπει να το τοποθετήσετε για την καλύτερη απόκριση χαμηλής συχνότητας - εφ 'όσον έχετε μια πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος κοντά για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ισχύ για το υπογούφερ και τον ασύρματο δέκτη SDSWIRX .
Αγοράστε από την Amazon

Επίσης, ο πομπός SDSWITX μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έως δύο ασύρματους δέκτες SDSWIRX, επιτρέποντας την ασύρματη σύνδεση δύο υπογούφερ για το σύστημά σας, αν το επιθυμείτε. Μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του κιτ είναι εύρος μετάδοσης 25 ποδιών μέσω ζώνης 2.GHz, ανάλυση ήχου 16 bit και δυνατότητα δειγματοληψίας 48hHz. Η τιμή του πομπού SDSWITX και ενός δέκτη SDSWIRX είναι περίπου $ 160. Διατιμημένα ξεχωριστά, τόσο ο πομπός όσο και ο δέκτης διατιμώνται σε περίπου 80 δολάρια ανά τεμάχιο.
Αγοράστε από το Amazon - το ασύρματο πομπό υπογούφερ SDSWITX.
Αγοράστε από τον Amazon - τον οικιακό ασύρματο δέκτη υπογούφερ SDSWIRX. Περισσότερο "

04 από 12

Klipsch R-14SA Μονάδες ηχείων Dolby Atmos

Klipsch R-14SA Μονάδες ηχείων Dolby Atmos. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Μήπως αγοράσατε ένα δέκτη Home Cinema με Dolby Atmos και χρειάζεστε ηχεία για να αποκτήσετε εμπειρία αυτών των εφέ surround surround; Έχετε δύο επιλογές, τοποθετήστε τα ηχεία στην οροφή σας και προσθέστε ένα ζεύγος μονάδων ομιλητών που εκτοξεύουν κάθετα.

Τα R-14SA είναι συμπαγή κατακόρυφα ηχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση του συστήματος ηχείων Home Theatre για Dolby Atmos χωρίς να χρειαστεί να κόψετε το ταβάνι σας. Το συμπαγές περίβλημα μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από τα περισσότερα μεγάλα ηχεία καναλιών ώστε να μπορεί να αναπηδήσει ο ήχος από την οροφή.

Κάθε R-14SA διαθέτει 3/4-ιντσών Αλουμινίου Tweeter σε συνδυασμό με Hybrid Tractrix Horn, με ξεχωριστό γούφερ από χαλκό 4 ιντσών. Το περίβλημα του ηχείου είναι επίσης κεκλιμένο ελαφρώς προς τα εμπρός στο επάνω μέρος, έτσι ώστε ο ήχος να αναπηδά από την οροφή πλησιέστερα στην αρχική θέση ακρόασης. Οι διαστάσεις του ντουλαπιού είναι (HWD): 7,25 x 6 x 11,25-ίντσες.

Το Klipsch R-14SA αποτελεί ένα εξαιρετικό add-on για οικιακούς κινηματογράφους για όσους έχουν ήδη ένα παραδοσιακό ηχείο surround 5.1 ή 7.1 καναλιών, αλλά πρέπει να επωφεληθούν από τις δυνατότητες που προσφέρουν οι δέκτες Home Cinema με δυνατότητα Dolby Atmos. Το R-14SA πωλείται και τιμολογείται σε ζεύγη. Περισσότερο "

05 από 12

Panamax M5400-PM σύστημα διαχείρισης ενέργειας οικιακού κινηματογράφου

Panamax M5400-PM Σύστημα διαχείρισης ενέργειας οικιακού κινηματογράφου - Πρόσοψη με ενσωματωμένα εξαρτήματα. Φωτογραφίες © Robert Silva - Άδεια για να northcountry.info

Διαβάστε την αναθεώρηση

Έχετε ξοδέψει πολλά χρήματα και συγκέντρωσε πολλά εξαρτήματα οικιακού κινηματογράφου όλα αυτά τα χρόνια. Με κάθε αναβάθμιση ή προσθήκη, έχετε ένα άλλο καλώδιο τροφοδοσίας για να συνδέσετε το. Μετά την εξάντληση των επιλογών του τοίχου, προσθέτετε ένα προστατευτικό κύμα, έπειτα ένα άλλο, και στη συνέχεια εξαντλείται. Μια λύση σε αυτό το χάος είναι να αποκτήσετε ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης ενέργειας, όπως το Panamax M5400-PM, το οποίο όχι μόνο παρέχει όλα τα σημεία πώλησης που χρειάζεστε, αλλά περιλαμβάνει επίσης πρόσθετη συνδεσιμότητα που οργανώνει συνδέσεις καλωδίων και καλωδίων ethernet, και ρυθμίστε το επίπεδο τάσης σας και βοηθά στην εκκαθάριση της παρεμβολής ισχύος. Περισσότερο "

06 από 12

Panamax MR5100 Σύστημα διαχείρισης ενέργειας οικιακού κινηματογράφου

Φωτογραφία του συστήματος διαχείρισης ενέργειας Panamax MR5100 Home Theatre. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Διαβάστε την αναθεώρηση

Το Panamax MR5100 λειτουργεί ως ένα βολικό, συγκεντρωμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας που παρέχει όλα τα σημεία τροφοδοσίας που χρειάζεστε για τα gadgets οικιακού κινηματογράφου σας, καθώς και τις συνδέσεις καλωδίων και καλωδίων Ethernet. Το MR5100 διαθέτει μια οθόνη μπροστινού πίνακα που δείχνει την εισερχόμενη τάση και επίσης βοηθά στην εκκαθάριση παρεμβολών ισχύος και παρέχει προστασία από υπέρταση (συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης απενεργοποίησης).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν και το MR5100 παρέχει παρακολούθηση ισχύος, δεν παρέχει ρύθμιση τάσης. Περισσότερο "

07 από 12

Συστήματα τηλεχειρισμού Logitech Harmony Elite και Pro

Το σύστημα τηλεχειρισμού Logitech Harmony Elite. Εικόνες που παρέχονται από τη Logitech

Διαβάστε την αναθεώρηση

Το home cinema σίγουρα μας έδωσε περισσότερες και καλύτερες επιλογές για να απολαύσετε την οικιακή ψυχαγωγία. Ωστόσο, μας έδωσε επίσης την ακαταστασία των τηλεχειριστηρίων. Πολλοί από εμάς έχουν μισή ντουζίνα ή και περισσότερα απομακρυσμένα στο τραπέζι του καφέ. Η αναζήτηση για ένα τηλεχειριστήριο που μπορεί να τα κάνει όλα είναι το αληθινό "Άγιο Δισκοπότηρο" του home theatre. Υπάρχουν πολλά "καθολικά τηλεχειριστήρια" που μπορούν στη συνέχεια να αντικαταστήσουν μερικές από τις λειτουργίες της συλλογής του τηλεχειριστηρίου, αλλά τα συστήματα τηλεχειρισμού Logitech Elite και Pro μπορούν απλά να το κάνουν όλα με το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο ή μέσω των περισσότερων smartphones με μια εγκατεστημένη εφαρμογή και , ως πρόσθετο πλεονέκτημα, είτε το σύστημα είναι συμβατό με τον φωνητικό έλεγχο της Alexa μέσω των προϊόντων της Amazon Echo. Περισσότερο "

08 από 12

Amazon Echo Dot

Amazon Echo Dot. Χορηγία εικόνας από την Amazon

Το Amazon Echo dot είναι ένα εξαιρετικό add-on για home theatre, καθώς μπορεί να σας φέρει φωνητικό έλεγχο στη ρύθμιση του home theatre. Χρησιμοποιώντας πολλές δεξιότητες Alexa, όπως αυτές της Logitech, του Denon / Marantz HEOS, του Dish και του Samsung Smart Things, μπορείτε να ελέγξετε πολλές λειτουργίες της εγκατάστασης του home theatre, καθώς και του θερμοστάτη και του φωτισμού, χρησιμοποιώντας τον βοηθό φωνής Alexa . Επίσης, εάν διαθέτετε ραβδί ή κιβώτιο ρίψεων μέσων πυρκαγιάς πυρκαγιάς, η Alexa μπορεί να ελέγξει και αυτό μέσω του Echo Dot.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε το Echo Dot σε οποιοδήποτε δέκτη στερεοφωνικού ή οικιακού κινηματογράφου και να ακούσετε μουσική μέσω Bluetooth ή από επιλεγμένες υπηρεσίες streaming στο διαδίκτυο στο σύστημά σας.

Φυσικά, υπάρχουν όλα αυτά τα άλλα μεγάλα χαρακτηριστικά Echo Dot, όπως η πραγματοποίηση δωρεάν τηλεφωνικών κλήσεων από το ελεύθερο χέρι, η παραγγελία και η παράδοση, η αγορά (συμπεριλαμβανομένων και άλλων συσκευών οικιακού κινηματογράφου), η λήψη των πιο πρόσφατων πληροφοριών σχετικά με τις καιρικές συνθήκες και την κυκλοφορία και πολλά άλλα ! Περισσότερο "

09 από 12

Wilson Electronics SignalBoost DT Desktop Κυψελοειδές Ενισχυτικό Σήματος

Wilson Electronics SignalBoost DT Επιτραπέζιο ενισχυτή σημάτων - πακέτο μπροστά. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Διαβάστε την αναθεώρηση

Εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα συστροφή σε ένα home theatre add-on, το Wilson Electronics SignalBoost DT Desktop Cellular Signal Booster. Ο λόγος για τον οποίο αυτό το προϊόν μπορεί να κάνει ένα μεγάλο πρόσθετο για την αίθουσα του σπιτιού σας είναι ότι εάν η εγκατάσταση του οικιακού σας θεάτρου βρίσκεται σε υπόγειο ή σε τοποθεσία που έχει αδύναμο σήμα κινητού τηλεφώνου, μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία να αφήνετε πάντα το δωμάτιο μόνο πραγματοποιήστε ή λάβετε μια κλήση κινητού τηλεφώνου, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε το δωμάτιο για άλλες δραστηριότητες ή έργα. Το SignalBoost DT από την Wilson Electronics επιλύει αυτό το πρόβλημα παρέχοντας ένα ισχυρό σήμα στο κινητό σας τηλέφωνο στο σπίτι σας. Εγκατάσταση βίντεο, Περισσότερα »

10 από 12

Σύστημα Soda Bar - Αρχική σιντριβάνια

Wikimedia Commons

Αν έχετε ένα αφιερωμένο αίθουσα home theater, θα πρέπει να το εξοπλίζετε με περισσότερα από όλα αυτά τα gadgets, άνετα καθίσματα και διακόσμηση. Πρέπει επίσης να παρέχετε κάποιο αναψυκτικό για την οικογένεια και τους επισκέπτες σας. Αντί να επιστρέψετε στην κουζίνα για να πάρετε ένα ποτό και να χάσετε αυτή τη ζωηρή σκηνή δράσης, γιατί να μην έχετε πρόσβαση στο αναψυκτικό σας απευθείας στο δωμάτιο του σπιτιού σας με τη δική σας μηχανή σόδα; Ελέγξτε το σύστημα Soda Bar ως μία από τις επιλογές. Περισσότερο "

11 από 12

Μεγάλη βόρεια vintage μηχανές Popcorn

Wikimedia Commons

Τίποτα δεν κάνει μια ταινία πιο ευχάριστη από μια ζεστή, φρέσκια, τσάντα βουτυρωμένο ποπ κορν. Μην εγκαταλείπετε το θαμπό ποπ κορν μικροκυμάτων. Προσθέστε το αληθινό άρωμα και τη γεύση του νόστιμου ποπ κορν στην θέαση στο σπίτι σας. Προσθέστε την αίσθηση μιας πραγματικής παραχώρησης κινηματογραφικής αίθουσας με μια επαγγελματική μηχανή ποπ κορν. Περισσότερο "

12 από 12

Movie Αφίσες.com - Αφίσες ταινιών - Κλασικό και Νέο

Lonely Planet / Getty Images

Εντάξει, έτσι έχετε μια αίθουσα home theater και εξαιρετικό εξοπλισμό, αλλά οι τοίχοι είναι λίγο γυμνοί. Προσθέστε κάποια γνήσια ατμόσφαιρα κινηματογράφου προσθέτοντας μερικές vintage και μοντέρνες αφίσες ταινιών σε αυτούς τους γυμνούς τοίχους. Ελέγξτε την τεράστια επιλογή από το Movie Posters.com. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Ο σύνδεσμος (οι) ηλεκτρονικού εμπορίου που περιλαμβάνεται σε αυτό το άρθρο είναι ανεξάρτητο από το περιεχόμενό του. Μπορεί να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων σας μέσω συνδέσμων σε αυτή τη σελίδα.