Πώς να δημιουργήσετε ένα δίσκο πολλαπλών κλήσεων

Κάψτε ένα CD ή DVD περισσότερο από μία φορά

Εάν το μέσο αποθήκευσης που προτιμάτε είναι το παλιό καλό CD ή DVD και εγγράφετε τα αρχεία μουσικής τακτικά, τότε είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα δίσκο πολλαπλής αναπαραγωγής. Ένας δίσκος πολλαπλών επιλογών σάς επιτρέπει να εγγράψετε δεδομένα στον ίδιο δίσκο σε περισσότερες από μία συνεδρίες γραφής. Αν έχετε χώρο μετά από μια περίοδο γραφής, μπορείτε να γράψετε περισσότερα αρχεία σε μεταγενέστερη ημερομηνία χρησιμοποιώντας ένα δίσκο πολλαπλών συνεδριών.

Λήψη και εκτέλεση του CDBurnerXP

Οι διαφορετικές εκδόσεις των Windows υποστηρίζουν διαφορετικούς τύπους καύσης CD ή DVD και η αγορά δωρεάν και πληρωμένων εφαρμογών που προσθέτει στην εγγενή δυνατότητα των Windows είναι τεράστια. Το δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής CD / DVD CDBurnerXP δημιουργεί ένα CD πολλαπλών αντιγράφων και είναι απλό στη χρήση. Για να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του CDBurnerXP. Αφού το κατεβάσετε, εγκαταστήστε και εκτελέστε το.

Προσθήκη αρχείων στη σύνταξή σας

Με το CDBurnerXP, μπορείτε να δημιουργήσετε CD ή DVD πολλαπλών αναφορών. Επιλέξτε την επιλογή μενού δεδομένων δίσκου και κάντε κλικ στο OK . Χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης αρχείων του προγράμματος, μεταφέρετε και αποθέστε τους φακέλους και τα αρχεία που θέλετε να γράψετε στο δίσκο στο κάτω παράθυρο σύνταξης. Εναλλακτικά, επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη .

Δημιουργία δίσκου πολλαπλών κλήσεων

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή του πολυλειτουργικού σας δίσκου, κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Disc στο πάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε την επιλογή μενού Burn Disc . Ως συντόμευση, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της γραμμής εργαλείων Burn The Existing Compilation (δίσκος με πράσινο έλεγχο). Για να δημιουργήσετε ένα δίσκο πολλαπλών αναφορών, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Leave Disc Open . Αφού κάνετε κλικ σε αυτό, η σύνταξη θα εγγραφεί στο δίσκο. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής, κάντε κλικ στο κουμπί OK , ακολουθούμενο από το κλείσιμο .

Προσθήκη περισσότερων αρχείων στο δίσκο σας

Όταν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα αρχεία στο δίσκο πολυετών σας αργότερα, απλά επιλέξτε την επιλογή Data Disc και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Continue Disc για να προσθέσετε, να διαγράψετε ή να γράψετε ενημερωμένα αρχεία στο media σας.

Σκέψεις

Οι δίσκοι πολλαπλής αναπαραγωγής είναι σπάνια συμβατοί με τους τυπικούς παίκτες CD και DVD - είναι μορφοποιημένοι ως δίσκοι δεδομένων οι οποίοι είναι βέλτιστοι για χρήση σε υπολογιστή ή Mac. Παρόλο που ορισμένες συσκευές μπορούν να τις παίξουν εγγενώς, είναι απίθανο να πετύχετε αν ανοίξετε ένα δίσκο πολλαπλών συνεδριών στο CD player του αυτοκινήτου σας ή στο DVD player που έχετε ακόμα στο κέντρο ψυχαγωγίας σας.

Η σχετική ευκολία καύσης ενός CD ή DVD δεν ελαχιστοποιεί τους νομικούς και ηθικούς κινδύνους που προέρχονται από την πειρατεία. Μην καίτε τους δικούς σας δίσκους περιεχομένου για τους οποίους δεν έχετε νόμιμη άδεια χρήσης ή αντιγραφής.