Συμβουλές μηνυμάτων κειμένου που αποφεύγουν τα σχέδια δεδομένων

Δείτε πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την αποστολή μηνυμάτων σας ενώ αποφεύγετε τον ιστό για κινητά

Τα μηνύματα κειμένου από το κινητό σας είναι μέρος της υπηρεσίας σύντομων μηνυμάτων του κυψελωτού σας τηλεφωνητή. Δεν χρησιμοποιεί κανένα από τα δικαιώματά σας, αλλά εκτός εάν η υπηρεσία SMS περιλαμβάνεται στο μηνιαίο σας σχέδιο, μπορεί να υπάρχει μικρή χρέωση για κάθε κείμενο που στέλνετε.

Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα με την αποστολή μηνυμάτων ( SMS ) αυτές τις μέρες από την απλή αποστολή σύντομων μηνυμάτων στους φίλους σας. Εάν πληρώνετε ήδη ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου ή περιλαμβάνεται στο γενικό σας σχέδιο, ίσως δεν χρειάζεστε τον ιστό για κινητά, ο οποίος αποτελείται από υπηρεσίες διαδικτύου που βασίζονται σε προγράμματα περιήγησης και στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση από κινητές συσκευές όπως το κινητό σας τηλέφωνο, και η οποία μπορεί να επηρεάσει τη χρήση των δεδομένων σας. Χρησιμοποιήστε αντ 'αυτού τα μηνύματα κειμένου.

01 από 05

Facebook Mobile: Ενημέρωση της κατάστασής σας

Klaus Vedfelt / Getty Images

Αν είστε στο τρένο της κοινωνικής δικτύωσης τρέλα και Facebook είναι στο κανονικό ρεπερτόριό σας, δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στον υπολογιστή σας για να ενημερώσετε την κατάστασή σας για τους φίλους και τους συναδέλφους. Αντί να έχετε πρόσβαση στο Facebook σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για να δημοσιεύσετε μια ενημερωμένη έκδοση, μπορείτε να δημοσιεύσετε μια ενημέρωση κατάστασης χρησιμοποιώντας ένα μήνυμα κειμένου. Πρέπει να εγγραφείτε μία φορά με το Facebook για αυτή την δωρεάν υπηρεσία. Περισσότερο "

02 του 05

Twitter: Mobile Microblogging

Typo Art Bs / EyeEm / Getty Images

Θα ήταν δύσκολο να ακούσετε ένα πράγμα ή δύο για το διαδίκτυο χωρίς να εμφανιστεί το Twitter στο ραντάρ σας. Η υπηρεσία, η οποία ξεκίνησε ως υπηρεσία δωρεάν μικροδιακόμισης για χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, επεκτάθηκε σε μηνύματα κειμένου, ώστε να μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω SMS. Θα χρειαστεί να εγγραφείτε στο Twitter για την υπηρεσία, αλλά μετά από αυτό, μπορείτε να κάνετε κείμενο στο tweets σας από το κινητό σας τηλέφωνο. Περισσότερο "

03 του 05

Πληκτρολογήστε λαχεία

Adrienne Bresnahan / Getty Images

Εάν είστε λάτρης των διαγωνισμών, το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να σας βοηθήσει μέσω μηνυμάτων κειμένου. Στην πραγματικότητα, το SMS είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να εισέλθουν οι κληρώσεις αυτές τις μέρες.

Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στον υπολογιστή σας ή να χρησιμοποιείτε τον κινητό ιστό του κινητού τηλεφώνου σας για να εισάγετε λαχεία. Εάν είστε έξω και περίπου και κάποιος χτυπά την φαντασία σας, μπορείτε απλά να κειμένου για να εισέλθουν. Μερικοί διαγωνισμοί σας ενημερώνουν για λίγα δευτερόλεπτα αν έχετε κερδίσει. Περισσότερο "

04 του 05

Στείλτε με email ένα κινητό τηλέφωνο

Yagi Studio / Getty Images

Ακόμα κι αν δεν έχετε ρυθμίσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο κινητό σας ή στο τηλέφωνο του ατόμου στο οποίο στέλνετε, το κινητό σας τηλέφωνο εξακολουθεί να έχει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ξεκινάει με τον αριθμό τηλεφώνου. Μπορείτε να κάνετε κείμενο σε αυτό από το τηλέφωνό σας ακριβώς όπως θα στείλατε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτό. Λάβετε υπόψη ότι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται σε ένα μήνυμα κειμένου είναι πιθανόν να χωριστεί σε αρκετά σύντομα κείμενα. Περισσότερο "

05 του 05

Αγοράστε υποθήκη

Εικόνες Σαββατοκύριακου Inc./Getty Images

Πολλές υπηρεσίες web προσφέρουν ειδοποιήσεις μέσω μηνυμάτων SMS. Αν ψάχνετε για τα ευνοϊκά επιτόκια στεγαστικών δανείων, εγγραφείτε για καθημερινές ενημερώσεις κειμένου από τα δάνεια Quicken. Θα λαμβάνετε ένα μήνυμα κειμένου κάθε μέρα με τρέχοντα επιτόκια στεγαστικών δανείων, προωθήσεις και κληρώσεις. Περισσότερο "