Πώς να προσθέσετε ένα σύμβολο βαθμού σε διαφάνειες Power Point

Δεν είναι δυνατή η εύρεση του Signature Degree; Εδώ είναι πώς να το πάρετε

Δεν θα βρείτε ° (το σύμβολο βαθμού) στο πληκτρολόγιό σας, έτσι πώς το χρησιμοποιείτε; Θα μπορούσατε πιθανώς να το αντιγράψετε από αυτήν τη σελίδα και να το επικολλήσετε όπου θέλετε να πάει, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να εισαγάγετε το σύμβολο βαθμού στο Microsoft PowerPoint με δύο τρόπους, οι οποίοι περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω. Μόλις ξέρετε πού να το βρείτε, θα είναι εξαιρετικά εύκολο να το ξανακάνετε όποτε θέλετε.

Τοποθετήστε το σύμβολο βαθμού χρησιμοποιώντας τη κορδέλα του PowerPoint

Τοποθετήστε ένα σύμβολο βαθμού στο PowerPoint. © Wendy Russell
  1. Επιλέξτε το πλαίσιο κειμένου στη διαφάνεια που θέλετε να τοποθετήσετε στο σύμβολο βαθμού.
  2. Στην καρτέλα Εισαγωγή , επιλέξτε Σύμβολο . Σε ορισμένες εκδόσεις του PowerPoint , αυτό θα βρίσκεται στην άκρα δεξιά πλευρά του μενού.
  3. Στο πλαίσιο που ανοίγει, βεβαιωθείτε ότι (κανονικό κείμενο) έχει επιλεγεί στο μενού "Font:" και ότι στο άλλο μενού έχουν επιλεγεί τα Superscripts και Subscripts .
  4. Στο κάτω μέρος του παραθύρου, δίπλα στο "από:", θα πρέπει να επιλεγεί το ASCII (δεκαδικό) .
  5. Κάντε κύλιση μέχρι να βρείτε το σήμα σπουδών.
  6. Επιλέξτε το κουμπί Εισαγωγή στο κάτω μέρος.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο για έξοδο από το παράθυρο διαλόγου Σύμβολο και επιστροφή στο έγγραφο του PowerPoint.

Σημείωση: Το PowerPoint πιθανώς δεν θα κάνει καμία ένδειξη ότι ολοκληρώσατε το Βήμα 6. Αφού πιέσετε το Εισαγωγή, αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το σημείωμα βαθμού έχει εισαχθεί πραγματικά, απλά μετακινήστε το παράθυρο διαλόγου εκτός λειτουργίας ή κλείστε το για έλεγχο.

Εισαγάγετε ένα σύμβολο βαθμού χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό πλήκτρων συντόμευσης

Τα πλήκτρα συντόμευσης είναι εύκολα πιο αποτελεσματικά, ειδικά στην περίπτωση εισαγωγής συμβόλων όπως αυτή όπου θα έπρεπε διαφορετικά να μετακινηθείτε σε μια λίστα με δεκάδες άλλα σύμβολα για να βρείτε το σωστό.

Ευτυχώς, μπορείτε να χτυπήσετε ένα ζευγάρι κλειδιά στο πληκτρολόγιό σας για να εισαγάγετε το σύμβολο βαθμού οπουδήποτε σε ένα έγγραφο του PowerPoint. Στην πραγματικότητα, αυτή η μέθοδος λειτουργεί ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε - σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web κ.λπ.

Χρησιμοποιήστε ένα πρότυπο πληκτρολόγιο για να εισαγάγετε ένα σύμβολο βαθμού

  1. Επιλέξτε ακριβώς πού θέλετε να πάει το πτυχίο σπουδών.
  2. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο συντόμευσης συμβόλου βαθμού για να εισαγάγετε το σύμβολο: Alt + 0176 .

    Με άλλα λόγια, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Alt και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να πληκτρολογήσετε 0176 . Μετά την πληκτρολόγηση των αριθμών, μπορείτε να πιέσετε το πλήκτρο Alt για να δείτε το σύμβολο βαθμού που εμφανίζεται.

    Σημείωση: Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, βεβαιωθείτε ότι το πληκτρολόγιο του πληκτρολογίου σας δεν έχει ενεργοποιηθεί το Num Lock (δηλ. Απενεργοποιήστε το Num Lock). Αν είναι ενεργοποιημένο, το πληκτρολόγιο δεν δέχεται αριθμητικές εισόδους. Δεν μπορείτε να εισαγάγετε το σύμβολο βαθμού χρησιμοποιώντας την πρώτη σειρά αριθμών.

Χωρίς αριθμητικό πληκτρολόγιο

Κάθε φορητό πληκτρολόγιο περιλαμβάνει ένα πλήκτρο Fn (λειτουργία). Χρησιμοποιείται για πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες που δεν είναι κανονικά διαθέσιμες λόγω του μικρότερου αριθμού πλήκτρων σε ένα τυπικό φορητό πληκτρολόγιο.

Αν δεν έχετε πληκτρολόγιο στο πληκτρολόγιό σας, αλλά έχετε λειτουργικά πλήκτρα, δοκιμάστε τα εξής:

  1. Κρατήστε πατημένα τα πλήκτρα Alt και Fn μαζί.
  2. Εντοπίστε τα πλήκτρα που αντιστοιχούν στα πλήκτρα λειτουργιών (αυτά που έχουν το ίδιο χρώμα με τα πλήκτρα Fn).
  3. Όπως παραπάνω, πατήστε τα πλήκτρα που δείχνουν 0176 και, στη συνέχεια, αφήστε τα πλήκτρα Alt και Fn για να εισαγάγετε το σύμβολο βαθμού.