Από κομψή σε επίσημη: Οι καλύτερες γραμματοσειρές για προσκλήσεις γάμου

01 από 02

Προσκλήσεις Γάμου Καλέστε για Επεξεργασία Επιλογών Γραμματοσειρών

Οι τυπικές ή casual γραμματοσειρές γαμήλιων προσκλήσεων είναι μια προσωπική επιλογή αν και υπάρχουν κάποιες παραδοσιακές επιλογές. © Jacci Howard Bear; με άδεια στο cheatsubtit.com

Εδώ έρχεται η νύφη, κομψή σε Scriptina ή επίσημη Fraktur-γραμματοσειρές γάμου, δηλαδή. Υπάρχουν μερικές παραδοσιακές επιλογές γραμματοσειράς για προσκλήσεις γάμου, κυρίως script και μερικές γραμματοσειρές Blackletter με λίγες διακοσμητικές γραμματοσειρές που ρίχνονται για να κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Παρόλο που αυτές οι γραμματοσειρές δεν είναι οι καλύτερες επιλογές για βιβλία με βαρύ κείμενο ή για βιογραφικά , μπορούν να είναι ακριβώς τα πράγματα για τις προσκλήσεις.

Κάνοντας επιλογές γραμματοσειράς για μια πρόσκληση γάμου

Εάν είναι ο γάμος σας, χρησιμοποιήστε τις γραμματοσειρές που σας αρέσει. Οι κανόνες για τις γαμήλιες προσκλήσεις είναι απλές. δεν υπάρχουν κανόνες. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικές δοκιμασμένες και αληθινές επιλογές που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε εάν η επιλογή των γραμματοσειρών δεν είναι μια εργασία που απολαμβάνετε ή εάν θέλετε να μεταφέρετε μια συγκεκριμένη εμφάνιση και αίσθηση. Αν σχεδιάζετε μια πρόσκληση για κάποιον άλλο, ξεκινήστε με τα πρότυπα και πηγαίνετε μόνο avant-garde, εάν ο πελάτης το δηλώνει.

Χρησιμοποιήστε κομψές γραμματοσειρές για επίσημες προσκλήσεις

Παρόλο που μιμούνται την αυθόρμητη γραφή , οι κομψές γραμματοσειρές σεναρίου είναι πιο εκλεπτυσμένες από ό, τι χειρογράφημα είναι σήμερα. Ως εναλλακτική λύση, πηγαίνετε πίσω στο στυλ χειρογράφου και επιλέξτε μια επίσημη γραμματοσειρά Blackletter. Ορισμένες παραδοσιακές επιλογές περιλαμβάνουν:

Χρήση τυχαίων γραμματοσειρών για περιστασιακές προσκλήσεις

Για λιγότερο επίσημες προσκλήσεις, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε μια τυχαία γραμματοσειρά χειρογράφων ή γραμματοσειράς ή ακόμα και μια διακοσμητική ή γραμματοσειρά θέματος. Οι λιγότερο τυπικές επιλογές περιλαμβάνουν:

02 του 02

Το καλύτερο και των δύο κόσμων

Αναμίξτε φανταχτερά και απλά γραμματοσειρές. Ορισμένες διακοσμητικές γραμματοσειρές είναι πολύ ωραίες σε μικρές δόσεις, αλλά για σημαντικές λεπτομέρειες όπως η ημερομηνία, η ώρα και η τοποθεσία, θέλετε να μπορούν όλοι να διαβάσουν εύκολα το κείμενο. Συνδυάστε ένα όμορφο σενάριο για τα ονόματα της νύφης και του γαμπρού με μια ωραία, ευανάγνωστη γραμματοσειρά serif ή sans serif . Είναι γενικά καλύτερα να αποφεύγετε την ανάμειξη δύο γραμματοσειρών δέσμης ενεργειών ή δύο διακριτικών διακοσμητικών γραμματοσειρών. Έχουν την τάση να εξουδετερώνουν ο ένας τον άλλον.

Κρατήστε το Σύντομο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε μια κεντροθετημένη ευθυγράμμιση κειμένου, σενάριο και άλλες διακοσμητικές γραμματοσειρές, οι προσκλήσεις γάμου τείνουν να είναι πιο ευανάγνωστες όταν οι γραμμές του κειμένου παραμένουν σύντομες. Βοηθά επίσης να χρησιμοποιήσετε γραμματοσειρές γάμου σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος σημείων από ό, τι θα βρείτε στα περισσότερα βιβλία-14 έως 16 σημεία είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.