Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μηνυμάτων κειμένου

Έχετε κουραστεί να διαγράψετε κείμενα στο τηλέφωνό σας; Μπορείτε να τα αρχειοθετήσετε δωρεάν

Όσο πιο πολύ το κείμενο, τόσο περισσότερο μπορεί να βρεθείτε να τα διαγράψετε όταν το κινητό σας διαθέτει χώρο αποθήκευσης. Τι γίνεται όμως αν αρχειοθετήσατε τα γραπτά μηνύματά σας online, έτσι ώστε να αποθηκεύονται για πάντα; Μπορείτε να (δωρεάν!) Με το Treasuremytext.

Παρόλο που υπάρχουν άλλοι τρόποι για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων κειμένου, απαιτούν συνήθως πιο προηγμένο χρήστη. Το Treasuremytext είναι η κύρια υπηρεσία που κάνει αυτό εύκολο.

Μετά από μια γρήγορη και δωρεάν εγγραφή στο Treasuremytext, είστε σε καλό δρόμο για την ελεύθερη αρχειοθέτηση μηνυμάτων κειμένου. Η υπηρεσία (ως επί το πλείστον δωρεάν) θα σας εκχωρήσει έναν τηλεφωνικό αριθμό μεγάλων αποστάσεων. Θα πάρετε έναν αριθμό για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και έναν διαφορετικό αριθμό για το Ηνωμένο Βασίλειο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η χρήση του αριθμού των ΗΠΑ και του Καναδά είναι δωρεάν. Ορισμένοι μεταφορείς στο Ηνωμένο Βασίλειο (όπως η T-Mobile και η Virgin Mobile ) μπορούν να αξιολογήσουν τα τέλη για τη χρήση αυτού του αριθμού τηλεφώνου.

Όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα κειμένου που θέλετε να αρχειοθετήσετε στο Internet στο Treasuremytext, απλώς προωθήστε το σε αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου.

Εάν βρίσκεστε σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου με τον μεταφορέα σας που έχει περιορισμένο αριθμό μηνυμάτων SMS, η προώθηση αυτού του μηνύματος θα μετρηθεί σε σχέση με το σύνολο των υπόλοιπων μηνυμάτων σας.

Το Treasuremytext, ωστόσο, δεν θα σας χρεώσει για το μπροστινό ή την αρχειοθέτηση.

Εάν βρίσκεστε σε ένα απεριόριστο σχέδιο ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου, η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν για εσάς.

Τα διεθνή γραπτά μηνύματα, από την άλλη πλευρά, κοστίζουν 5 λεπτά ανά SMS με διαφήμιση Treasuremytext στο μήνυμα ή 10 σεντ ανά κείμενο χωρίς διαφήμιση.

Μόλις τα μηνύματά σας αποθηκευτούν στο διαδίκτυο, έχετε διάφορα εργαλεία για να τα οργανώσετε. Μπορείτε, για παράδειγμα, να δημιουργήσετε φακέλους και επαφές και να προσθέσετε σημειώσεις σχετικά με τα διάφορα μηνύματα. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε μηνύματα κειμένου και να στέλνετε SMS από το Web για 5 λεπτά το καθένα. Άλλες υπηρεσίες σάς επιτρέπουν να κάνετε δωρεάν κείμενα από τον ιστό .

Διάφορες εφαρμογές βοηθούν τα smartphones (συμπεριλαμβανομένων των συσκευών iPhone και Google Android ) χρησιμοποιούν την υπηρεσία πιο αποτελεσματικά. Όπως και η δημοφιλής υπηρεσία microblogging Twitter , το Treasuremytext σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε δημόσια τα μηνύματά σας σε ένα TextStream.