Τι σημαίνει η LML;

Καταρρίπτοντας αυτό το παράξενο ακρωνύμιο που μπορεί συχνά να διακρίνεται σε όλα τα κοινωνικά μέσα

Ίσως έχετε δει κάποιον να γράψει "Lml" με το σχόλιό τους σε μια φωτογραφία Instagram ή να παρατηρήσει κάποιος που ακολουθήσατε συμπεριλαμβανόμενος #LML σε ένα tweet. Είναι ένα από τα λιγότερο δημοφιλή online αρκτικόλεξα , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι σημαίνει αυτό.

Αποδεικνύεται ότι η LML έχει δύο πιθανές σημασίες:

  1. Γελούν Mad Loud
  2. Αγαπώ την ζωή μου

Και οι δύο ερμηνείες είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά υπάρχουν μερικά κόλπα που αξίζουν να μάθουν για να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε ποιοι χρησιμοποιούνται όταν το βλέπετε online ή σε ένα μήνυμα κειμένου .

Γελούν Mad Loud

Μπορείτε να θεωρήσετε ότι η LML είναι κάπως μια παραλλαγή του LOL (Laugh Out Loud) όταν χρησιμοποιείται για να πει "γέλιο τρελός δυνατά". Η υπερβολική χρήση του LOL ως δημοφιλές αρκτικόλεξο online κατά τη διάρκεια των χρόνων έχει εξαντλήσει τις εκφραστικές επιπτώσεις του, οπότε χρησιμοποιώντας κάτι σαν το LML μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή όταν θέλετε πραγματικά να επικοινωνήσετε με το γεγονός ότι πραγματικά γελάτε δυνατά.

Παραδείγματα LML ως Laugh Mad Loud &

"Ο Lml δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το στόμα μου εντελώς, ενώ προσπαθούσα να φάω αυτό το κομμάτι πίτσα."

"Πω πω δεν έχω λόγια για το τι ακριβώς συνέβη στο σχολείο lml κλαίνω"

"Ο σκύλος μου συνεχίζει να γαβγίζει στο screensaver του laptop μου #LML #dogs #cute"

Αγαπώ την ζωή μου

Όταν χρησιμοποιείται για να ερμηνευθεί ως "αγαπώ τη ζωή μου", η LML είναι βασικά το αντίθετο από το πιο δημοφιλές ακρωνύμιο FML, το οποίο σημαίνει "f *** η ζωή μου" ή HML , που μπορεί να σημαίνει "μισώ τη ζωή μου". Η LML ως "αγαπάς τη ζωή μου" μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνήθως για να εκφράσει τη δική σας ικανοποίηση και εκτίμηση για μια θετική πτυχή της ζωής σας ή ένα ευνοϊκό γεγονός που μόλις έλαβε χώρα.

Παραδείγματα LML ως αγαπημένη ζωή μου & # 39;

"Πέρασε όλες τις τάξεις μου αυτό το εξάμηνο και τώρα είμαι έτοιμος να απολαύσω το καλοκαίρι #lml #grateful #school #summer"

"Τυχαία βρήκαμε $ 20 στο λεωφορείο σήμερα το πρωί Srsly lml τώρα"

"Έχοντας μια πραγματικά μεγάλη ημέρα τρίχας 3 άνθρωποι με έχουν συγχωρήσει σε αυτό και είναι μόνο 10am.Lml"

Πώς να το πείτε όταν κάποιος σημαίνει "Γελώντας λυπημένος" ή "αγαπώ τη ζωή μου"

Αυτό είναι ένα από αυτά τα πραγματικά δυσνόητα ακρωνύμια που μπορεί πραγματικά να είναι αρκετά δύσκολο να εντοπιστεί το σωστό νόημά του όταν εξετάζουμε το περιεχόμενό της. Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας την επόμενη φορά που θα δείτε το LML που χρησιμοποιείται online ή σε ένα κείμενο και δεν ξέρει πώς να το ερμηνεύσει.

Μιλούν για κάτι αστείο που συνέβη; Εάν το άτομο που χρησιμοποίησε LML σε μια ανάρτηση, ένα σχόλιο ή ένα μήνυμα περιγράφει ένα γεγονός που ακούγεται παράλογο ή διασκεδαστικό, πιθανότατα σημαίνει "γέλιο τρελός δυνατά" ως τρόπο να τονιστεί η χιουμοριστική πλευρά του.

Προσπαθούν να κάνουν ένα αστείο; Μερικοί άνθρωποι κάνουν αστεία που είναι σαρκαστικά, παρωδικά , ειρωνικά ή ακόμα και σκοτεινά. Εάν αισθάνεστε ότι κάποιος προσπαθεί να αντλήσει χιούμορ στο μήνυμά τους, είναι πιθανό να εννοούν να λένε «γέλιο τρελός δυνατά», για να τονίσω το γεγονός ότι βρίσκουν αστείο το δικό τους αστείο - και ότι πρέπει επίσης.

Έχει νόημα αν αντικαταστήσετε LML με LOL; Δεδομένου ότι το "γέλιο τρελό δυνατά" είναι εναλλάξιμο με το "γελούν δυνατά", μπορείτε να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε το LML με LOL και να ξαναδιαβάσετε ολόκληρη τη θέση ή το μήνυμα για να δείτε αν ακούγεται σωστό. Εάν ακούγεται σωστός όταν χρησιμοποιείται η LOL στη θέση της LML, οι πιθανότητες είναι το άτομο που έγραψε τη θέση ή το μήνυμα να λέει "γελούν τρελά δυνατά".

Είναι καυλιάρης για κάτι καλό που συνέβη σε αυτούς; Εδώ είναι όπου τα πράγματα είναι λίγο συγκεχυμένα όταν πρόκειται για την ερμηνεία LML. Μερικοί άνθρωποι καυχιέται για τα γεγονότα της ζωής τους για να αναδείξουν, στην οποία «αγαπούν τη ζωή μου», θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα. Αλλά άλλοι χρησιμοποιούν το χιούμορ ως έναν τρόπο για ταπεινότητα, πράγμα που σημαίνει ότι η χρήση του "γέλιου τρελών δυνατά" θα μπορούσε να προορίζεται ακόμα και όταν η "αγάπη της ζωής μου" μοιάζει να ταιριάζει. Έτσι, αν κάτι ακούγεται περισσότερο από ένα ταπεινό φτερό από μια απλή καλοσύνη, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δώσετε περισσότερο βάρος στο "γέλιο τρελών δυνατά" πάνω από το "αγαπούν τη ζωή μου".